88

циника

преди 9 години

129, абе одисейчо, ти май имаш проблем с разбирането. Какво ме интересува дали Путин е поканен или не?! Какво ме интересува кое крило от капитала ще надделее - Русия или Вашингтон. Все едно за пролетарската революция е имало значение преди Първата световна война дали ще победи Антантата или Централните сили. Защото сегашната конюнктура е точно това - два неоимпериалистически блока,сблъсак и разбира се Червена революция!

87

преди 9 години

Одисей 1Стига плю,няма да ти вземат нивите,ще можеш спокойно да ги даваш под аренда.

86

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 107значи нахлуването в Ирак,Либия,Сирия Афганистан и незаконното отделяне на Косово е ОК а присъединяването на рускоезичния Крим е престъпление. Да не би да имеше референдум в Косово а ? И какво откриха незаконно межд.наблюдатели в Крим на референдума.....нищо. Тоест той изразява ли мнението на народа или не ? Няма такива плазмодии като тебе да се изказват неподготвени и да ръсят глупости без почва и доказателства само и само да си свалиш гащите още пред Кончита Вюрст....

85

Анонимен

преди 9 години

А сега забранете Раша Тудей и ще се превърнете в нашенски комунисти от преди 89 година. А западняците ще се крият зад завесите и ще слушат тайничко вражеската пропаганда.

84

Анонимен

преди 9 години

До циникаТрябваше като румънците да направим с ***.

83

аа не

преди 9 години

До Анонимен 129 М че той Путин с Китай си сключи договори по-рано в Пекин ,където Обама беше сложен при жените а Путин до китайския президент Само от това ще ви стане ясно,кой от двата лидера е по-уважаван в Китай Повече не ми се коментира А Брисбейн си беше опит на Запада да си прави Гаргара с Путин,ама Путин ги отсвири

82

циника

преди 9 години

123,одисейчо,какво да си кажа, бре!Че аз съм си комунист! Ако смяташ, че ще хващам пътя към Пхенян - много си се излъгал. Ние не бягаме бре - тук сме и се борим!Теб и другите като теб във форума не ви смятам за "мръсни капиталисти" - не сте дорасли за това. По-скоро сте индоктринирани с неолиберален мухъл лапнишарани

81

преди 9 години

До Анонимен121ЕС беше създаден от САЩ за да контролира по-добре страните от западна европа и по-конкретно: Белгия,Германия,Холандия,Люксембург и Франция. Всички останали са притурки,а бившите соц.страни са в ЕС да не би някога да си помислят да сменят отново курса и да се върнат под шапката на Русия,но това никой не може да го предодврати. Изключвам поляците,те ще умрат в собствената си злъч удавени,а балтийците,те ще умрат от страх............хахаха

80

циника

преди 9 години

до 119, "Законопроектът за изваждане от списъка беше внесен от Хауърд Берман, председател на Комисията по външните работи на Камарата на представителите, който обеща да премахне това унизително положение. Роналд Рейгън включи АНК в списъка през 80-те."

79

циника

преди 9 години

119, Сапогов, "Наред с други лидери на бившия Африкански национален конгрес (АНК), Мандела имаше право да посещава САЩ единствено със специално разрешение от държавния секретар, тъй като АНК бе определена като терористична организация от правителството на апартейда в ЮАР. "Откровено казано, много ми е неудобно да трябва да давам разрешение за влизане на собствените си колеги - външния министър на Южна Африка, да не говорим за великия лидер Нелсън Мандела", заяви тогавашният държавен секретар Кондълиза Райс през 2008 г. Законопроектът за изваждане от списъка беше внесен от Хауърд Берман, предсе

78

Анонимен

преди 9 години

До 116Да, в крайна сметка ЕС ще спре да търгува с Русия, ако Русия продължава по този начин. Въпрос на морално етични норми е. Нещо неразбираемо за дълбоко пияната руска душа. Дали ще се оправи Русия от това или не, е проблем на Русия - не на ЕС.Никой в ЕС не желае злото на обикновения руснак, но ако обикновения руснак упорито гласува за Путин и подобните му, явно политиката на Русия е споделяна от обикновения руснак. Следователно - ще си понесат цената.

77

циника

преди 9 години

115, АНК беше в списъка на терористичните организации на САЩ. Отвратителна манипулация е да подкрепяш Апартейда посредством своето оръдие Израел, а после да използваш легендата Мандела, за да правиш планетарен рейтинг, играейки по струната на онеправданите. А защо Путин не бил поканен, не ме интересува. Твъэрде маловажно е!

76

Анонимен

преди 9 години

ЕС беше създаден на основа икономическо обвързване на държавите с една простичка цел - стига повече войни в европа. след две световни войни за едно поколение, решението изглежда рационално. Знаеки това, както и историята на ЕС след ВСВ, някой въобще да твърди, че Русия щяла да бъде завладяна изцяло/частично от ЕС е ... ами изумителна глупаво.

75

циника

преди 9 години

"Путиновата демокрация ли ви е критерия или китайската или може би сенегалската"а бе, набийте си го в главата - на нас комунистите никаква демокрация не ни е "критерий"! Демокрацията е компромис,временно постигане на баланс между капитала и труда,който може да вегетира единствено, когато е налице външен източник, който да бъде обрулен.

74

преди 9 години

До Анонимен 106Супер,спирайте да търгувате с Русия. След 2008г.светът се промени,колкото и да не искате да го признаете.Световните финанси не са съсредоточени в САЩ и ЕС. Има развиващи се пазари който се развиват с бързи темпове и на драго сърце ще запълнят празнината оставена от западната цивилизация,а така също има един колос наречен Китай и той държи повече долари от самите САЩ.

73

Турчин

преди 9 години

Аз съм човек който е изгледал всички сериии на Алф, Женени с Деца и Семейство Симпсън. Всеки ден пия Кока Кола въпреки, че знам, че е вредна. Но мисля, че американосите и *** ни партньори прекаляват с мачкането на Русия. Милиарди да налеят в ББС пак няма да си променя мнението.

72

циника

преди 9 години

одисейчо,обама беше на погребението на Нелсън Мандела, защото американският елит е брутално-вулгарен в своята зигзагообразно сменяща се политика. До 2008 г. Нелсън Мандела е бил в списъка за наблюдение на потенциални терористи на САЩ. Да споменаваме ли как беше определяна АНК от Държавния департамент? После на погребението Обамата вече може да отиде,за да пооблъчи простолюдието с високопарни приказки за мултикултурното общество.

71

пропаганда

преди 9 години

Ехх, като кажа Крим и се сещам за Кримската война!

70

Анонимен

преди 9 години

Нормално е ббс да губи, защото Русия е най-великата страна(създадена от българи) и няма санкции, които да я уплашат.

69

аа не

преди 9 години

Когато дрънкаха прозападна пропаганда,всичко беше наред,а когато руснаците започнаха да си дават тяхната гледна точка по RT то това е зле Айде не на мене тия И да,BBC губи,защото на лъжата краката са къси Ако бяха понамалили пропагандата,то можеше и да се случва това Все пак RT хората на запад го гледат защото искат,а не защото някой ги е задължил Щом BBC губи ,то явно ,че не казва истината ,а показва,само лъжи ,съшити с бели конци