34

Анонимен

преди 9 години

Борисов с призив: Ако сме мили на САЩ, да дадат газа на цената за Германия - тей по-правилно...

33

Венелин

преди 9 години

Единственото смислено соето се разбира е, че е спрял АЕЦ-а и газапровода за кеф на американците. А, че съседите ще се възползват е повече от очевидно. И пак ше купуваме най-скъпата газ, защото ще минава през Турция, през Гърция и за транзита и те ще прибират такси...Но българите това заслужават! Те си го избраха и сега ще си получат заслуженото. Право са рекли - каквото си направиш сам и най-големият ти враг не може да ти го направи!

32

Анализатор

преди 9 години

Бойко, тикво зелена (внучката ми казва така на кучето ни), *** ти почваш да схващаш, че са те / ни пре**али! Прав си, при равните някои са по-равни! Та, за Турция и Германия може, а за България не може! Не само ще се възползват, но и ще ни покажат, какво е да си дупедавец, да нямаш достойнство! И к,во стана, ни атомна централа, ни газ, нали разбра , че ще ни резнат тръбата! Е ще се случи идеята на братята американци, да се девирсифицира до такава газта, че въобще да я няма!

31

Берлин

преди 9 години

"Защо, Русия да ни дава евтин газ, някой може ли да каже поне една причина?"Е, нали сме братушки и се обичаме?! Или като стане дума да ни изтесларят, братушкенството не важи вече... хахаха. Еййй... колко сте жалки ушанките, като се навеждате пред ***, със смъкнати ***.

30

Борисов, изложи се!

преди 9 години

Борисов с призив: Ако сме мили на Русия, да дадат газа на цената за Германия-Ех, Борисов, пак се изказа неподготвен - Русия и Германия имат общо предприятие за добив и транспорт на газ. Германците са инвестирали милиарди евро в това предприятие, затова продават на немските клиенти на изгодни цени. Нашият премиер не знае основни неща за бизнеса в Европа.

29

Анонимен

преди 9 години

българите са едни продажници в очите на руснаците свърши трошия за газ,желязо,петрол. а турция с тези темпове на демографски падеж в българия до няколко десителетия ще си върне българия обратно

28

Анонимен

преди 9 години

Тоя неблагодарник Путин, не иска да дава евтин газ.А пък Мутрата цяло кученце му подари.Наистина, голям небагодарник е този Путин.

27

Анонимен

преди 9 години

Бе тоя добре ли е ?С тези блокове сме от 35 години , и тока ни е бил толкова евтин , че не си спомняме че тази сметка ни е затруднявала ! Е как сега блоковете са ни виновни , а не цената , дето енергийната мафия я завишава .САЩ ще ни прецака , ел.енергията да е скъпа и от АЕЦ !

26

Кратун

преди 9 години

Абе, Тикво! Спри да дрънкаш от такава позиция, че някой искал да ни наказва, че току виж хората го повярвали! Не ти прилича на министър-председател да се държиш като напикано хлапе! ози газопровод никога нямаше да е печеливш за България. При 100% натоварване щеше да се изплати след период между 25 и 62 години (по различни данни изнесени в печата).

25

сова

преди 9 години

Германия участва в строежа на газопровода и си договориха цената. Ако България участваше в строежа на ЮП можехте да договаряте цена. Впрочем знаели някой на каква цена ни продава Русия сега газа а на каква булгаргаз.Защо не построихте АЕЦ Белене и да имаме евтин ток. Как защо нали всички перки и панели са ваши. Защо в АЕЦ Козлодуй не сложите вече построен и платен руски реактор ами ще слагате американски който е 3 пъти по скъп и го няма никъде по света работещ. и отр. гориво остава у нас.

24

Папата

преди 9 години

Българо-хазарите, какот наричате *** са един изконен български враг, от тях сме вдияли само война, окупация и деградация... а те от нас писмо, език, религия, цивилизация... П.С. Говоря на ниво политика! Да не се бърка с обикновения руснак!

23

Анонимен

преди 9 години

Изобщо не обичаме руснаците!Както е казал фолемият Стамболов, "...не им щем нито меда, нито жилото..."

22

Анонимен

преди 9 години

Изказване на един *** ,той не спря да плюе по тях и видишли иска и подаръци от тях.

21

Анонимен

преди 9 години

GERB UVELICAVA ZENITE.ZANKOV KAMAK SE IZPLASTA ZA 10 GODINI,TAKA CE DA NE LAGE--I DOGAN I STANISHEV GO POTVARGDAVAT,A DOGAN E IZVESTEN HIDROGEOLOG

20

Анонимен

преди 9 години

Бойко, ... най-голямата грешка, която можеш да направиш - е да се опиташ да седиш на два стола едновременно.Или стои на единия - или на другия - иначе падаш.

19

ДА НА САЩ и запада

преди 9 години

Колкото по-далеч от Русия - толкова по-добре за нас!

18

Анонимен

преди 9 години

Днес се зачетох в ria.ru!Тея руснаци ни мразят, че вече не им играем по свирката!Няма причина да се уважават!Толкова години ни закопаха с техния комунизъм, че и след 1000 години не могат да ни се изплатят!

17

Анонимен

преди 9 години

Боко, Боко, ми направи още 10 НАТОвски бази и го искай без пари...

16

Стига простотии

преди 9 години

А защо Русия да ни дава газ на немските цени?- Ние потребяваме десетки пъти по-малко газ!- Спираме всеки руски проект!- Крайно наведени сме към САЩ!Защо, Русия да ни дава евтин газ, някой може ли да каже поне една причина?А, самите германци, дали са съгласни някой друг в ЕС да купува газта на цената, на която те я купуват? Няма ли това да направи тяхното производство неконкурентно ценово?Ако "Газпром" каже "Продваме на България по немски цени" как ще реагира Меркел? Доволна ли ще бъде?

15

магив

преди 9 години

Вече ти показаха среден пръст наглец такъв.Прецака народа си,а сега да те видим къв тарикат си бойко