243

ukrainec

преди 9 години

До АнонименАМЕРИКА още не доставила оръжие за Украина но чакаме и се надяваме защото трябва да се доизтребят пълзящите гадини наречени опълченци в украински Донбас!

242

Анонимен

преди 9 години

Вчера зачетох една статия за Березовски, там се предполагаше, че той сам е инсценирал своето убийство и погребение и е заминал за Израел, откъдето ръководи действията на хунтата. Не зная дали това е така, бъдещето ще покаже. Важното е, че славяните в Украйна масово не се подчиняват на опита да ги мобилизират и да се бият срещу братята си в интерес на дявол знае какво.

241

Анонимен

преди 9 години

На зла круша (Русия) - зъл прът!

240

Прост

преди 9 години

И след цялата реч имаше СМЯХ В ЗАЛАТА....

239

Анонимен

преди 9 години

Всичко това говори за лиса на каквото и да е възпитание на американския президент, неговото пълно непознаване на действителността. Русия може и сигурно има много проблеми в икономическо отношение, но Русия ще оцелее, въпреки признатото от Обама желание да срине Русия.Е, това господин американки президент няма да стане, колкото и да искате. От изказването му личи неприкрита омраза към Русия.Личи и кой финансира и спретна Майдана в Киев, кой доставя оръжие на фашистите в Украйна - АМЕРИКА.

238

Иван Българанов

преди 9 години

Мъчно ми е за братска Русия, но какво да се прави...Това е положението.

237

гугла

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАШо си тъй просто бе момче? Ако Русия била бедна, светът щял да оцелее?! Цяла Европа обеднява заради слугинство към САЩ, вкл. България. Прочети германците, какво мислят! Аграрният им министър пък се моли Русия пак да купувала от тях, щото фалирали земеделците. В същото време Яйценюк пак беше на просия оня ден и каза, че Русия нападнала Германия 1941. Меркел гледаше земята от срам, но нямаше как да изневери на евроатлантизма. По-лесно беше на истината...

236

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Да не забравим и другия голям успех на Обама - тласна Русия към военно и икономическо обединяване с Китай, Индия и Иран.Това е, от което им стават кафяви гащите :)Има само дребен неуспех с опита му за провал на ЕАС и разпада на ЕС, ама това са дреболии.

235

Анонимен

преди 9 години

Това за аршина е добро! Навремето боговете са изобразявани с мерни пръчици , това е бил символ на правдата , тоест мярката е била еднаква за всички! Днес... пълно лицемерие и двойни мерки от страна на запада. Няма да изкара още дълго запада, наближава неговия крах!

234

Анонимен

преди 9 години

Всъщност *** трябва да върне още доста територии на Русия!

233

Анонимен

преди 9 години

Обамата е шушумига, той ако беше действал правилно, нямаше да се стигне до сегашната ситуация, просто демократичния сявт днес не разполага с лидери като Рейгън, Тачър, Митеран

232

Барак банана

преди 9 години

Банана винаги ще е доволен- за него и фамилията му винаги ще има.Поради пълното информационно затъмнение у нас, трудно човек може да прецени коя икономика на какво дередже е. какво пишат платените натовски клакьори е безинтересно- за каквото им плащат, това пишат. Но не и истината.

231

Анонимен

преди 9 години

Всъщност санкциите работят против ес и сащ.Русия не е Куба за да проработят санкции.*** знае това.С други думи целта на санкциите е била съвсем друга!От тук нататък икономиките на ес и сащ могат да се движат само надолу!Икономиката на Русия - нагоре.Единственият изход за сащ е война с Русия.

230

Анонимен

преди 9 години

А да попитам, какви са санкциите за агресията на САЩ срещу суверенни държави?Да не ги изброявам, или мериш с един аршин или не мериш, иначе ти се връща тъпкано!

229

Анонимен

преди 9 години

хей голям смях, никой не хвали вече мериканците, че дай черню да да се изперка

228

Анонимен

преди 9 години

Нека Русия спре поддържката на сепаратисти и терористи и нека върне Крим на Украйна.. И Бъглария на Турция!! Стига с подкрепата на терористи - Русия веднага да върне териториите на държавите на които принадлежат!!

227

Анонимен

преди 9 години

Вижте, Сатанишката и бголигархията бе създадена по времето на циониста Березовски управлявал/ ограбвал Русия от името на пияния Елцин. Цялата тогавашна руска и украинска олигархия е от хазари, а най- голямата мечта на Березовски е Хазариа 2.0. Ако се върнем назад във времето Втория комунистически интернационал създал изкуствените нации и езици на Украйна и Македония е пак от хазари ционисти. Днес фунтата водеща изтреблението на славяните в донбастката война отново е от ционисти!

226

Анонимен

преди 9 години

Срещу агресията, която Русия проявява към чужду, суверенни държава, само санкции! Нека простия руски народ да продължава да вярва на ***, които го управляват.

225

Анонимен

преди 9 години

Агонията на САЩ е вредна за целият свят!Не напразно Германия си изтегля златните резерви от щатите - вече им нямат доверие и очакват грандиозния гърмеж, дето обаче пак на нас ще ни го пришият, за да могат вълците от Уолстриит да се къпят в злато....

224

Анонимен

преди 9 години

Гледайте Харманли и плачете.. скоро и във вашият град