296

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

"Поне знаем, че Германия никога не е губеща. Уж изгуби втората световна, ама за 5 години след съединението пак беше първа икономика в Европа"Въпрос на народ. И СССР беше разсипан от втората световна, но само 19 години след нея изстреля първия спътник и изпревари САЩ. Такива са фактите.

295

Анонимен

преди 9 години

До АнонименИ как ще издухат дълга си с инфлация, като той е в чужда валута? Инфлацията ще издуха спестяванията на Гърците, ще им свали доходите до непознати за тях нива, ще ги накара да си обработват земята, а не да внасят жито, царевица, слънчоглед от България. ако излязат от еврозоната след година ще ходим на почивка в Гърция на цената на една пенсия. Добре е Гърция да излезе от еврозоната за да получите едни пример всичките ***, които нямате нито представа от икономика нито мисъл.

294

Анонимен

преди 9 години

До 420Ми идеално. Най-добре германска валута. Поне знаем, че Германия никога не е губеща. Уж изгуби втората световна, ама за 5 години след съединението пак беше първа икономика в Европа, а на глава от населението първа в света(изключваме микро-държави, които имат единствената цел да перат пари). И другото е, че Германия от 1 век и половина винаги е била в прекрасни отношения с България. Не само политически а и на ниво обикновен човек. Само в Берлин има близо 20000 смесени брака българи/германци

293

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен"демокрация - гърците да си правят каквото искат в ЕС"А нима не е това демокрацията? Нали всички сме едно голямо европейско семейство? Защо да се делим на първи и втори и трети? Демокрация е да правим каквото поискаме и решим.

292

Джон Ленин

преди 9 години

Пръв приятел на Винету бе Олд Шетърхенд (поразяващата ръка).Но в днеши дни е приятел по неволя с Радан Кунев,за добро или лошо..

291

Анонимен

преди 9 години

Аре да приключваме с ЕС, че ми писна.

290

СТРАНДЖАТА за 422

преди 9 години

До АнонименМаймуните са запазили своята култура милиони години. Но думата ми беше за човеците.

289

Анонимен

преди 9 години

Е, маймуните все пак имат Пушкин, имат Достоевски... Дръпнали са малко.

288

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАТе и маймуните са си запазили културата по твойта логика...

287

Анонимен

преди 9 години

415, те не му викат никак. Каквото им спуснат като опорна точка - това е.

286

Анонимен

преди 9 години

До Реалиста........Не само репарации, а принудителния заем, къде го забрави!? И в допълнение, от началото на гръцката гриза, Германия спечели за сметка на Гърция само от лихвите около 80 милиарда евро. Еврото беше създадено, за да се облагодетелства икономиката на Германия.

285

Анонимен

преди 9 години

До 411я по-добре туркофилите обяснете.

284

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

"хора с интелект на чукчи"Ако някога беше виждал чукчите нямаше да пишеш така за тях. Но глупавия хумор за тяхв СССР е създаден от такива като теб, които се мислят за нещо повече от другите, обаче не са. Чукчите са пример за хора запазили своята култура от хилядолетия.

283

СТРАНДЖАТА за 409

преди 9 години

До АнонименНе е точно така. Трият ме. Като им написах че Москов няма да стане президент. Имах предвид на България. Иначе на някоя друга държава може и да стане. Тогава разбира се нямаше как да зная кой ще спечели в Гърция но се очакваше.

282

ЕРДОГАНЯ

преди 9 години

Спокойно ,ще помогнем на Гърците и ще им изкупим островите като фалират,кво да ги правим,нали са ни комшии.При нас нема Социалисти и Турция се развива повече от успешно.Дамо да не се обърнат към Велика Македония за помощ щот тогава ............

281

Реалист

преди 9 години

В подкрепа на 387 искам само да добавя, че Гърция има да получава репарации от Германия, чиито банки пък в момента са "кредитори" на Гърция - кви кредитори кат не сте си изплатили репарациите .... браво на СИРИЗА .... тва е началото на края на неолибералния капитализъм...:)))

280

Анонимен

преди 9 години

чичо Сорос ги спечели..

279

СТРАНДЖАТА за 403

преди 9 години

До АнонименАз предпочитам Пеперони пица, фен съм на американ стайл и затова. Както знаеш аз съм американофил.

278

Анонимен

преди 9 години

Винаги съм смятал сърбите за най-глупавия народ на Балканите (да докараш държава-световен фактор покрай Необвързаните и една от най-големите държави в Европа до петно, по-малко от България и без излаз на море, си е пълна глупост), но гърците много уверено ги догонват.

277

Анонимен

преди 9 години

391Не Виденов докара хиперинфлацията, а тия от олигархията, дето плащат на троловете. Те я докараха, защото искаха да го свалят на всяка цена, за да приватизират всичко за без пари. А за това им трябва хиперинфлация. И по принцип сега Сириза ще трябва да издържи на страхотни гнусотии, пропаганда, какво ли не ще им се стовари на главите СЛУГИТЕ НА МАМОНА