61

до 100

преди 9 години

И къде отиде Велика Германия, три години по-късно, в политиката се иска да гледаш малко напред, съжалявам, но така наречените комунисти са били малко по-далновидни! Грешно е виждал, защото, ако бяхме останали до края на войната с Германия, просто в момента нямаше да съществува такава държава България, щяхме да сме поделени между Турция и Сърбия! Знам, че ни ви харесва, патриотари, но четете повече.....

60

Анонимен

преди 9 години

Умиращите нации и изчезващите етноси винаги минават към крайности като нацизма.Българите сме мъртъв народ, и това му е лебедовата песен.

59

до 89

преди 9 години

"Спорът за личността на Христо Луков идва от пришиването му към немската нацистка идеология. Това не е много патриотично, като сме българофили, защо трябва да се кланяме на немците!?"В случая целта оправдава средствата , ген. Луков, а и не само той, е виждал в Германия единствената Велика сила , която може да помогне за Обединението на България . В този смисъл е поддържал някакви неформални отношения с германците . Впрочем най-ревностните апологети за съюз с Германия са комунистите до 1941г!!

58

bla bla

преди 9 години

Лукови глави!

57

до 86

преди 9 години

до Тиберий ГракхА бе , родоотстъпнико , какъв олигарх е Ген. Христо Луков ?! Тоя компютър не ти е само да си правиш превода на рублите , а може и да прочетеш малко поне в уикипедия . Ген. Луков е ГОЛЯМ български ПАТРИОТ герой от войните , когато е убит не е вече на действителна служба . Неслучайно безродите комунистически *** го застрелват в гръб , защото е символ на българщината т.е. не е руски патриот като онзи наркоман Белото ! Само ме яд , че не отидох , но догодина съм там !!!

56

Анонимен

преди 9 години

Спорът за личността на Христо Луков идва от пришиването му към немската нацистка идеология. Това не е много патриотично, като сме българофили, защо трябва да се кланяме на немците!?

55

Samo minavam

преди 9 години

Историята помни два случая,на маршал Ней и майор Луков.Двама доблестни мъже,презряли смъртта и издигнали Родината на пиестедал.Ирония,застрелян в гръб от другаря Буроджиев,а другарката Бураджиева,ми казва днес какво да мисля.Поклон Генерале. За Родината Славата,а за теб Честта.P.S. Комунистите да не тупат опашки

54

Тиберий Гракх

преди 9 години

Фашизмът не води началото си от снопа пръчки на хан Кубрат, а от един друг сноп пръчки, с които римските патриции са пребивали недоволните плебеи и роби. Затова, фашизмът е една антинародна и антибългарска идеология, в същността си. С други думи, фашизмът е идеологията на олигарсите. Затова, вместо да им марширувате и робувате, както досега - да пребием всички политици! Сопите - по тиквите! Бунт и Свобода!

53

Важно

преди 9 години

Моля, да коментират само участвалите в марша.

52

Samo minavam

преди 9 години

Имаше една адвокатска презумция.означава ли,че като носиш нож,извършваш престъпление.по тази логика,тези които тренират Аикидо,могжат да те удушат със собствените ти ръце.Ако им посегнеш.

51

Анонимен

преди 9 години

Полицията за пореден път показва че не става за нищо !!!ОСТАВКА !!!Генерал ЛУКОВ не е бил противоречив защото се е бил за да е има БЪЛГАРИЯ ВЪОБЩЕ НА КАРТАТА !!!

50

4141

преди 9 години

Тролчетата не знаят какво да кажат, щото и Русия, и Америка са против тоя марш. Ха-ха-ха

49

Анонимен

преди 9 години

Много чужденци се навъдиха в България и сме ги отпуснали повече от необходимото.

48

Анонимен

преди 9 години

Ти чети внимателно намерени са МПС или АВТОМОБИЛ !!!Къде е непрекосновеноста на частната СОБСТВЕНОСТ ПИТАМ ???

47

РС

преди 9 години

ГЕНЕРАЛ ЛУКОВ Е МРАЗЕЛ РОСИЯ!ДА ЖИВЕЕ ГЕНЕРАЛ ЛУКОВИЛИЯ ЛУКОВ

46

До Хахаха

преди 9 години

Ха-Ха-Ха, ми направете и Левски марш бре. Що не правите? Марш е, защото Луков е генерал и то заслужил генерал, не като болшевишките *** след това. А убийци на Луков са именно член на гнусната болшевишка фамилия Буруджиеви, които и днес са в Парламата и една мръсно по природа същество, другарката Якова, която е еврейка. Пак да повторя: убийцата на Луков е еврейка! Затова сега всички еврейски организации ревът, но не от гузна съвест! Луков не е нацист.Ако бе, евреите немаше го очистят

45

Цветанка

преди 9 години

Да живее ген.Луков и народа който го почита! За това който не е националист не е патриот и е човек който е срещу нас българите и срещу всичко българско!....

44

Анонимен

преди 9 години

Вяра тогава си тежко въоръжена сащото носиш запалка,пила за нокти и лакочестител !!!Все оръжия за трепане са !!!А ако носиш и шал вече си УДУШВАЧКА !!!

43

Монархист

преди 9 години

За пореден път така извъртяха нещата само и само да няма Луков марш. Нищо, лятото най-вероятно ще има гей парад, там ония от онова измисленото ЛГБТ движение да вземат да поканят министъра на вътрешните работи и кметицата като почетни гости на парада.

42

Фъндъшки тъпкач

преди 9 години

Докато Столична община е напълно под контрола на Софийската синагога, а на Данчето Фъндъкова, оргазма и идва само когато трие свастики из сградите на София, все ще го отменят. То и предната година, бе тъй. Важното е, да не се престава с опитите марша да се провежда всяка година. Така виждаме действията на управляващите и кои от тях един ден трябва да обесим публично за тези техни днешни действия. Щото за тях няма давност. Kакто и бесилото. Иначе това е "номера на китайката". МВР праща седем ***-зависими от него младежи въоръжени на марша, там ги "открива", след това "арестува" и има законов