126

Дръндер

преди 9 години

До Пешко 166Не че нещо Пешко, ама не забеляза ли министъра от АБВ, който ще е в правителството? Партията на Гоце? Айде стига патриотичти изцепки! Цялата политическа ***, която се пръкна от БКП трябва да бъде изметена!

125

Анонимен

преди 9 години

Тия ще бъдат напълно изметени още през януари-февруари.

124

Дръндер

преди 9 години

До Анонимен 163Много сте ми смешни такива *** като теб! Какво да мачка бе? Той самия от Тиква вече прилича на сушена слива ще мачка!

123

Пешко

преди 9 години

Колкото и да пропагандират кутевци, хората избраха за пореден път управление без бузлуджанци и депесета. Точка, край, конец, ако трябва да използваме любимия им язык. Останаха само Дърева, Симов и Волгин да плашат гаргите с някви въображаеми революции

122

Дръндер

преди 9 години

Казах ли ви че това е коалиция Гоце на Бостан-а? После не ми вярвате! Фронтоваците и реформистите са за замазване на очите!

121

Анонимен

преди 9 години

Мачкай Бойко.

120

предатели

преди 9 години

"Реформаторски" блок - продажници жалки, предадохте избирателите си най-долно и се продадохте на ГЕРБ за една паница леща. Никога повече няма да помиришете власт, и вие го знаете. Това ви е за последно, затова драпате на всяка цена да ръфате каквото можете от кокала и от трохите, които ви подхвърлят. Хората се самозапалват от отчаяние и глад, а вие си разпределяте министерски кресла и парчета от баницата, *** ***. Тройната коалиция ГЕРБ, РБ и ПФ иска да погребе България.

119

бургас- и София

преди 9 години

ДАНО НИКОГА КОМУНИСТИТЕ НЕ ВИДЯТ ВЛАСТ ПОВЕЧЕ.ТИПИЧЕН КОМУНИСТ-САМО ПЛЮЕ И НЕ ВИЖДА ПОЛОЖИТЕЛНОТО ОКОЛО СЕБЕ СИ -КАКТО КАЗАХ ТАКОВА ИМА МНОГО ПО ВРЕМЕТО НА ГЕРБ,ДА ИМА И МИНУСИ,НО КЪДЕ ГИ НЯМА!БЕДНИ СТЕ,ОТ ТАМ ИДВА И ЗЛОБАТА,АМА НЕ СИ ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСА ЗАЩО СТЕ БЕДНИ?АМИ ЗАЩОТО СТЕ МЪРЗЕЛИВИ,ПО ЛЕСНО Е ДА ПЛЮЯ ПРЕД КОМПА.ЧАКАТЕ БОЙКО ЛИ ДА ВИ НАМЕРИ РАБОТА?А?МАРШ ДА РАБОТИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПЛАТЕНИ ИЗЧАДИЯ!

118

другара Тодар Живков

преди 9 години

До погребахте БългарияЕ,то си беше ясно-още в нощта след изборите Божидар ЛукаВски спомена нещо за предизборен трик

117

Анонимен

преди 9 години

Честито, тъпунгера Буда ни се натресе отново! Абе *** давате ли си сметка, че този маймун го наричаха ***! Кокъв народ сме ние, грабил, лъгал, смазвал, продавал, предавал, нагушил 4 милиарда, лъже на всеки половин час, охраняван като за световно, живеещ в постоянен страх да ни бъде убит, без приятели и семейство итт.н. И този *** искате да мисли за хората? Той ги ненавижда и мрази до дъното на душата си. Жалко за нормалните българи!!

116

ГРОБ-ари

преди 9 години

Това е вашият край, народни изедници. Символът на тази бурна зима ще бъде кибрит с надпис "ГЕРБ. Няма да ви позволим да погребете България. Тя не е ваша!

115

men

преди 9 години

да ни е честито правителството на шорош и обонго. разделиха лапачката. да им е честито. да се надяваме че мутрата този път ще бъде не изгонен а обезчестен, обезобразен, заколен и запален докато кърви още.

114

Анонимен

преди 9 години

Р

113

dyu

преди 9 години

Я, как бързо се разбраха, след като жената се самозапали !!! ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО !!!

112

Пешко

преди 9 години

С постоянното повтаряне за коалици бостан и псевдогневния Местанчо, Бсп и Дпс прикриват поредната си коалиция, този път в опозиция. Те всъщност дори не са отделни партии, а два клона на бкп, дс и кгб. Бъдете сигурни, че тия антибългари ще направят и невъзможното да се стигне до социално напрежение, политическа и икономическа криза, защото точно така се обогатяват спекулантите и мафиотите, каквито несъмнено са посочените две квазипартии. Помислете - фалит на банка,спрени еврофондове,те си свиркат

111

погребахте България

преди 9 години

"Реформаторски" блок - продажници жалки, предадохте избирателите си най-долно и се продадохте на ГЕРБ за една паница леща. Никога повече няма да помиришете власт, и вие го знаете. Това ви е за последно, затова драпате на всяка цена да ръфате каквото можете от кокала и от трохите, които ви подхвърлят. Хората се самозапалват от отчаяние и глад, а вие си разпределяте министерски кресла и парчета от баницата, *** ***.

110

Румен Петков фонтана

преди 9 години

Еййййй,събрахме се най накрая сички от БКП-ДС то..............Ся веке построихме Беляне и Южен ПОТОП и ще излезнем на плюс с КТБ като я оздравим и подарим на другаря Путин.

109

Анонимен

преди 9 години

Бойко е велик политик и победител.

108

.сдсд

преди 9 години

ИЗБОРИ НА КОЛЕДА

107

проклети да сте

преди 9 години

Предатели долни , врагове на народа ! Ще дойде Видовден за вас !