96

кой лъже сега?

преди 9 години

Кой лъже е повече от ясно. В САЩ рейтингът на Путин е по-висок от този на Обонго!

95

99

преди 9 години

КЕРИ ЕЛА В БЪЛГАРИЯ НА ПСИХОЛОГ ПРИ АНИ ВЛАДИМИРОВА,ЩЕ ТЕ ИЗЛЕКУВА..

94

реалист

преди 9 години

Брей...Оказа се че бай Тошо не бил виновен за идеята да се присъединим към СССР. То целокупния *** тук го искал...

93

Народе ???

преди 9 години

Нека които може да подкрепи про руски ят протест който се провежда всяка неделя но да се разграничавате от ПП Атака и други такива нека бъде гражданска инициатива ! Защото каквото и да говорим Руснаците си остават братя ! Без тяхна помощ саможертвата на Васил Иванов Кунчев и Христо Ботев е просто напразна !

92

До 131

преди 9 години

Точно като от Една Свободна Европейска държава ще ти кажа че война между Русия и Украйна няма Единствената война която се води в момента не е в Русия Тя е тук и е ЗА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО КОЯТО Е ИЗОПАЧЕНА И МАНИПУЛИРАНА В БЪЛГАРИЯ ПОД ФОРМАТА В КОЯТО СЕ ПОДХВЪРЛЯ НА ЧИТАТЕЛЯ

91

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 131Като ти е срам заминавай в Украйна. Една американска *** по - малко.

90

бг

преди 9 години

Сатанинския еврейски гнусен плъх пред сатанинските еврейски животни в Сената : В Сирия няма чуждестранни бойци.

89

много ясно до 118

преди 9 години

Това нищо не е - през студената война САЩ имаха 6 пъти по-малък военен бюджет от СССР и пак смазаха тъпия ***.*** са кръвожаден народ, обичат оръжие и кръв, но не са много умни - накрая винаги ЯДАТ ДЕБЕЛИЯ ДУДУК ! И сега ще стане така, нямам капка съмнение.

88

До Одисей

преди 9 години

Относно раследващата журналистика ето каква казва авторът на бестселъра Продажни журналисти Улфкоте легенда на престижния десен в. Франкфуртер Алгемайне Най-важните статии, подписани с моето име, не бяха писани от мен, а от спецслужбите. Бях си обикновен писач, а те ме направиха известен, защото ми даваха информация, до която никой не би могъл да има достъп. Имаше и статии, които бяха американска пропаганда и даже дезинформация. От 3500 материала, които съм пуснал във Франкфуртер Алгемайне, 10-20% да са си чисто мои. В началото се гордеех, че в редакцията идват хора от службите, дават ми те

87

Анонимен

преди 9 години

Във всяка нормална европейска държава, медиите съвсем честно и достойно отразяват руската захватническа война срещу Украйна. Само в проруска България медиите по йезуитски начин така тълкуват събитията в Украйна, че да изкарат украинците виновни за това че са нападнати по най-подмолен начин от Русия. Срам ме е да живея в такава лъжлива платена русофилска атмосфера.

86

бг

преди 9 години

Путин нарече еврейския *** Кери лъжец миналата година и с право,защото гнусният сатанист каза че в Сирия няма чужди джихадисти.

85

Евала на Путин

преди 9 години

Евала на Путин- той е най-големия лъжец на света . Накара представители на 4 държави и 250 млн хора да подпишат мирния договор за Украйна Лъже най-нагло , а в същото време си прави коридор , чрез тежка артилерия през Деблацево , за да стигне по бързо до Крим. След това заявява по руската телевизия , че нямал нищо общо с това. Путин иска само присъединяване на нови територии - Както Абхазия. Сега този негов план е по-дълъг. И ще му струва много скъпо.. Най-наглия лъжец.

84

Тикван

преди 9 години

Ох, сега ще си намажа още една филия с мас.

83

Анонимен

преди 9 години

Вярвах на лъжи, вярвал съм на Путин сляпо,Путин, лъгал си ме ти, ти погуби всичко свято!Плачат с мен звездите, плаче и луната,плаче ми душата, Путин, нарани я ти!

82

реалист

преди 9 години

Брей...тука пълно с ***...

81

бг

преди 9 години

Скочи Джон Кери.......от хеликоптера.

80

До Много Ясно

преди 9 години

Хахаха САЩ 60 млн $ Русия 10 млн $ То пък вярно САЩ не са нармална държава

79

Анонимен

преди 9 години

Дори и малките американчета знаят че небостъргачите не бяха бутнати а бяха взривени но преди това бяха много добре застраховани иначе как би ми обяснил Картите за игра с изображенията на двата небостъргачи в руйни много преди това да се случи или си въобразяваш че е случайност Твърде добре изиграно за да бъде Случайност

78

Алцхаймер

преди 9 години

Интелигентен?? изкуфял старец, хванала го е склерозата, той е забравил и какво е ял вчера.

77

SD

преди 9 години

Конската мутра пак се изказа неподготвен .Таща е преди ТОДОРОВден .Когато коня е неподкован .