209

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

"Най-после и България да застане от правилната страна на барикадата..."Адаш, България не е влязла днес в НАТО както си мислиш. Но без пари не става. Докато парите се дават за *** и пропаганда не става нищо. Това е.

208

Анонимен

преди 9 години

До НикиНики, няма кой да ти даде оръжие. На тях им трябва територията на България за военна база. А дали това ще бъде срещу Русия или срещу исляма още не се знае. Не бъдете глупави! Америка ако тръгне срещу Русия ще си стреля в краката.

207

лекар-психолог

преди 9 години

Разбирам болката на червения *** , но не мога да му помогна . Нека пише човека и да плюе по НАТО и всичко каквото се сети . Само , че трябва да знае , че никога вече България няма да бъде чирак на Русия , а той ще мизерува , защото никога повече няма да бъде партиен, профсъюзен или комсомолски кадър . От тук нататък ще разчита на Кутев на някой лев за да пише глупости .

206

Ами сега

преди 9 години

Преди малко по една западна централна телевизия показаха пленени укр. Войници как минават пленени и населението ги обвинява и унижава/бие. Когато това се покаже по българска телевизия ще станем нормална европейска държава.

205

petyo9

преди 9 години

До DO ПРЕЗИДЕНТАКой ти говори за чужди войски? Това са си наши, натовски, войски. Преди да се изокваш - попрочети туй-онуй.

204

Дълес

преди 9 години

До Анонимен--270;Когато дойде Ципрас на власт ще те поздравя.

203

gogo

преди 9 години

До всички хора, които имат проблеми с паметта. Лятото на 2007-*** горяха планините и полята на България, страшно беше и извън контрол. За първи път България се обърна с молба за помощ към Евроатлантическия център за координация и реагиране при бедствия на НАТО, ЕС и Русия.ЕС ни отряза, НАТО ни казаха в прав текст "България да не разчита на помощ от НАТО". И само Русия ни протегна ръка и изпрати специализирания си самолет за гасене на пожари ИЛ-76 БЕЗПЛАТНО. За 30 часа положението бе овладяно.

202

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Много изтъпя сайта с това *** на коментари и коментиране от дежурни *** с типови коментари. Като ще правите пропаганда, поне не я правете на такова ниво. Вложете малко мисъл.

201

Дълес

преди 9 години

До DO ПРЕЗИДЕНТА--256;Вие питахте ли ни дали сме съгласни да има 2 ЯДРЕНИ БАЗИ Руски в Б--я. Мълчи си не си отваряй ЧОВКАТА.

200

Георги

преди 9 години

ЕТО, ТОВА Е НОВИНАТА НА ГОДИНАТА

199

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Най-после и България да застане от правилната страна на барикадата...

198

Защо хора?

преди 9 години

Защо избрахте тоя *** и неук продажник за президент????? Защо хора????

197

ОТЛИЧНО!

преди 9 години

НАТО И ЕВРОПА , СА НАДЕЖДАТА НА ВСИЧКИ СВОБОДНИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ И ДЕМОКРАТИЧНИЯ СВЯТ!!МРЪСНАТА ЧЕРВЕНА РУСКО-ДУПЕДАВСКА *** Е БЯСНА!ЗА РЕВАНШ--НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДПС!ДПС--ТОВА Е ДЕЙСТВИТЕЛНАТА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ И ГАРАНТА ЗА АТЛАНТИЧЕСКАТА ОРИЕНТАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ!!!

196

Анонимен

преди 9 години

после се гответе за шистов газ !

195

Анонимен

преди 9 години

*** ***, ще ви питам в Неделя, когато комуниста Ципрас спечели категорично изборите в Гърция, впоследствие изкара страната от ЕС и на Балканите се установи мощен проруски блок Гърция - Сърбия - Унгария!Вие *** пак оставате във враждебно обкръжение, както е било през 1913г., 1918г. и 1941г.Тогава ще видите един Сорос, един ГЕРБ, един ЕС, един *** и един на майка ви в оная работа!

194

Дълес

преди 9 години

До до Дълес--257;Не обиждаи бе проста ТИКВА. Вие направихте ли референдум като ни вкарахте в СВИФ и ВАРШ. ДОГОВОР. Вие след ДЕВЕТИ дойдохте НЕЗАКОНО НА ВЛАСТ бе .Руснаците ни го натресоха тоя ПЕЩЕРЕН КОМУНИЗЪМ. Вашия Г. Димитров /тарабата / не го избраха в СОФИЯ..Егати перекендето.

193

komitko

преди 9 години

До ВасилевОткога Русия е в натo?

192

Анонимен

преди 9 години

гответе се за фалити по морето още това лято !!!

191

да живее НАТО

преди 9 години

Стига с тия двойни стандарти! Косово го прочистваха сърбите и НАТО освободи Косово от Сърбия и им направиха държава.Преди време руснаците прочистваха Крим от татари,българи,украинци,арменци и НАТО не се намеси Крим да е отделна държава.АМАН ОТ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ.

190

Анонимен

преди 9 години

До ДЕ ЖА ВЮще има да чакате виж букетите ще ви трябват на годинки сте вече