26

До 30

преди 9 години

А на какво според теб се крепят деградантски режими в Русия и Венесуела? И двете страни ако не продават горива на лошите капиталисти ще се стигне да канибализъм.

25

Анонимен

преди 9 години

Червените баби тук с меките китки пак се размечтаха някой велик вожд да оправя ежедневно. Когато си възпитан като овца, си оставаш такава за цял живот - тук е големия проблем на България.

24

Анонимен

преди 9 години

@24,тези неща ,които изброяваш ги направи добива на нефт в тези държави,а не така прехвалената хамерика,ако плямпотиш глупости за парички от чичко шорош те оправдавам,но ако наистина мислиш така,просто си за съжаление

23

Анонимен

преди 9 години

Москов и такива като него много ги е страх да не дойде в България управление като в Русия ,или Венецуела,че тогава гей паради и парадирането с педерасията ще бъдат забранени и Москов и тия като него с левите резби ще са навряни в миша дупка

22

Анонимен

преди 9 години

Москов ги говори тия работи, защото е притеснен, че планът на *** и убийците на България може и да не се случи. Разберете, че България ще се развие по друг сценарий и това ще се случи, когато българския народ ви навре там, където слънце не огрява. Това се отнася за всички като тебе, москов.

21

До 21

преди 9 години

Ти какви наркотици използваш? Във Венесуела 12% от населението живее с по-малко от 2$ на ден!

20

Анонимен

преди 9 години

Москов, а дано да хванем пътя на Путин, че да дойде един като него и да ви навре всички от Парламента в миши дупки за да нямате повече думата, ***!

19

Българка

преди 9 години

Вие, дето сте яхнали коня, опичайте си акъла, гледайте да не дойдат ония с брадите и бурките, дето са се насочили към земята ни. Тогава, тогава, ще Ви питам, какви ги ръсите насам и натам? Мислете за България, не за чуждите интереси.

18

jnjaj

преди 9 години

При Путин Русия отново стана супер сила и доходите на руснаците скочиха 6 пъти.При Чавес Венецуела е в разцвет и се опъна на разпродажбата на държавата. Та правете си сметка какво ви пожелава Петър Москов! Пак ще ни е--т!

17

Бънди

преди 9 години

Аз съм за модела Путин. Тоя конски лекар не го ща.

16

Анонимен

преди 9 години

ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА ЗДРАВЕОПЗАВАНЕТО И ОБРАЗОВАНИЕТО СА БЕЗПЛАТНИ,А САМО ЗА ТАЗИ ГОДИНА МАДУРО УВЕЛИЧИ ТРИ ПЪТИ ЗАПЛАТИТЕ И ДНЕС ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА НАЙ НИСКАТА ЗАПЛАТА Е 1843 $.ТОЧНО ЗАТОВА ТОЯ СОРОСОИДЕН ПРОДАЖНИК МОСКОВ МНОГО СЕ Е РАЗТРЕВОЖИЛ ДА НЕ БИ СТАНДАРТА НА БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ ВДИГНЕ ,КАТО НА ВЕНЕЦУЕЛЦИТЕ,ЧЕ СТАНЕ ЛИ ТОВА АМЕРИКАСКИТЕ МУ ГОСПОДАРИ НА МОСКОВ НАЙ МАЛКО ЩЕ ГО ОЧИСТЯТ,ЧЕ НЕ СИ ВЪРШИ ДОБРЕ РАБОТАТА ПО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО И ЗА ДА ДОЙДАТ ТУК ЕВРЕИТЕ

15

някой

преди 9 години

Ако дойде режим тип "Уго Чавес", може би ще има безплатно здравеопазване,образование, може би ще намалеят кражбите и другите престъпления....ще има цензура(не че сега я няма), ще спрем да лижем американските ***...?

14

Анонимен

преди 9 години

Където е стъпил американски ботуш, трева не никне! Справка - демократична Либия, Ирак, и още много др. Тръгнем ли по пътя "Путин", ще пека агне и ще празнувам 1 месец! ЕС и САЩ ни обрекоха на глад, бедност и ***! НО за да поемем по пътя "ПУТИН", трябва да имаме национално отговорни политици с топки, каквито ние нямаме!

13

Анонимен

преди 9 години

ЦЯЛА СОФИЯ ЗНАЕ,ЧЕ МОСКОВ ШМЪРКА БЕЛО И Е ЯКО ЗАВИСИМ ОТ НАРКОТИЦИТЕ,ЗАТОВА И ОНЯ ДЕБЕЛАК ПЕЕВСКИ ОТ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ТРИБУНА НАМЕКНА ЗА ТОВА ,ЧЕ ТОЯ НА ФОТОТО ГОРЕ Е НАРКОЗАВИСИМ И ЗА НЯКОЙ И ДРУГ ЛЕВ И ДОЗА С БЯЛ ПРАШЕЦ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ Е ГОТОВ И МАЙКА СИ ДА ПРОДАДЕ ТОЯ ТРИПОЛОВ ДЕМОКРАТИН

12

Нео Либераст

преди 9 години

Баце Моски, хващай филията с мас и на село, оти от тебе и деформаторите нищо не става, същите профани кат герберастията.Народен съд и Белене за вас убийци!!!

11

Иван Иванов

преди 9 години

Написаното заглавие може да го каже само *** сектант!

10

Анонимен

преди 9 години

А успеят ли реаниматорите на Костов ,ни чака пътя на Либия и Ирак ,защото ня тия продажници реформаторите господарите във Вашингтон могат само да заграбват чужди ресурси и да сриват държави,както се случи с Българиякога дойде на власт Иван Костов и разкости всички заводи и предприятия

9

Площад на Съгласието

преди 9 години

Всички пътища водят до площада! Радикална власт! Народни реформи!

8

Нaциоaнль

преди 9 години

Aко не се нaционaлизирaт секторите и монополите кaкто е в нормaлните държaви умиргaмеПрестъплениет8 нa привaтизaциятa трябвa дa бъде осъдено и виновните линчувaни

7

?!?

преди 9 години

И тоя заприказва така, все едно са спечелили изборите сами, това е първата стъпка към самозабравянето. И стига сте плалили, който влезе във властта и заприказва, без мен не може, аре моля!