104

Сандо

преди 9 години

Друга е целта - вкарват жива сила. Я са влезли руснаците ще има мъртви американци а това е повод вече за война. За тва са там - ще им се да умрът

103

Анонимен

преди 9 години

Доколкото разбрах, през юли ние ще пращаме нащи военни на учение в Украйна. Преди няколко дни излезе тази информация. После някой да не каже, че Русия първа е почнала. Войната ще стане, защото така са решили американците. Ще си я получат. И ние - с тях.

102

Анонимен

преди 9 години

Не бе нали една от прибалтийските умни глави се беше изцепила че Путин е четвъртият райх.А американците умират от кеф като си кажат че бият фашизма.Тъй като през ВСВ фашизмът биде бит от руснаци 70% 20% англичани и останалото от канадци американци австралийци и новозеландци сега е един прекрасен момент да демонстрират как са громили ,громят и за в бъдеще ще бият гадните хитлеристи по всички земни кълбета.И цялата тая работа дано се качи малко петрола че с 20$ барела няма келепир.

101

Стамат

преди 9 години

Тези само наливат масло в огъня, а балтийските *** могат само да изядат боя!

100

Анонимен

преди 9 години

БОЖЕ.... ДЕТЕТО МИ УЧИ В УЧИЛИЩЕ ,ЧЕ НЕ Е ИМАЛО ТУРСКО РОБСТВО ,А НЕ ЗНАЕ ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ ШИПТАРИ ПРЕВРЪЩАТ БАЩА МУ В КРЕПОСТЕН СЕЛЯНИН........

99

Ali Kemal

преди 9 години

Gotvete se za voina 3 svetovna vseki moment shte zapochneee AZ SAM ZA RUSSiA I PUTIN

98

междунар. журналист

преди 9 години

Прав си политолог. И не само това ами децата и внуците на всички партийни величия от БКП-БСП са в САЩ или в Западна Европа . След като е толкова хубаво защо не ходят в Москва .

97

Анонимен

преди 9 години

До КайоАми гласувай за партия, която да премахне базите. Или за партия, която би ти дала възможност за пряк избор по такива въпроси. Няма партия? Ами направи си такава партия с хората, които мислят като теб. Щотот не става с коментари в интернет - затова.

96

Невежа

преди 9 години

ГМО-тата придвижват усърдно света към трета световна война... ще пукясат всичките, заедно с лакеите им ми се струва... краят на хамериканската хегемония наближава...

95

Анонимен

преди 9 години

Сащ и нато са свинска империя на злото , хамериканските гейове ......... те си знаят

94

политолог

преди 9 години

Интересно, тука много хора не се дават сметка , че третата световна война е на острието на бръснача. Тази война ще сложи край на света . Апропо щом като толкова хвалите Путин , защо никой не иска да ходи при него а за НАТО и ЕС всички Европейски държави се натискат . Хайде отговорете си на този въпрос и стига сте плюли .

93

Чекист

преди 9 години

Литва и тя ли има обща граница с РФ?

92

Кайо

преди 9 години

Защо американците имат бази в България без да ме питат?

91

Анонимен

преди 9 години

До преди година и половина сухопътните части на САЩ в Германия се изтегляха. Путин успя да ги върне, че даже още по-близо до собствените си граници. Каква ирония.

90

Анонимен

преди 9 години

подарили 100 бр ,,Шърман М4,,наскоро отчислени от въоръжение при армията на САЩ,преоборудвани с газови уредби за икономичност,шперплатова броня,и ел.стъкла,със стикер за инвалиди за безплатно паркиране ........

89

Анонимен

преди 9 години

А дали са ги фактурирали?

88

ма

преди 9 години

кво приказваш, Велика Русия с икономика на един щат при 160 млн. население и най-много природни богатства в света. То един 6 годишен да сложиш да ги управлява ще се справи по добре от Путин и сие.

87

Анонимен

преди 9 години

В най скоро време велика Русия ще нашамари хамериканците та свет ще им се извие

86

лудия

преди 9 години

Аман от скапани и лъжливи американски измишльотини!!!Лъжи,повтаряни от десетилетия да прикрият агресията и скапаната им измислена демократична система в която НЯМА НИЩО ДЕМОКРАТИЧНО!!!! Всъщност винаги става въпрос за ПАРИ и ВЛАСТ!!!!! НИКАКВИ ДРУГИ ЦЕННОСТИ!! Но рано или късно ще си го получат, и дано по-скоро,макар и с цената на много невинни жертви!!!

85

Анонимен

преди 9 години

До ДеетТИ СИ