27

Dublin

преди 9 години

Вчера в Киеве рухнула многоэтажка, которую строили молдаване, нанятые зарегистрированной в Литве грузинской фирмой на эстонские деньги, занятые Польшей у Германии. Здание строилось по проекту, разработанному в США британскими архитекторами. Украинские эксперты уже пришли к выводу, что в трагическом инциденте виновата Россия....

26

Анонимен

преди 9 години

НАТО трябваше да спре да се разширява на изток, каквато договорка беше постигната между Запада и СССР по време на преговорите за обединение на Германия, вместо това продължи да настъпва към Русия, да анексира държави и да струпва войски и техника до границата й. Докато Русия се възтановяваше, НАТО наруши договорката и всяка контрамярка на Москва да спре насстъплението на НАТО, най-нагло се тълкуваше като руска агресия.

25

Иво

преди 9 години

ЧУДЯ СЕ ПУТИН КАКВО ГИ БАВИ ДА МАЧКА ХОХЛИТЕ...

24

рашка бедняшка

преди 9 години

рашките ще лазят и молят за помощ за храна и водка, другаря ще ги разори както е почнал

23

Хрушчовизъм

преди 9 години

Путин и неговата клика се държат като Хрушчов по времето на СССР. В социалистическия лагер командаше само Русия. това не е ЕС - на всеки 6 месеца да се сменят страните начело. Все едно сегашното обединение на сраните около Русия да се управлява врмрнно от Казахстан или Азърбейджан или Беларус , макар и само за малко. Това цар Путин не иска да го допусне, мислите от 19 век които текат в главата на новоуъсийския диктатор няма масто за демокрация.

22

Анонимен

преди 9 години

Долу ръцете от Украйна !

21

Анонимен

преди 9 години

Войната между Русия и Украйна ще бъде дълга и продължителна.15.....У пороснка проблема начать войну, а не выиграть е. Пороснку нужно проиграть войну с Россией. И тогда повесить на шею России, во-первых, всех собак за беды на Украине, а, во-вторых, озверевших и голодных хохлов с промытыми мозгами и разрушенную экономику. В общем петлю на шею развития России.

20

Анонимен

преди 9 години

Фашистите в москва се забавляват като избиват украинците

19

Анонимен

преди 9 години

Дори ако Русия си изтегли войските от границите си, дали Нато ще върне неговите от Полша и прибалтийските републики. Дали ще престанат със санкциите, или с противните пасквили по медиите?

18

Dublin

преди 9 години

Правда проста и ужасна - Украина рассматривается, как ОРУЖИЕ против России. Если бы Украина была членом НАТО, то война Украины стала бы войной между НАТО и Россией. Это никому не нужно. Ядерный апокалипсис не нужен и его не будет! Укрозомби путь не надеются что из-за их проблем Запад поставит под угрозу СВОЕ благополучие.

17

Анонимен

преди 9 години

Кремъл "да изтегли войските си от" независима Украйна !

16

рашка бедняшка

преди 9 години

руски близачи, омразата е лошо нещо

15

Анонимен

преди 9 години

Войната между Русия и Украйна ще бъде дълга и продължителна.

14

Анонимен

преди 9 години

Столтенберг, не се дръж така все едно Украйна ти е подчинена, не е в НАТО и ти нямаш работа в Украйна, нито някой ти иска мнението. Бягай да си хвърляш белия фосфор в Близкия изток и да се правиш на велик пред пещерняците в пустинята.

13

Анонимен

преди 9 години

На тоя етап Русия просто трябва да си пусне войските, да превземе Украйна за няколко часа, поне като реват тия ***, да има за какво да реват. Те така или иначе ще реват, поне да има защо.

12

Анонимен

преди 9 години

Киев използва фосфорни бомби, които са забранени но това няма да го чуете от тоя клоун на снимката, защото цялата му терористична организация също използва такива муниции и мълчат като п*тки, защото знаят, че са незаконни.

11

Анонимен

преди 9 години

Къде са тия сили бе, как един път не ги показахте? Не са изобретили още устройство, което да визуализира фантазиите на *** идиотични пешки на сащ?

10

Анонимен

преди 9 години

Столтенберг, може и да си нов на поста, ама като хвърляш сериозни твърдения, те трябва да се подкрепят от сериозни доказателства. В противен случай пост като твоя може да се използва за сериозна злоупотреба и манипулация, не си мисли, че доверието ти е гарантирано.И аз мога да раздухвам из медиите, че в Украйна действат незаконно американската частна армия и европейски наемници, както и че се доставят оръжия и техника на Киев, а вие си затваряте очите за зверствата.

9

АН

преди 9 години

ТОЙ С СТЪКЛЕНИ ОЧИ МАЙ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ РУСИЯ ИЛИ УКРАЙНА

8

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ЕЙ ТИЯ НЕ СЕ СПРЯХЯ, ДОКАТО НЕ ПОДПАЛЯТ ВОЙНАТА, НЯМА ДА МИРЯСАТ. НИМА СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЩЕ ПРЕМАЖАТ РУСИЯ КАКТО НАПРАВИХА С ЛИБИЯ, ИРАК, ИРАН, СИРИЯ, АФГАНИСТАН ? ВОЛА КАТО РОВЕЛ ПРЪСТТА ПАДАЛА ОТГОРЕ МУ.