102

456

преди 9 години

До ха,ха,..интересно..На кого се смееш ?? то бива просто парче, ама ти уби коня!Света си прави политиката а пък ти се хилиш като *** на собствените си глупости!!

101

Анонимен

преди 9 години

Жалко, че българина не иска пари от ЕС и гаранций за да прави заводи,да произвежда, да реализира максимум в ЕС, а иска пари за да може ги ИЗДЕ... Кат зеЙм паритити и у мола за маркови дънки и у бара да пиий марково уиски... Оп щях да забравя... И скъп телефон андроид с 823 ядра за 500 ЛЕА.

100

Анонимен

преди 9 години

Щом Путин,Чижов,Лавров и подобни военни ни казват ,че губим,явно ПЕЧЕЛИМ.Тяхната дума е като тази,която дадоха на УКРАЙНА в Будапеща,не струва нищо,дори мастилото,бе казал някой.

99

Анонимен

преди 9 години

Сега ще си купувате газ от Турция , Гърция и Макдеония

98

Sasho

преди 9 години

Щели да закарат Южен поток в Турция. Добре, но първо да построят втората тръба на Син поток. А се оказва, че не могат да преодолеят образуването на кондензата на нагретия газ. Тепърва сега ще експериментират да направят крио инсталации, които да охлаждат газа, тъй като нагнетен от компресорите той стига до 270 градуса, а на дъното на морето е 3-4 градуса и се охлажда, и се образува кондензат, което им е големият проблем - от 2200 метра да избутват кондензата на турския бряг.

97

Анонимен

преди 9 години

Мръсни *** , пак ще ви давят в Дунава и хранят прасетата с вас.. Който се е хванал с фашисти до там ще стигне ..

96

Анонимен

преди 9 години

русия е възможно най рисковия и ненадежден партньор

95

Анонимен

преди 9 години

да бе вие сте много надежни този не си е изпил водката

94

Sasho

преди 9 години

Drugite dostavchici dostavyat ot Greece benzin i na garcite se plashtat akcizi i taksi. Az te pitam na Lukoil kolko e??? S kolko go namaliha koto se ima v predvid che petrola padna nai-malko s 30 %

93

до 106 Найденов

преди 9 години

Може да си чешем езиците,но НЕ ПРИЗОВАВАЙ ЗА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА.Има си закони в България,найденов.

92

проруска

преди 9 години

Жалко, но много вярно ни е преценил Чижов. Не народ, а ***!!!

91

Анонимен

преди 9 години

За сега Русия изнудва Турция.

90

бегай бре

преди 9 години

Владимир Чижов,не ми се обяснявай ,а кажи на Станишев и орешарски как да върнат парите с които купиха безмислените тръби и заровиха пристанищата на Бургаз и Варна.Че нали знаеш вашата мафия как отстреля видния ви газовик дет раздаваше червени куфарчета с пари?!

89

Анонимен

преди 9 години

Айде Роско и Боко да докарат газ от Катар нали ходи 4-5 пъти да духат ..

88

Анонимен

преди 9 години

Ако ще бъдем принудени да вземаме най нисък наем на *** и тази тръба ще ни удря и в двата джоба по добре е да я няма. Бългаите сме се доказали като губещи и незаинтересовани в зделките,Педи този южен поток нали имаше син поток пак руснаците се бяха напънали да изментат който могат.Защо украйна им взема 3.8 долара а България не си актуализира наема към Русиа и до днес ни плащат под 2 долара, Лузери сме и затова да чакаме някой да реши вместо насБлядките ще ни изработят

87

Анонимен

преди 9 години

Путин бе много неспокоен в Истанбул.Защо ли?Тя,тая тръба за Турция почти я има,НО ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА никога няма да приеме повече газ от рашките,освен по ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРАВИЛА.Освен газова война има и МОРАЛ......Но някой иска още танкове,самолети,подводници,БУК-ове,СМЕЧ-ове,......Но не даде отговор на руските майки от Санкт Петербург/МАМА СОЛДАТА/ за смъртта на 29 руски войничета,загинали ,,незнайно'' къде и погребани ,,тайно''.

86

Анонимен

преди 9 години

Часът на истината, майка. Тука като чета коментарите и имам чувството, че поне едно 50% е участвало в преговорите. Ама то не бяха точни цифри, ама то не бяха кой на кого и кво бил казал и най- важното къде и кога... :))) ама големи сладури... И рублата всеки ден следят и за задкулисните разговори в час и за какво си мисли Путин знаят... Зайчета направо...

85

Найденов

преди 9 години

БЪЛГАРИ ОТ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ, ИСКАМ КОГАТО БЕНЗИНЪТ СТАНЕ 50 ЛВ. ЛИТЪРА, ТОКЪТ- 500 ЛВ. НА МЕСЕЦ, А ПАРНОТО - 1000 ЛВ. ВСИЧКИ МАСОВО ДА ИЗЛЕЗЕМ ПО УЛИЦИТЕ КОЙ С КАКВОТО МОЖЕ- БРАДВИ, НОЖОВЕ, КАМЪНИ И ДЪРВЯ И ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ В ПАРЛАМЕНТА КОИТО НЕ СА ТАМ ДА ЗАЩИТАВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, ДА ГИ УБИЕМ ПУБЛИЧНО!!!!

84

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

Гврмания така си прави Европйските закони , че да не си санкционира Северен Поток !

83

Sasho

преди 9 години

Petrola padna ot 110 $ na barel do 77 $ Ya mi kajete s kolko padna cenata na benzina ot Lukoil???? hahahaha Rusofilite i maika si shte prodadat samo i samo da ugodyat na Kaputkin. Te tochno zaradi takiva kato vas sme padnali pod tursko. Predateli i kradci!!!