113

Анонимен

преди 9 години

ДО 199 .............. Е, И . Не разбрах, радваш ли се или плачеш. А от шистовия газ ще плачем всичките -- и то от глад. Защото няма да има какво да ядем Сега ядем на запада ***, а тогава ще им ядем сухите корички хляб, защото житницата на Бг няма да съществува.

112

ДелМар

преди 9 години

***, тези неща не са за теб, защо се мъчиш да пишеш теми които не разбираш - преписване, преписване и това е...ами той Путин бил много лесен, ти направо го разнищи, значи тези дни да очакваме пълен разпад на Руската икономика и Путин начело на правителството ще иска прошка от Сащ и Ес като обещае че вече няма да прави така, ще се хване за палците и ще чака да види топките отздат.

111

Анонимен

преди 9 години

Чух, че в Америка било на мода младите американци да носят тенискси с лика на Путин . Питам се защо. Сигурно нещо не са добре ли, както тука наричат русофилите. Или усещат ,че Америка им харчи п арите само за агресии, войни . Или .... какво, кажете.

110

Анонимен

преди 9 години

Русофоби не злорадствайте и недейте плака за Русия. МОСКВА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ.

109

Анонимен

преди 9 години

Путин е силен защото никога не е и няма да бъде в поза партер като нашия Б.Б., Р.Пл. и другите от бранша.

108

морски

преди 9 години

Слава на Русия и руския народ!

107

Анонимен

преди 9 години

Разгадаването на плана на Владимир Путин не е по силите на хора с интелект с IQ под 120, камо ли за "журналисти " под 85....

106

прекрасна статия

преди 9 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от Путин. Благодарение на вас, станах негов горещ привърженик. Желая му успех!

105

Анонимен

преди 9 години

Б Р И К С Нима държавниците на тия държави са ***, че са се съюзили с Путин. Това са големи държави. Така, че да оставим коментариите. Много сме малки и недорасли да даваме оценка. Дайте акъл на нашите управници. Те страшно много се нуждаят от помощ. Ѝно не я търсят. Сами ще се справят, защото мислят само за тях си.

104

Туроператор

преди 9 години

Хотите Россию без Путина? Добро пожаловать на Украину!

103

Анонимен

преди 9 години

До коментар 173 - ти май също обичаш водка , защото не разбрах какво искаш да кажеш

102

Анонимен

преди 9 години

Към коментар 169 Ало, говорим за Путин, а не за Сталин. На нас в България ни трябва един Сталин, да видиме няма ли да се оправят нещата.

101

EU

преди 9 години

VELIKA STRATEGIA ????? GLADEN NAROD , PIE SE VODKA I SAMOGON NA PORAZIA , KAKVA STRATEGIA OT EDIN POSREDSTVEN POPLUVKO OT KGB !

100

настрадамус

преди 9 години

санкциите срещу Русия са пропагандна храна за балъци. Автора на тази статия склонен ли е в името на идеологията си, прогнозите и заключенията си да заложи жилището си. Аз бих заложил еквивалент с банков запор за 5 години под формата на облог. Ако написаното в статията се размине с реалността след 5 год. да го изгуби. Ако не е съгласен, значи не е сигурен и написаното е гнусна пропаганда! На разположение съм за облог, че Русия е печеливша.

99

Изказване на Бисмарк

преди 9 години

"Никога не замисляйте нищо против Русия! На всяка ваша хитрост тя ще отвърне с непредсказуема глупост."

98

8

преди 9 години

До АнонименТакъв политик се е раждал и преди в Линц, Австрия. Той е станал политик поради нуждата от контриране на комунистите. Доста си приличат, но *** е много далече от неговите възможности.

97

бг

преди 9 години

Повтарам ( като Жорж Ганчев ): В САЩ има създаден отдел,който се опитва да отгатва ходовете на Путин с анализиране изражението на лицето му,погледа,движенията.

96

Спеца

преди 9 години

Да подценяват Русия не е нова стратегия на Запада , но.....нещата се променят !Запада е като 50 годишен , който не осъзнава , че навлиза в тежка възраст , а си мисли , че възможностите му се увеличават!Не е случайно , че и САЩ и Европа не могат без работната ръка на емигрантите , защото техните кадри са немотивирани , мекушави и направо казано "мамини синчета"!Те са психически неустойчеви ,постояно ни заливат с информации на масови убийства от психопати!Виж новите играчи Русия , Китай са върха

95

Анонимен

преди 9 години

До до 117нямаш никаква представа от реалността. И боинг и еърбус имат достатъчно възможности за производство на всичко което им е нужно. Външни компании произвеждат само неотговорни детаил.

94

8

преди 9 години

Путинофили / комунисти/ фашисти/ както искайте се наричайте - едно е да си медиен герой, друго е да си играеш със съдбата на народа. Това не може да се прости..