131

Анонимен

преди 9 години

До Бранникедна шепа са НАРОДА не е с тях опитватсе да искарат недоволството към САЩ любов към кгб олигархията мачкаща Русия

130

Анонимен

преди 9 години

По-правилно е "Кое е православното на комунизма?", защото комунистите замъчват най-много православни, въобще в цялата история на православието, а сега се правят на "най-православни" во главе с техните попполковници и агенти на ДС от "църквата" БПЦ.Затова и много хора не ходят на черква, защото там са комунити в раса.

129

Бранник

преди 9 години

Заради руските агенти вече и Румъния я отделиха от клетата губерния..., жалко за този мизерен народ търпящ 150 г. руско робство, жалко за Левски, Стамболов, Радославов, З. Стоянов, Раковски и много други борци срещу руското владичество у нас, обръщат се в гробовете тези Български герои. гнус ме е от такова гасударство пфу!

128

Атлантик

преди 9 години

Новоназначеният ректор/началник на Военна академия Г. С. Раковски контраадмирал Митко Петев е бил сътрудник на бившата Държавна сигурност. Това стана ясно днес, след като Комисията по досиетата обяви неговата принадлежност при проверката на висшето учебно заведение (решение 2-418 от 22 октомври 2014 г.).Според огласената информация Митко Петев е вербуван от Държавна сигурност като доверено лице през 1987 г., в качеството на агент под псевдонима СЛАВОВ. Хем сме в НАТО, а *** не сме, затова!

127

163

преди 9 години

кое е "православноито" на "славяните" (няма писмен източник за тяхно съществуване досега!) или на азиатските "прабългари??? Къде туъка е "православието"? В азиатщината или в татарщината, или в склавянството- гр. дума значеща роби или нечестивци!????? Ортодокса е християнството в Източната Римска империя, не в Азия!

126

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 162162 както потчиниха русия за 250 години МОНГОЛО ТАТАРСКО робство те така образовайсе помага срещо комунизъм

125

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 164 Траки никакви Славяни 25 процинта Другото са БЪЛГАРИ КУМАНИ ПЕЧЕНЕГИ кравта е различна не сме руснаци и не приличаме на тях по скоро те приличат на Англо-сакси

124

БГ

преди 9 години

До Анонимен 128Момко, добре е да четеш повече и да си коректен в опорните си точки!И на БЪЛГАРИЯ бяха опростени дългове!!!А борда е нещо положително нз българската икономика!!!!

123

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 160 160 крали мандри и един жабокрек на края при това срещо невъоръжени това са шумкарите в България ГОРЯНИТЕ бяха по масови и МНОГО по ефективни срещо ссср лакейте

122

Анонимен

преди 9 години

Кръвта вода не става И българин на англосаксонец не може да се превърне.Българите са славяни, траки и азиатски прабългари.В това няма нищо англосаксонско и е ПРАВОСЛАВНО!БАСТА!

121

Анонимен

преди 9 години

Ще ме извиняват "партньорите", но се намираме в положение на Студена война, която в даден момент може да прерастне в пълномащабна. Последното нещо, което искам е да станем бойно поле и буферна зона на Вашингтон. Да, те точно това искат, идеята им е ние с румънците и поляците да забавим руснаците и да отнесем първия удар...

120

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 158Абе брато, ти жив китаец виждал ли си??Как точно си помисли че китайците ще подчинят бели хора та какво остава за руснаците??Толкова си неграмотен и слабоумен че ставаш за еталон на българака.

119

Анонимен

преди 9 години

юруш зе 4 процента на изборите бсп 14 каква евразия какъв бригс ви гони НИКОЙ неще да става РОБ на КИТАЙ каквото е бъдещето на руснаците за съжаление САЩ не е убичан много но страните в ЕС са модел за младите Българи Хората бягат към Германия АНГЛИЯ има и за САЩ в Русия никой не се стяга ТОВА Е ИЗБОР НА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ЕВРОПА не АЗИЯ пот КИТАЙСКИ бутуш

118

лошо куче

преди 9 години

Отказаха се, защото разбраха, че в даден момент при война с Русия, тяхното оръжие може да се използва срещу тях.Българите никога няма да воюват срещу Русия.

117

Анонимен

преди 9 години

Щом Ангелов и Шаламанов надават вой, значи решението да не допуснем чужда армия тук е правилно. Тези двамата са готови да продадат и майките си.

116

Патриот

преди 9 години

НАТО затвори вратата след себе си !

115

до 149

преди 9 години

То и Екатерина Велика е немкиня,но е допринесла най-много за възхода на Русия.А украинците,ако не са били в състава на руската империя,едва ли доброволно ще дойдат да се бият за нас.

114

Анонимен

преди 9 години

Блъфират Блъфират Нас Никой за нищо не ни Пита

113

Анонимен

преди 9 години

САЩ разсипаха моного страни по света и някой в Европа.*** няма да бъде пропусната.Сега е на дневен ред Украйна а после Молдова и БиеГие."... условията на пълно разрушаване на страната като единно цяло може да се каже, че в близките три години Украйна може да стигне до състояние left-stay на Сомалия""Ако Европа продължава да гледа безучаство, Украйна ще се разпадне и това ще стане след три до 5 години".

112

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 146 146 ами то и немци има доста генерал ТОТЛЕБЕН който реши войната е ПРУСАК а ОРЛОВСКИЯ ПОЛК НА ШИПКА е от УКРАЙНЦИ