18

niki

преди 9 години

Пропаганда :) Хубавото е, че парите, дето Путин ги дава на вас са минус към бюджета му и е стъпка към пълната разруха на държавата му :) :)Най-важното е, че пропагандата не хваща, защото сме я гледали и преди :)

17

456

преди 9 години

Дори победоносната война е зло, което трябва да бъде предотвратявано от мъдростта на народите.Ото фон Бисмарк

16

VVV

преди 9 години

До АнонименТака е само у нас, не ги мисли тях. Заради *** вече и на румънците прахта дишаме, да не говорим Чехия, Полша и Балтика

15

Арма

преди 9 години

Косово може да се отцепи от Сърбия, но Крим не. Северна Ирландия може, но Донецка република неможе, вие за *** роботи ли ни мислите? Марийче, ти сигурно незнаеш къде е Белфаст? Слугинарска журналистика.

14

Закон

преди 9 години

Има доста грешки в статията, но най-главната е, че този Будапещенски меморандум НЕ Е РАТИФИЦИРАН нито от Русия,а също и от сащ и великобритания.Така че той-струва само толкова, колкото е хартията на която е подписан.Но май не Путин ще "спасяват", а своето лице, защото завариха такава гадна каша, че има да се чудят как да излезнат. Ум царува, ум робува, ум патки пасе. Я вижте какво става в Германия, вече се изпокараха,43% поддържат политиката на Путин, при положение че не знаят цялата истина!

13

456

преди 9 години

Даже най-благополучната война няма да доведе до разпад на Русия, която се държи на милионите православни християни. Тези последните, дори да бъдат разделени с международни договори така бързо пак ще се съединят едни с друг в едно, както бързо и цялостно се сливат капките живак. Тази неразрушима държава на руската нация е силна както със своя климат, своите пространства и своята непретенциозност, така и с осъзнатата необходимост от постоянна защита на своите граници,Бисмарк

12

Анонимен

преди 9 години

"една процъфтяваща и безопасна Украйна" :)))))))))))) Тези украинци ако значт какув Х.......... ги чакаааааааааа - такова процъфтяване ще получат, че 25 г. като нас няма да разбера как са ги лъгали и крали, а през това времето западните фирми ще си точат ресурси, ще им затрият производството и ще си въртят синджира, докато украинците накрая не започнат да се изнасят на запад, но и това няма да е края :) Докато не се опоска там ВСИЧКО (както в Индия и др.) няма да ги оставят НЕДЕМОКРАТИЗИРАНИ!

11

до 5

преди 9 години

Пиши в Гугъл Уикицитат Ото фон Бисмарк.

10

Анонимен

преди 9 години

Ахахах жалък опит на британската писарушка да създаде впечатление, че Украйна е независима държава, която заедно със Запада трябвало да преговаря с Русия.А в реалния свят, Украйна е кукла на конци, единият конец се дърпа към запад, а другия към изток.

9

8

преди 9 години

Ето го и тазвечершната говорилня за джуджета, *** и други митични същества от тъмната земя :)

8

непукист

преди 9 години

Луди ли сте ,каква война та нали и победителя няма да разбере ,че е спечелил.

7

Волгоградския

преди 9 години

Западьт вече губи. Хахаха Смотлювци. Да живее братска Русия и Путин

6

Анонимен

преди 9 години

До AsenАми като искаш война,стягай пушката и ходом марш/ама знаеш ли какво значи/ и айде да се биеш с Росията! Ама тя войната да ти кажа ще е истинска,ще има кръв, чер*а и мнооооооооооооогууу СМЪРТ/ не по Тери Пратчет/!знаеш ли мекотело какво означава думата " война"??? Тази дума дори платен *** не трябва да си я позволява/освен ако не е много надрусан/,тогава и децата си продавате!

5

Куку

преди 9 години

А някой пита ли какво искат хората живеещи там-имат ли право да се нарекат руснаци и колко милиона е това население сега...официално колко са бежанците?Хайде госпожи/господа журналисти отговорете:Колко са прокудените жители от засегнатите територии?

4

Анонимен

преди 9 години

"Западът и Украйна трябва да сключат сделка с Русия"Като погледнем под слоя пропаганда, виждаме скритото послание: Западът и Русия трябва да сключат сделка за Украйна

3

rusnak

преди 9 години

Бях се притеснил, че днес ще пропуснете дозата:)))

2

Бисмарк

преди 9 години

Договор с Русия не струва и хартията, на която е написан.

1

Asen

преди 9 години

Voina...