242

Анонимен

преди 9 години

абе в Русия си е още феоадлизъм, незнам дали знаете ама там неможе е така да вземеш и от един град да отидеш в друг, трябва ти покана, разрешение, а има области в които адже и специално разрешително, нещо като виза :)

241

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 327:Добре руския истребител СУ 35 4++ по Наатовска кфалификация,но тактико технически данни не отстъпва на американския пето поколение,не случайно е определен като едно от най-опасните руски оръжия!А за ПАК до края на годината влиза на въоръжение и по почти всички показатели превъзхожда американския,и това не го казвам аз,а тактико техническите данни на двата самолета!Така че четете малко,а не да пишем найзуст!

240

7

преди 9 години

ако това, ако онова....тоя "анализ" малко ми прилича на лафа - "ако Беше с ботуши, а Ботев с каска...." Няма как да се знае какво ще става след повече от 10 години - еврогейците поне още толкова ще купуват от Русия газ, защото няма откъде. Ако през това време руснаците си инвестират в собственото производсво и ограничат вноса с едни 90%, тоя "анализ" отива на *** а еврогейците и китайците ще лапат ***

239

Цццццц

преди 9 години

,,Наследившая принцеса''.Дочь Путина возглавила крупнейший иновационньi проект.Директор компании ,,Иннопрактика''-дочь Владимира Путина.....Женщина без имени и без биографии разширяет теперь МГУ и осваивает 1,7 милиарда долоров только на том основании,что она ,,горит етой идеей......''.Леле,бе нали в Русия няма царе и унаследяване.Катерина Тихонова-Путина приела фамилията на своята баба-Тихоновна,майка на Людмила Путина.Как да не повярваш на руска медия.Русия вече не е царска,а путиновска.

238

x

преди 9 години

И за учениците на историята да не забравяме,че Янукович никога не избяга но бе прогонен от слугите на тези,които организираха снайперистки преврат срещу конституционно избраното правителство т.е.врагове на демокрацията,защото искаше мирен диалог и Русия де факто запазваше базите си НА РУСКАТА земя Крим при най-изгодни за Украйна условия,също предложи постове на т.нар.опозиция и пост министър председател на Яценюк,който отказа,защото каузата му не е интереса на Украйна.bbc/news/world-europe-25896786

237

Анонимен

преди 9 години

Не става дума просто за Русия ,а за обществено-политическа формация.Лично аз не вярвам в социалния капитализъм.Човешката природа е подкупна и при натиск от страна на бизнеса бюрократите отстъпват.Правото на силния е веруюто на капитализма,а може би на човечеството.

236

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 години

Четеш тези преразкази и се чудиш и маеш, какво искат да ни кажат! Цитира се някой си, и той от Европейския институт в Петроград! Ама оти бе човече, защо ви е толкова грижа за Русия, нали това ви е целта, тя да бъде приватизирана от каубойте (краварите де) и еврое, дето акумулаторите им са на привършване! Сега пък гроздето било кисело! Или се правите на луди, или сте абсолютно неграмотни относно Русия! Че и нашите презказвачи и те!

235

,

преди 9 години

Защо възможна ядрена война *** на вратата?Защото лъжите срещу Русия стават прозрачни,смешни,много престъпления се извършиха(разговора между украинските авиодиспечери и екипажа на сваления самолет на Малайзия?).Икономическата блокада на Русия няна да доведе до нищо.Когато "Юдея" обяви война на Германия"1933г,това свали ли Хитлер от власт?Разбира се нищо общо няма нежду Путин и Хитлер освен желанието на всеки лидер да види страната си суверенна.Затова остава силата,а ние зрителите под общ знаменател препечени филийки.

234

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЗа пример американският истребител пето поколение и руския!Руския е пет пъти по евтин,но всъщото време с по-добри тактико технически данни!================:)))))))))))))))))))Първо не е пет пъти по-евтин. Второ не е с по-добри показатели. Трето руски изтребител от 5-то поколение НЕ СЪЩЕСТВУВА. Съществува недовършен прототип.

233

Анонимен

преди 9 години

До ФАКТИПутин също провокира Садам и Кадафи да се дървят на САЩ и те си изпросиха въжето и куршума.

232

,

преди 9 години

Човек трябва да е информиран какво става в света но не бъде обсебен с това защото така забравяме какво учи Исус Христос и,че мир няма да има и на злото ще се даде време да построи свят под Богу хулни доктрини и лъжи и измами.Само Той ще донесе спасение и царството Божие.Дотогава..колко хора четат Новия завет ,защото Исус казва,че думите Му са жива вода,всяка Негова дума идва директно от БОГ!!!

231

Шоп

преди 9 години

В крайна сметка донбасците послушаха Путин и сега живеят като скотове - инфраструктурата им е разбита, а по улиците се мотаят въоръжени чеченци. Акъла на Путин стига само да запали война в задния си двор и после да си даде Г3 на Китай и Турция.

230

Путлер

преди 9 години

товарищи, утре всички да отидете в офисите на вивацом да си купите на промоция "йотафон" по 1300 лева, поняли ?

229

,

преди 9 години

В този свят господар ще бъде временно сатаната и избранника му антихриста,на тях ще бъде дадено за КРАТКО време та света да види как се живее под сатанистки ред,разбира се повечето хора ще бъдат избити,за които се вижда особено,че няма да превият крак и мъчениците,защото времето е кратко,останалите ще бъдат под голяма измама да признаят антихриста за"Бог".Това ще стане само след като консолидира властта си чрез призиви за МИР.Това не може да е човек като Нетаняху защото ционистките престъпления са ясни и за първолак,така аз мисля,но чрез ИЗМАМА.

228

Анонимен

преди 9 години

Интересно защо онези дето САЩ ги шамари все оцеляват,а ние се споминахме без шамар като нация.

227

Анонимен

преди 9 години

Тук имало газ, там имало газ, някъде имало суровини. Това се чува ежечасно от устата на западните демократи. Лигите им текат от алчност. Дай Боже да получат това което заслужават - среден пръст и въже около врата!

226

SALAJADIN

преди 9 години

VASILEV DEVET SA NACIONALNITE BANKI V SVETA KOITO NE SA SOBSTVENOST NA RODSHOLDZATOVA E I VOINATA SRESHTU TIAHNO RUSIA IM E NAI-GOLEMIA TRAN V OCHITE

225

x

преди 9 години

Сорос призовава Китай да води света.Но защо той не иска Америка да води?Ами бъдещия луцифериански ред който днес е вродилни мъки няма фаворити,но един свят подчинен на световно правителство под антихриста.https://youtube/watch?x-yt-cl=85114404&v=TOjckJWqb0A&x-yt-ts=1422579428

224

Анонимен

преди 9 години

Да,но след като природата иска да изтрие българите от земята ,явно има причини.Ако беше бизнес, фразата за БГ щеше да е неконкурентноспособен.

223

ukrainec

преди 9 години

До Анонимен---------------------------"Без САЩ може би днес щяхме да живеем в един по-добър свят."може би си прав анономчо-ако смяташ задгробния свят за по добър от нашия-защото ако не бяха щатите да потушават със шамари световните конфликти досега 5 пъти да беше избухнала световна война !