80

Rumen

преди 9 години

Браво! Браво! Браво! Най-сетне нещо положилелно за тази страна, нещо , като 1994 , но от нашите деца! Браво!

79

Анонимен

преди 9 години

Безспорно Крисия и момчетата бяха най-добри, но визията нещо не ми допадна. На тази хубава детска песен не вървеше тази тежка рокля. Вярно ,че се пее за фея , но на това малко крехко създание не му отиваше да носи този товар.Иначе БРАВО ! В началото Крисия беше малко притеснена , но на втория коплет се отпусна и пя както може. А колкото до самия конкурс , не разбрах точно кое му беше детското . Песента победител според мен ,не само не трябваше да е победител, но да не е и сред първите 3.

78

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 111кКкъв бог, бе. Теб някой те е настъпил ушите. На финала направо излезе от сингбека и пя друга песен.

77

Анонимен

преди 9 години

Bravo Krisia, Hasan, Ibrahim! Nie sme gordi s vas. Gledahme vi ot Irlandiq, imahme jelanie da glasuvame za vas Online, no ima6e problem sas sajta. Bravo deca!

76

Анонимен

преди 9 години

Да попитам музикалните "критици", които не харесаха изпълнението, на кое място класираха Крисия? Хайде, кажете го. :))

75

Анонимен

преди 9 години

Браво на Ибрахим и Хасан бяха страхотни не случайно имаше и доста аплодисменти за тях.Стига с тая злоба и расизъм.И да не забравяме че не е важно колко си голям а колко е голям таланта ти.

74

Анонимен

преди 9 години

хайде моля не политизирайте нещата и тук а се насладете на успеха защо мислите че русия е длъжна винаги нещо да ни дава и тук ли ще викаме достигна ни дългата ръка на президента путин и ни попречи хаха дано имаме повече такива моменти за радост

73

Анонимен

преди 9 години

А имаше разни нещастници, докато коментирахме конкурса в другите статии, които твърдяха, че пеела фалшиво и нищо няма да постигне. Изяжте се от яд сега.

72

Gogo

преди 9 години

👏👏👏👏 браво на децата. Все така успехи и за в бъдеще!

71

До 81

преди 9 години

Разбира се, че различаваме фалшивото пеене. Това е ДЕТСКИ конкурс, все пак, нормално е да не очакваме да имат съвършени, оформени гласове и да нямат достатъчно опит за перфектното изпълнение.За крехките си 10 години, на такава отговорна сцена, с хиляди погледи вперени, момичето се представи зашеметяващо! Признайте си го и вие!

70

Анонимен

преди 9 години

Еее..няма такива миризливи души.Криси пяла фалшиво?Че с какви *** си напълнихте ушите за другите изпълнения.Децата пяха от името на България а тука някакви загубеняци коментират етническа принадлежност.Хората се оценяват по качествата 'чисти българи'.Песента бе най-добрата..най-малката учасничка за мен пя най-добре.Изключително представяне..бях горд.

69

7

преди 9 години

Между другото, тия 12 точки от Холандия дето ни пратиха на второто място съм сигурен, че се дължат на Хасан и Ибрахим, друго обяснение нямам - Холандия е пълна с турци и гласуваха яко за Турция при големите. А иначе ако традиционните турски държави - Франция, Великобритания и Германия участваха във вота, направо щяхме да спечелим

68

Анонимен

преди 9 години

Крисия ги смачка!Какъв италианец, бре? Та това дете добре че беше домакинче на конкурса че да спечели. Толкова сладникаво , че няма накъде.

67

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 81Ако за Крисия казваш , че е пяла фалшиво, не знам за другите. В низините имаше съвсем леки интонационни неточности, по скоро динамиката и не беше добра, но това е 9-годишно дете на живо в огромна зала. Изобщо не знаете за какво иде реч.

66

Анонимен

преди 9 години

На кой му пука дали е втора или първа при положение че изпълнението и песента бяха просто невероятни.

65

АТАКИСТ

преди 9 години

Ааааа...той вече има кой да му го чупи на Местан- агентите му Касим дал и Корман от Реформаторския.

64

Анонимен

преди 9 години

"Всички много добре знаете, че това момиче пее ФАЛШИВО но се правите на луди."Не знаят. 80% от хората не различават фалшивото пеене. А момичето е чаровно и артистично. Всъщост момичето нищо не е спечелили, спечелиха Мехмед и Хасан за кото масово гласуваха българските турци в чужбина,

63

Анонимен

преди 9 години

Браво и на трите дечица бяха страхотни отново таланта ни отведе напред.Браво на целия екип на Слави.Нека да няма повече злобни коментари против италянчето и то е дете.Следващият път ще бъдем на 1 място ние.Крисия скри в джоба си всички малки и големи момичета с големия си глас.В такива моменти се гордея най-много че съм българка.Нека никой да не го забравя.

62

до Киро Кофражиста

преди 9 години

Кире, от какъв зор очакваш автоматично да ни дадат точки?

61

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 71- Това може да бъде написано само от българофоб. Винаги, когато българите имаме повод да се радваме, се появяват 'черни гарвани" като Вас и ни оплюват! Е- умирайте от яд- Крисия е втора! :) Който ни мрази- под нас да лази!