85

Анонимен

преди 9 години

Отчаянието на западните толерасти води към малоумие и говорене на глупости.

84

SS

преди 9 години

Що махнахте стихотворението?

83

Анонимен

преди 9 години

До 103 АнонименПрав си. Писах ти плюс.Чудя се, обаче, дали неволно или леко целенасочено пропускаш в изброяването на ликвидираните Георги Марков, Илия Минев, Радой Ралин, Желю Желев и още много други?

82

Турчин

преди 9 години

Баба ми разправяше, че един ден руски кон ще пасе трева в Русчук. Така са казвали старите. Турция ще бъде унищожена от руснаците. България също. Така разправяше преди десет години.Казваше, че Русия ще стане много силна пък аз й се присмивах...

81

Агент Фасулев

преди 9 години

Ако ще се пускат гъбки то нека бъдат в оная клоака наречена Близък Изток! Оттам само зло на талази идва.

80

Анонимен

преди 9 години

НЕ Е НУЖНО САМО ДА НАПОМНЯ, РУСИЯ ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА НАНЕСЕ ГЛОБАЛНИ ИЗПЕПЕЛЯВАЩИ ЯДРЕНИ УДАРИ ВЪРХУ САЩ И ТЕХНИТЕ НАЙ-ВЪРЛИ СЪЮЗНИЦИ/ТОЕСТ ВАСАЛИ/! ТОГАВА ОСТАНАЛИЯТ ВСЕ ОЩЕ СВЯТ ЩЕ СЕ ОПОМНИ, ЧЕ С РУСИЯ ШЕГА НЕ БИВА!!!

79

Леле че народ

преди 9 години

До rd Еми ,щом Наполеон и Хитлер са искали да превземат тая Русия ,значи има защо Но пустата й зима и големина е изиграла лоша шега и на двамцата Сега гледаме САЩ се мъчат ,ама нещо и тях ги удари Маршал Зима,нищо че са на друг континент

78

Анонимен

преди 9 години

Изглежда Путин се придържа към "теорията за лудия"______________________________Ми нормално, няма се придържа към "практиката на разумния" :) де разум у КаГеБейската тиква

77

Берлин

преди 9 години

Путин заплашва света с ядрена война, а вие му биете метани... хаха. Неслучайно е казано, че тъпотията не ходи по дърветата. :)))

76

Анонимен

преди 9 години

Трагедията на България е в липсата на интелигенция. Софийският ***-планктон ликвидира Яворов, изпрати в заточение Иван Вазов, удуши зверски и изгори Гео Милев, умори от туберкулоза Смирненски и Йордан Йовков, два пъти разстрелва Никола Вапцаров, докара Пеньо Пенев до самоубийство...Наскоро цензурира и Христо Ботев в СУ - люпилня на ***-интелигенти от рода на проф.Цанков Кръволока,проф.Богдан Филов-обрал имотите на евреите та до проф.Близнашки - за него каквото и да кажеш все ще е малко...

75

Чибурашка с чашка

преди 9 години

предполагам Чибурашка

74

rd

преди 9 години

А самата Русия никой не ще да я напада, по-скоро се страхуват тя да не нападне. Какво му трябва на света от Русия? Една пуста и студена тайга, рядко населена с пияници? Или самозабравилите се олигарси - отрочета на комунистическите величия? Олигарсите доларите така или иначе си ги дават на западните икономики - крадени пари лесно се харчат. А колкото до неизчерпаемите природни богатства - сами се бъхтят да си ги копат и после ги продават на безценица. За какво му е на човек Русия??

73

БМ_21 Град

преди 9 години

69-ти, а кой даде ядреното оръжие на грингосите, немските учени начело с Опенхаймер /Опи, както са го наричали/ са отведени от амер. окупациони части след свет. война. Редно е грингосите да внимават какво приказват, без излишни обидни епитети, че руската ядрена мощ е достатъчна да унищожи Америка десетки пъти .. нека си спомнят историята, какво стана с Наполеон, Хитлер и ред други буйни глави ... всеки който се опитва да говори с Русия от позицията на силата явно има някакви психич. проблеми!

72

Анонимен

преди 9 години

""Стига сте му яли на Путин дирника"".............Путин е първия и единствения, който си позволи да наруши европейските граници очертани след Втората Световна Война, другарю ФАСУЛЕВ

71

Анонимен

преди 9 години

Така такааа, усетиха се запдняците как могат да светнат като по филмите. А сега да им дам един съвет - мили западни хорица, кажете на вашите правителства да кажат на вашите високотехнологични компании незабавно да си затворят заводите в далечния изток и да ги пренесат в Източна Европа и частност православна България. Тогава руснака ще повярва, че запада наистина му мисли доброто и сам ще се вдигне и ще свали лудия Путин. То хубаво жълтурите бачкат за без пари, ама накрая алчен *** глава затрива!

70

rd

преди 9 години

Ако ще има война, значи ще има война. Нямам намерение да го мисля предварително, и без това от мен нищо не зависи. А това, че никой не е успял сам срещу Русия не означава, че Русия ще успее сама срещу света. В края на краищата всяка простотия, която има начало си има и край.

69

Венелин

преди 9 години

Путин може и да блъфира, но в тази ръка ще прибере пода (западна Украйна). Той и в предната го прибра (Крим) и ми се струв, че в следващят рунд цяла Украйна ще е на масата.Обаче руснаците като им тръгне стават вного агресивни... Може и до нас да стигне след това, та нашите пишман политици да си опичат акъла и да не се ежат много!

68

Чибурашка ядреняшка

преди 9 години

,,Изпредварващ ядрен удар,, ?няма такъв удар, има изпреварващ, манипулатор

67

Анонимен

преди 9 години

Руснаците не могат да ги надиграят нито по качество, нито по количество, нито стратегически...Просто ще им теглят един як кютек, по сталински и толкоз.

66

Анонимен

преди 9 години

""Затова Путин беше напомнил о ядрено оръжието. Но той, разбира се, не ще го използува."".......................болгарский язык трудный, дa ?