175

Анонимен

преди 9 години

До работникТо никой не иска да работи, ама как иначе ?Иначе с лозунги и плещене по форумите, пари няма да дойдат , с изключение на троловете някоя копейка...

174

Анонимен

преди 9 години

истината е че не може едни да минават метър - Гърците , а другите да дърпат талигата ... това е резултата - и други искат да минават метър ... но това е пирамида обречена на провал .. излиза че за да има Европейски Съюз тези които не спазват правилата трябва да го напуснат

173

факти и нрави

преди 9 години

До реалисттая мантра я повтарят зомбитата, останалите четат история....

172

Анонимен

преди 9 години

Ми пенсионирай се в Русия бе человек, с тея 15 000 рубли ще е живот не може да се опише, интересно как минималната им заплата е 5000 рубли, ама това е някаква чугунска логика.

171

Анонимен

преди 9 години

МНОГО СА МИ ИНТЕРЕСНИ ХОРА С ПРОМИТИ ОТ ПРОПАГАНДАТА ГЛАВИкак не разбират че Евро-Гейския Съюз прави едни банкери богати, а за хората безработицанамаляване на заплати, реформи, отнемане на жилищата.Гърция е на първо място по самоубийства заради банкери-евреи които изпиват кръвта и здравето на обикновения човек,няма значение как се казва, Геогиус,Хуан,Иван

170

;)

преди 9 години

Гладна Атака Сириза сънува :)

169

аонимен

преди 9 години

Човечеството е пред еко-катастрофа това се осъзнава от все повече хора.На всякакво ниво е засегнато емоционално,физическо,психическо ако не се спре този геноцид и не се въведе ред ,застаршени сме от изчезване като вид и генетиката ще бъде изменена във времето.Излизат все нови болести а старите не могат все още да се лекуват.Хомосексуализма някоа беше аномалия в природата сега е масово явление и това показва,че човешкия геном е застрашен морала е на ниско ниво.Образованието във световен мащаб е н

168

реалист

преди 9 години

На 9-ти септември 1944г. комунистите ни предлагаха тази свобода, а ни превърнаха в роби.Те знаят само да харчат готови пари.

167

Анонимен

преди 9 години

"Ако САЩ продължат наглата си политика по отношение на нас, то ще ни принудят да ги ударим.От 55 промишлени града ще ударим 5, но от корен. Нас може и да ни унищожат, но това, което казвам ще го на правилм.." - Ким Чен Ир, бащата на сегашния. Тогава американците веднага поискаха от южнокорейците да отидат на дипломатически отношения със Северна Корея. Бъзливите говедари ги бива само да убиват мирни граждани, жени и деца с демократични бомби!

166

лекар

преди 9 години

До либерал розенкройцабе човек знаеш откога те търсим - не си си пил хапчетата! идвай в отделението да се връзваме пак!

165

само Волен

преди 9 години

Правителството на Тиквун е вредно за България и потчинено на Меркел. На улицата братя и сестри, да го свалим - само Волен може да направи силен кабинет, с благословията на Путин и пари ще ни дадат! Братство, Равенство и Справедливос с народа на Руссия!

164

Анонимен

преди 9 години

Нищо не става от ***, разходен материал...

163

Анонимен

преди 9 години

Минималната пенсия в Русия е 15 000 рубли. След като един пенсионер си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 12 хил рубли. Това е все едно един пенсионер в България със 170 лева пенсия като плати тока, парното, наем за гарсиониерка и водата да му истаната 130 лева - мечти, мечти. При всяко повишение на цените пенсиите се актуализират незабавно. Курса на долара влияе само на цениете на бялата техника и вноса което почти не засяга 90% от руснаците.

162

Анонимен

преди 9 години

До ;) препатилия 240Абе пубер, ти кога си живял та знаеш? от снимките на ройтерс като че ли?

161

Гено

преди 9 години

До РеалистТи май за Беларус нищо не знаеш ? Я прецъкай в нета за снимки и информация какво произвеждат и се върни пак .

160

Анонимен

преди 9 години

Доказано е, че *** са психично болни хора. Стойте далеч от тях, защото в много случаи са агресивни и обхванати от обсесивни разстройства.

159

;)

преди 9 години

Тея и те като гърците сънуват комунизъм, ама да само да го вкусят за някоя и друга петилетка, и ще вдигат не митинги, а революции да го свалят, и десетилетия, докато се очистят от последствията от него.Питайте патило бе, хора!

158

ибро лолов

преди 9 години

Хахаха, Фрау Меркел, Гутенн Тагг! ;)

157

:)

преди 9 години

До Илюминат"Треперете *** и ***...Силата е в Нас и ние идваме сред вас със Цялата ни Огромна власт.." - - - - - - - Вот скажи мне американец, в чм сила! Разве в деньгах? Вот и брат говорит, что в деньгах. У тебя много денег, и чего? Я вот думаю, что сила в правде: у кого правда, тот и сильней! Вот ты обманул кого-то, денег нажил, и чего ты сильней стал? Нет, не стал, потому что правды за тобой нету! А тот, кого обманул, за ним правда! Значит, он сильней!

156

ВИВА ЕЛАДА!

преди 9 години

ГЪРЦИЯ Е ОБРЕЧЕНА ДА ПИШЕ ИСТОРИЯ , ДАНО ПОНЕ МАНИЧКО СЕ ПОНАУЧИМ ОТ ТЯХ, МАНИЧКО, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕМ ДА ГИ СТИГНЕМ, А ДА ЗЛОБЕЕМ И ДА СЕ КОМПЛЕКСИРАМЕ НИЩО НЯМА ДА СПЕЧЕЛИМ!