173

окупационен корпус

преди 9 години

Стана ясно, че санкциите срещу Русия са без ефект! Какво ще предприемат Цру и ЕС? Ще заповядат на фашистката хунта в Киев да нападне Русия ли, като Адолф Хитлер на 22.06.1941? И ние ли ще участваме с окупационен корпус?

172

тя

преди 9 години

Какви са тия закани, какви са тези шизофренични крясъци?Видяхме ги американците и със сърбите, и с Ирак , и с Либия ,сега със Сирия, а да не говорим за Южна Америка , също Афганистан ,Иран ,Украйна , а сега се надзряха и на Русия.

171

Анонимен

преди 9 години

1 евро=59,18 рубли

170

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Роден съм с умствено увреждане и трудно правя сложноасоциативни връзки..Моля пишете ми по -бавно че не отбирам лесно. Мисълта ми се прояснява само при вида на пари!

169

ни съ знай

преди 9 години

Западните демократи са приятели с онзи, маскирания в бяло, но не приемат Путин...Това несъмнено е от страх, те и кучетата от страх лаят.

168

Кирето

преди 9 години

До БМ_21 Град--192;Хохлите щели да гладуват. Руснаците много ли са наядени? Кога руснаците са живялт добре.? Ако смяташ че живеенето в землянки е добре ,това е друг въпрос.А за отделянето на СИБИРСКИЯ СЪЮЗ ОТ РУСИЯ ДА КАЖЕШ НЕЩО?

167

Спас

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА Бе не ме земайте на сериозно колкото ми плащат - толкова простотии пускам!Изкара ли за федербал?:)))))))))

166

Анонимен

преди 9 години

До ****На глупавия и 100 страници да му напичеш пак няма да разбере.

165

Анонимен

преди 9 години

1 евро=59,18 рубли ,хи хи хи хи

164

Спас

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАСтрандженце, не бива към баща си да се обръщаш със смешното "Спасчо"!!! Пий си хаповете и топлото мляко и бегом в леглото!!!! Страх има при тебе, да не си загубиш заплатата. Руснаците си гласуват и Путин печели, макар, че на мен щеше да ми е по- приятно да изберат Зюганов!:)))))))))))))........но никога не е късно!!!!!:))))

163

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Бе не ме земайте на сериозно колкото ми плащат - толкова простотии пускам!

162

Анонимен

преди 9 години

Русия ще бъде изолирана от света заради украинската криза!Тя америка не е света! А в Азия и африка живеят повечето хора на планетата - та Камерън трябва да изкара един поправителен по география.

161

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До ****Икономически, а ако се наложи и физически...

160

Спас

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАТо и ти се боиш да не сбъркаш в писанията си, защото ще гладуваш, но продължаваш да пишеш глупости:)))) Важното е да се поддържа огъня.:))))))))) Нормалните хора се боят дори от кварталния полицай, ти какви имена си изредил???? ОБЩИ ПРИКАЗКИ!:)))) Важното е да се каже нещо, за да има някакъв крехък баланс. Поне 12% към 88%!!!!!!!:)))))))))))

159

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

и пак до СпасСпасчо, тая държава е основана и се крепи само на едно единствено нещо - СТРАХЪТ... - разбери го това нещо... - а това какво казва *** не срува и пукната копейка...

158

Спас

преди 9 години

На яйцеглавия му се иска да изолира Русия заради ланския сняг, ама не минава номера!!! С каква наглост иска присъединяване на Украйна към чужда държава-ЕС, а смята не естествено връщането и в състава на РУСИЯ????????? Не можело там, но към гейските братя, на драго сърце?????????? Ало, там на какъв език ще си говорят???? Там вече не останаха *** за миене!!!:)))

157

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Спас"РОССИЯ- ТАКАЯ СТРАНА, КОТОРАЯ НИЧЕГО НЕ БОИТСЯ"...Тука си прав... - Русия от нищо не се бои - с изключение на Путин, а преди него от Сталин... - и по преди от Ленин, Петър първи, Екатерина "Велика" - и т.н. и т.н... - безстрашен народ...

156

Анонимен

преди 9 години

Браво, само така- изолирана от света!само искам да знам от кога, от утре или от петъка, или от декември, или от пролетта( трябва да искараме зимата с руски газ), много ме вълнуват сроковете!

155

Бойко не Борисов

преди 9 години

Не разбрах как ще се изолира нещо толкова голямо колкото Канада и САЩ взети заедно? Явно няма да стане, но е важна пушилката в момента.

154

Спас

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАПо пътя на логиката, присъствието ти тук е за някой друг грош повече и отклоняване на опонентите от точните им коментари! Повече с леваци няма да се занимавам, защото са гнусни лъжци. На себе си ли да вярвам или на ***???? По темата:" РОССИЯ- ТАКАЯ СТРАНА, КОТОРАЯ НИЧЕГО НЕ БОИТСЯ!!!....ПУТИН