154

Анонимен

преди 9 години

Когато в ранната есен на 2013 година кабинетът на Пламен Орешарски обяви, че ще тегли заем от 1 милиард,Слушах пазарни талибани, които сълзливо описваха каква трагедия е този ход и как не издържат на този болшевишки напън да се живее назаем и са готови да сформират градски партизански отряд Айн Ранд, който да се бори за това богатите да стават по-богати, а бедните да си налягат парцалите и да спрат да мрънкат като посещават най-луксозните ресторанти в столицата. Четох как протестърки кълнат финансовия министър, премиера, целия Министерски съвет и късаха летните си тениски с желанието да попа

153

Анонимен

преди 9 години

Тиквата съдържа и някои много рядко срещани в растителната храна витамини К, който отговаря за правилното съсирване на кръвта и D, който ни е изключително необходим през зимните месеци, когато дните са къси и мрачни, и трудно можем да си го набавим от слънчевата светлина. Най-уникален обаче е малко известния витамин Т, който подпомага лечението на анемии и хемнофилия. Затова тиквата се препоръчва на всички вегетарианци, бременни и малки деца. Още повече, че месестата й част се усвоява много лесно от организма и е един от най-добрите продукти за захранване на бебетата.

152

Анонимен

преди 9 години

Еничари днес народа ги нарича ***.. Шпионска мрежа на ЦРУ и инфраструктура на окупатора САЩ.

151

Тиквата

преди 9 години

ББ е най-тъпия, крадлив и нагъл управник в цялата 1300 годишна история на България?Да -> +Не -> -

150

T JIVKOV

преди 9 години

AH AH AH AKO STANE BAI VI TO6A V MI6A DUPKA 6TE SE NAVRETE MA I TAM 6TE VI NAMERI I PRAVO V SOFIISKIAT ZATVOR NAPRED S TIKVATA ITUI 6TO E NAPRAVIL VII NE MAJE DA GO BOYDISATE 40 GODINI KRADLIVI SVINI

149

Шпагата

преди 9 години

Дълг искате пак ама ние сме виновни, че ви търпим. И балъците ходят да ви гласуват доверие. Никога ама никога няма да отида да гласувам за никого. Единствения българин, за който бих гласувал отдавна българите го предадоха и *** го обесиха. Всички останали са предатели и крадци!

148

ASAN

преди 9 години

MAL4I VA PRADLIO TI NE RAZBIRA6 OT FININSI KOLKOTO MOITA CIGANKA

147

Анонимен

преди 9 години

Оставка!

146

Иван

преди 9 години

Този вярва, че като гледа настрани не си личи че лъже.... Наивник! Тиквата с конкурс ли ги намира тия?

145

Анонимен

преди 9 години

Щом не можеш да се оправяш момченце без заеми си ходи по живо по здраво то на всички е ясно колко ти е багажа.

144

Анонимен

преди 9 години

goranov 1 MILION za men...ok..

143

Анонимен

преди 9 години

Комунизмът беше много лош !!! Тодор Живков загроби страната! Вкара България в СТРАШНИ дългове -цели 9 милиарда $ , тоест -около 7 милиарда евро ! А сега -16 милиарда евро !!! На този фон Живков изглежда финансов гений ;-))))

142

Анонимен

преди 9 години

Естествено, че действия трябват. Единствено безпартийни будни младежи могат да направят нещо, ако съумеят да се организират!

141

Анонимен

преди 9 години

Да сте чули този наглец да говори за повишение на заплати и пенсии?Нека да ги повиши като в Гърция и тогава ще кандисаме и на гръцки сценарии.Може ли държава,която дължи 300 милиарда евро да се бори със зъби и нокти с кредиторите си и да отказва да намали доходите на населението,а държава която е най-бедната в европа управниците и дума не споменават за доходи,а само вземат заеми за да има да си харчат.Защо ги търпим?Как за 140 г.не се появи един Левски да разкаже играта на престъпниците.Народе??

140

хирургa

преди 9 години

Кво стaнa с дженерaл Тонев, че го бъде ли герберaстът?

139

Анонимен

преди 9 години

AKO VZEME ZAEMA DA VDIGNE MINIMALNATA NA 700EVRO

138

Анонимен

преди 9 години

A be stiga pisane deistvia trabvat

137

Анонимен

преди 9 години

Държавите си имат МАФИЯ, само в България МАФИЯТА си има ДЪРЖАВА ! ...

136

Анонимен

преди 9 години

горанов плаши гаргите!върнете парите от ктб!

135

До бореца 183

преди 9 години

Ами тогава да направим един молебен пред "Александър Невски" и да скандираме "Дай, Боже, гръцки сценарий за България, пощади ни!"Аз съвсем сериозно предлагам това. Лошо ли ще ни бъде със средни заплати от порядъка на 1 600 евро, а за онези, които не са учили и припечелват от нискоквалифицирана дейност, минималната заплата да е 761 евро?!Така че, дай, Боже, дай, гръцки сценарий!