46

Анонимен

преди 9 години

Комунистически Китай неподкрепи присъединяването на Крим към Русия!!!!------------ХА ХА ХА ХА!

45

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 48ФАКТ, ЧЕ ПУТИН ПРАТИ ВОЙСКАТА В ПОЛУОСТРОВ КРИМ КАКТО И ВОЙНИЦИ В ДОНЕЦКА ОБЛАСТ И ОРЪЖИЕ!!!ОПРЕДЕЛЕНО *** КАЗВА ИСТИНАТА!НО ВСИЧКО Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, ЗАЩОТО КОЛКОТО ПОВЕЧЕ *** Е НА ВЛАСТ ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ ЩЕ СТАВА ЗА КОМУНИСТИТЕ В РУСИЯ!

44

Анонимен

преди 9 години

До 48. Абхазия, Южна Осетия, Крим, Източна Украйна...Всъщност половината от нещата които каза бяха лъжи или овъртания...

43

Разлика

преди 9 години

Така може да говори само човек, над който е само БОГ и до него е НАРОДЪТ му.А не като "сервитьорът" от Кения, при който над него са "фамилиите", а под него "овцете" им.А в нашата "кошара" България, само се знае "няма пари".

42

Анонимен

преди 9 години

3 ч. пресконференция, въпроси на журналисти от цяла свят и нито един гаф. Доста интересно.Когато от ББС задаваха въпрос Путин поиска да разбере защо не работи апарата за превеждане. Той няма нужда от превод, но просто апарата трябва да работи. И те му го настроиха. Иначе Знае перфектно немски и английски.

41

Анонимен

преди 9 години

Путинъ е леко казано притеснен. Погледът му е станал някак си виновен и смекчен.

40

Анонимен

преди 9 години

Това, което каза за Тексас е вярно, случаят е аналогичен, Тексас се обявява за независима република и Мексико започва война с Тексаската република, която до този момент е била част от мексикански щат. Тексасците удържат нападението и след края на войната, републиката не е призната напълно от Мексико, а през това време САЩ анексира Тексас.

39

...

преди 9 години

Действително Путин излиза по-силен от всякога на международната сцена защото той е историческа личност от голям мащаб,един от последните отстояващи независимостта на Русия.Падането на рублата и икон.ситуация показват гърчовете на тези,които служат на парите и лъжата,а не на нациите си.Има обаче по-силни неща от тях,сплотеността около такъв лидер,което е най-голямата заплаха за сатанистите,следващият им единствен метод е войната.

38

Анонимен

преди 9 години

За Русия може и да е добре.За нас и САЩ и ЕС не е добре. Но ние сме си виновни.Путин каза няколко добри думи и за българите.Каза, че правата на всички националности в Крим ще бъдат защитени, в това число и на българите.

37

do 23

преди 9 години

Единствените които подкрепиха присъединяването на Крим към Русия бяха Северна Корея и Сирия.

36

Анонимен

преди 9 години

Дори руската *** Янукович се обяви против присъединяването на Крим към Русия!! Само от срам не го убиха за думите му!

35

Анонимен

преди 9 години

Да не би някой да е анексирал Руска територия и да не съм разбрал?! Що говори така тоя човек

34

Анонимен

преди 9 години

Сега ще се включи западната пропаганда, която е "честна", "добра" и т.н.В крайна сметка Запада иска да се клекне и да се чака решението на Запада, белким пък помилват.Ама няма да има пощада и това се вижда при нас.Иначе Путин не ми харесва, защото идейно е на други позиции, но ми хареса как гледаше журналист от Иран, когато онзи му задаваще въпросите си. Доста нагло се държеше иранеца, но Путин отговори дипломатично. Но погледа на Путин беше интересен. Доста грубичък беше иранеца. Това е зле.

33

Анонимен

преди 9 години

Много нагъл този милиционер!Но хората са казали: "Лакумо дупе кръв с.ре"Съсипа живота на милиони,само жертвите по негова вина са десетки хиляти.Да не говорим за икиономика, финанси, граждански права и т.н. Русия по всякаккъв начин провокира политиката на БГ, а също така и икономиката и.Най-големите нещастия за БГ дойдоха от спиртосанат ***.

32

Berlin

преди 9 години

Този параноик пак се е надрогирал с ботокс. Няма ли кой да го прибере, да не се излага повече?!

31

риторично...

преди 9 години

Путин дипломатично не назовава нещата с истинските им имена.Държавите се контролират от сатанистки култ за който няма д-ви любимци,всеки се използва според времето и обстоятелствата.За да се разбере кой е той се пита-кой владее и контролира медиите,кой финансира революцията от 1917?Кой стои над международното право и за коя еретичносатанистка единица се водят днешните войни,на кого всъщност служи НАТО?

30

Анонимен

преди 9 години

Тръбите другарю Путин ви пръснаха,ноктите остей

29

axa

преди 9 години

Ауууу, запя ли друга песен, лилипут противен? Нещо май ти треперят шушоните? А само преди половин година се беше надул като пуяк. Добрата новина от всичко е, се оказа че светът все още има съпротивителни механизми, с които да наказва безумни агресори и самозабравили се азиатски диктатори.

28

Анонимен

преди 9 години

Комунистически Китай неподкрепи присъединяването на Крим към Русия!!!!НУЖНИ ЛИ СА ПОВЕЧЕ КОМЕНТАРИ!

27

Анонимен

преди 9 години

Плюс - вярвам на думите на ПутинМинус - вярвам на думите на Обама