255

ДС

преди 9 години

Ей ни ся Евро*йски съюз.

254

въпрос

преди 9 години

Товарищ Путин защо предадохте Православието като се близахте и целувахте с Ердоган -ислямиста , а извинете вие бяхте хазар , а те знаем от коя религия са !?

253

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 394,напротив - тоя ЮП го сучем от десет години, както и Белене. Проблемът е в крадливите комунари тип Р.Овч., които подписват договори заради личните си комисионни, а дали въпросните договори са в полза на страната за тях е без значение. По същия начин едно време др. Луканов създава енергодружеството ТОпЕнерджи с цел ограбване на хората. Др.Стойнев великият сорбонаджия толкова ли беше *** да помисли по какъв начин ЮП може да се върже с българските закони, а не да му пишат

252

Алекс

преди 9 години

"България била лишена от възможността да действа като суверенна държава"" - съвършено вярно.

251

В

преди 9 години

Тогава щом сте съгласни че проект, който се изплаща над 25 години е нерентабилен, не трябва да се прави, то нека се съгласим, че всички сме доволни от спирането на Южен Поток.

250

Анонимен

преди 9 години

Гръцкия премиер е на посещение в Анкара .. за 2 дена, а Президента им в Москва.. Венизелос даде зелена светлина да продължава тръбата през Гърция !

249

Анонимен

преди 9 години

Сега ясно ли ви е защо Местан се договори с мутрата ББ на онова прословуто турско кафе ,за да падне неудобното правителство на Орешарски ,което искаше на всяка цена Южен поток и сега да спечели от този проект Турция .Бойко Борисов се доказа като най долен турски ибрик.

248

123

преди 9 години

Ако цената не беше толкова раздута и инвестицията се изплащаше в една петилетка- то да, можеше и да стане, но при тези данни- не никога! ДОООВИИИЖДАААНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :)))))))))))))

247

РЕАЛНО

преди 9 години

С нашите "професори "във власта,ще е така--Айде сега пак зависимост от Турция....Евроатлантиците ни продадоха като балъци на турците....Заради тяхните интриги,пак ставаме зависими -енергиино и геополитически от Турция.Сега Боко ще свири на Доганя,за всяко решение,свързано с ДПС и турците у нас....практически това е ново поробване...

246

rumen

преди 9 години

Спете спокойно Бьлгари ,спи спокойно и ти Бороване ,Американо-Европейските ни Господари вече са доволни . Спи Борован,спи и вечно ще спиш.,,Христо Ботев,,.

245

Пешко

преди 9 години

Не Путин, а турците си изиграха картите по най-добрия начин. Сега хем им свалиха газта, хем руснаците ще се обвържат неизпълним договор и само ще цакат, а проектът я тръгне, я не, хем ЕС и САЩ няма да кажат думичка, защото турците им затвориха устата с достъп до военните си бази за удар срещу ИДил. Това изчакваха *** половин година - откъде да извлекат полза. Явно няма да влязат в ЕС или да ускорят преговорите, няма да им правят и кюрдска държава

244

ЯВ

преди 9 години

4 милиарда евро струва проекта.400 милиона евро годишно сме щели да получаваме.25 години ни каза, че ще го изплащаме.Явно съм зле с математиката!ЧАО ПУТИН БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ СВОБОДНА !!! ПЕЕВСКИ , КТБ ...МАФИЯТА ПАДНА !!!!

243

до скоро

преди 9 години

Дали газът ще мине от тук или през Турция това няма да спре програмата на Анкара за ядрени централи , това си е политика на Турция и ние само може да гледаме , ако ще и още пет руски блока да построи , все тая ! Наличието на мощности у нас няма да разколебае турците да строят АЕЦ-ове това е геополитика . Ние и сега се чудим къде да продаваме излишъка от ток , айде стига глупости !

242

кой ли черпи

преди 9 години

Не виждам, РФ, ББ, Костов и *** да скачат от радост. Защо ли?!

241

neni4a

преди 9 години

До Анонимен 369 И още нещо Путин ще се възползва от българската простащина Ще си измие ръцете пред Австрия ,Унгария ,Сърбия ,че България е виновна за отказа от Южен поток А и тия 3 държави сами видяха кой ги е прецакал Ще ви го обясня метафорично ЕС е един голям затвор и ние сме прецакали 2 затворника и 1 надзирател(затворниците са Унгария,Австрия) метафоричния надзирател е Сърбия Та после не се изнанадваите,като тия 3 страни почнат да ни правят мръсно Особено Австрия и Унгария

240

Деформаторски блок

преди 9 години

Да живее Шистовия газ и колониалното робство - новите европейски ценности!

239

Анонимен

преди 9 години

Истинатае,че с това си решение Путин и Ердоган направо забиха по един надървен в черния *** на Обонго и администрацията му която се изръси маса кинти за украйнската постановка ,чрез която САЩ си направиха криви сметки да сложат ръка на газовите тръби по които преминава руския газ и да изнудват Москва .Още по губеща е Укрйна която сега е една съсипана държава ,а най въре сме ние заради нашенските продажници. Печеливша е Русия ,която си взе Крим и Севастопол с нови алтернативни газови коридор

238

Анонимен

преди 9 години

мачкай боко всякакви *** ние българите сме велики ... жалко в света че ни не знаят къде се намираме в коя точка на земното кълбо........

237

смех

преди 9 години

Предлагам газовия център да е в Скопие между статуите на Филип и Александър Македонски . Там да направят един голям кран , който да го кръстят Путин !

236

Анонимен

преди 9 години

Цяла година плюха и псуваха по малкият *** както сами го наричаха а сега какво стана май той им го напути