95

<><>

преди 9 години

Честито на всички Българи ! Сега се радвайте на живота в България и не ходете в чужбина да миене чинии ! Не се излагайте , Бойко ще ви управи :) Аз мия чинии и вземам почити 2 депутатски заплати ....ама вие бъдете началници и вземайте по 600-700 лв ..щом сте доволни :)

94

Пешкo

преди 9 години

Честито Българи! Имаме най компетентното и социално правителство в новата история на България. Да,ще увеличим отново ел.енергията,хранителните продукти,ще вдигнем пенсионната възраст от 67 на 71 год. защото намаляват работещите,емигрират а трябва да има бонуси за министерствата,заплати на полицаи,военни,чиновници,държавни служители,социални на ромския етнос. А да не си помислите да протестирате- видяхте днес какво се случи с многохилядния протест на Атака. Това ви чака,по добре емигрирайте.

93

Пешко

преди 9 години

Даже ще издържи дълго правителството според мен. В него са нормални хора, българи, млади повечето, с напредничаво мислене, с широк кръгозор, които безкористно поемат отговорност. Не като Мая и Кутев - за тях ляво значи само и единствено "майчински" и "пенсии". това са некадърници

92

МАЛКИЯ МЕСТАН

преди 9 години

бОИКО Е БУДА-ЛА.НАИ МНОГО ДО ФЕВРУАРИ ЩЕ ИМА МАСОВИ БУНТОВЕ..И ЩЕ СВАЛИМ ТОВА МАФИОТСКО КОТИЛО--ГЕРП.

91

до 102

преди 9 години

от бах тия сметки:Аааа...прав си! Благодаря ти!Ама пак ще има кажа на редакторите ... да си гледат работата...:)

90

Анонимен

преди 9 години

Браво.. Много ми харесват министрите ! Най-накрая да не виждам турски имена на министерски постове.От години наред министерството на земеделието се ръководеше от турци !Браво на Бойко.. ! Гласувах за него и останах доволен. На предния им мандат направиха много полезни за държавата неща, дано и сега да продължат.

89

Ц

преди 9 години

Единственото хубаво на чисто новото ни правителство е,че БСП и ДПС ги няма ! Спорно е колко ще издържи, но поне турците и червените *** са АУТ !

88

neni4a

преди 9 години

До Сериозен Политик-БГ Ти кажи ще вдигнеш ли застраховките на евтините коли на 100% , тока на 50% и да не забравя за няколко стотин хиляди сириици в София

87

Бънди

преди 9 години

Срга 100 дни толеранс, от които 30 почивни по коледа и великден. Въобще нямам думи.Тези ако изкарат зимата от Брюксел ще получат медал. енчев от сега се цепи от ПФ и това няма да е добре.

86

вяра

преди 9 години

Време е да работят така, че страната ни да започне да излиза от блатото. Ясно е, че пак ще се краде, но нека да дадат шанс на нас обикновените хора да започнем да дишаме!

85

Пешко

преди 9 години

Стига сте писали глупости "ляво" дясно център ментър. У нас такова нещо няма, нашата политическа класа е още в пубертета, Янаки Стоилов например не е мръднал в развитието си и сантиметър, а е в парламента от над 20 год. Това правителство има задачата да реализира програми - затова е подкрепено от партиите, които отговорно подкрепят програмите и не е подкрепено от разни ***, номенклатурчици и измамници. Това е. Верно, че Гоце е неприятен, но пак ще каже - той си е *** и не е опасен

84

Станимир

преди 9 години

Бойко Борисов пак показа че е диалогичен и склонен на компромиси човек. Прозвището диктатор каквото се опитваше на му лепне милионерът Станишев е повод за смях и закачки дори сред малките деца. Всичко което се опитаха да изфабрикуват олигарсите, от Крайслера на Станишев до бюлетините на Манолова се стовари върху техните глави! Който копае гроб други му , сам пада в него!

83

До ... тия сметки

преди 9 години

Чети внимателно какво пише преди гласувалите ЗА и ПРОТИВ в двата случая. Истината е в детайла ... :)

82

Сериозен Политик-БГ

преди 9 години

Граждани след като отминат сега емоциите нека ясно да си дадем сметка че днес върнахме демокрацията която ви бе отнета от Дпс-Атака-Бсп като направихме още министерства с което даваме знак че още няколко фамилии в БГ ще станат милионери защото няма да ми омръзне да повтарям ние работим за вас хората от сутрин до здрач като се лишаваме от много неща именно заради вас народа който и сега ще остане на кота 400 лева заплати равно на 200 евро на месец защото е криза и тя ще продължи с реформите ни!

81

възмутен

преди 9 години

Най-гнусното, най-позорното договорено и изтъргувано управление на държавата! Няма да изкара много, помнете ми думата! Най-интересното ми е как лява уж партия като АБВ се "съешаха" с дясно управление, че чак и министър си извоюваха! Жалки и отвратителни подобия на човеци - всички плюха в лицата на избирателите си и се прегърнаха за власт и пари!

80

Пешко

преди 9 години

Важното е, че на правосъдието е този Иванов. Че изрине всичко, те "магистратите" вече крякат, разбутаха им се топлите кресла, където мислеха да откарат вечно

79

бах тия сметки

преди 9 години

в заглавието пише: "136 депутати подкрепиха правителството, 97 бяха против, един се въздържа...."два реда по-надолу:"с подкрепата на 149 от общо 234 гласували народни представители, против бяха 85, въздържали се нямаше"... страхотни сте ДНЕС.БГ страхотни. така и не разбрах кой подкрепи и кой не

78

340 лева заплата

преди 9 години

А мен какво ми дреме че сте спрели Дпс-Атака и Бсп към власта след като моята заплата е 340 лева и днес само ми е почивен ден в завода където ме третират като куче без грам уважение към труда ми по 10-12 часа на ден.

77

Анонимен

преди 9 години

TИKBA

76

oo

преди 9 години

Питам и отговор не искам: МОЖЕ ЛИ ЕДИН НОРМАЛЕН ЧОВЕК ДА ГЛАСУВА ЗА ТОЗИ НА СНИМКАТА????НАРОДЕ????