44

Анонимен

преди 9 години

Аз знам, че организацията, на евреите, в Бългерия се нарича Шалом и значи свобода, на иврит ли, на палестински ли, но е факт. И Много е лесно в Ленинградският Райсъвет, да се подмени втората буква, от фамилията на Путиновата майка, ей така "безвъзмездно", за да са по-спокойни децата й. Май си е евреин, по майка, значи законен евреин.

43

мурзилка до 54

преди 9 години

Думата КОМУНИЗЪМ се възприема погрешно.В САЩ отдавна са построили Комунизма.Но СОЦИАЛИЗЪМ и НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИЗЪМ наистина са ФАШИЗЪМ.Ще поясня:В САЩ от никой не зависиш дали или какво ще учиш,дали и какво ще работиш.Там не нарушаваш ли законите имаш пълна свобода да изобретяваш и каквото си помислиш.Ако се провалиш просто губиш собствените си вложения,а не като при БГ милиционерския олигархичен Социализъм парите на народа

42

преди 9 години

До гостКравар,колко е еврото днес?

41

Анонимен

преди 9 години

54 тва че в бг беше фашизъм и дядо ти е бил на страната знаеш коя и е загубил войната не значи че си прав

40

гост

преди 9 години

*** колко е рублата днес?

39

Руснака

преди 9 години

Който е протв Путин, значи против мен, а който против мен това е означава че против Русия, за Русия ще скъсам всички като вестник !!!!

38

Анонимен

преди 9 години

Родителите на путин са руснаци все едно да кажеш нещо срещу родителите на левски или вазов ботев смешници

37

преди 9 години

Към САЩНе се месете,във вътрешната политика на суверенни държави!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

36

Анонимен

преди 9 години

От първите някалко реда, е ясна, че Долгов, не отрича нарушаването на правата в Русия, но иска първо САЩ , да признаят своето нарушение, пък после те! Не се карайте! Да не се сбиете! Не е важен кой пръв, кой втори, ще си признае нарушаването правата на човека! Никой няма да си признае, вервайте ми!

35

Анонимен

преди 9 години

А бащата на обонго къде е бил

34

До Василев

преди 9 години

Абе напиши имената на своя майка и баща? Поне да знаем бе

33

мурзилка до 41

преди 9 години

Абе не го знаеш този език,труден е за ***,но не в това е проблема.Проблема идва?произходит/от руските фанатици болшевики с чугунени тикви.

32

Анонимен

преди 9 години

Бащата *** путин е еететан от всв брат му загива при обсадата на ленинград

31

Анонимен

преди 9 години

Тия като ги гледам, какво са и намислили на Русия, ако грабнат властта, щом и Щатите са се загрижили за тях, май за Русия и хората там по-добре да си стои Путин. Може всякакъв да е, но след Елцин е направо цвете...

30

Анонимен

преди 9 години

Те имигрират и после действат от вътре стаеат шпиони и каквот се сетиш важното е да те приемат за свой душата за патриота оатава все едно 35 да емигрира и после да отрече че е българин или е платена ***

29

1

преди 9 години

Абе ако пишите истина , тогава пишите поне цала истина кой бях на този протест бе! Беше един от вожди на тази "мегагрупа"Генадий Гудков , който има бизнес не само с недвижими имоти в България, който търсен от интерпол за измами и персона нонгранд в България, но други подобни личности!!!! *** опозиция! Абе че Путин не ангела знам, но поне този човек извади държава от дупка и при него Русия тръгна напред, след всички бакии от Елцен!!!!!

28

Анонимен

преди 9 години

"На Путин майка му е Надежда Шаломова"Всъщност е Шеломовы и не е еврейска фамилия. Ще вземе да ви повярва някой, не лъжете така безсрамно, медиите ни стигат

27

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен...Едва ли щото тя е ясна сигурно е 10000 към 1

26

мурзилка

преди 9 години

до 34По същата логика можеш да кажеш и за КТБ играта на БСП-ЮЖЕН ПОТОК.Абе чии пари са прахосали,нали ни обещават светло бъдеще?!

25

ha ha

преди 9 години

Много се радвам когато излезне един руски ПОЛИТИК и им го каже кратко , ясно и културно да си......А не като нашите политици да отиват на среща на четири крака и с вазелин в джоба при новите си мУдерни поробители.