28

Анонимен

преди 9 години

По-добре хелоуински вампир, отколкото църковен педофил !

27

8

преди 9 години

Къде е този *** и всичките като него, когато някой има нужда от тях. Кой и срещу какво му осигуряваколи и скъпи дрънкулки!? Бабите не могат да си позволят да ги опеят, толкова алчни са станали тия! Взимат руди пари да мърморят някакви литургии в полутрезво състояние! Кому е нужно това и защо!?

26

oo1

преди 9 години

знам за две певици ,които са изгонени за оскъдно облекло от църквите Камелия и Десислава

25

Анонимен

преди 9 години

Религията е най-голямото зло !Дайте им власт на тези брадати екстремисти и ще ни върнат в средновековието при инквизицията.Хелоуин е забавен и весел празник и който го заклеймява като "сатанински" е комплексиран, ограничен, без чувство за хумор, имащ страх от вещици, и живеещ в 15 век религиозен фанатик.

24

8

преди 9 години

Какво мисли този *** на снимката по никакъв начин не ме интересува! Мислете с главите си! Дядо поп ни учи да сме смирени, бедни и безгласни докато той и всичките като него ни ограбват кой как свари! Духовни лица на снимки с криминално проявени, с ролекси, гмуркачи, на яхти! Манастири до София, дадени под наем та мутри за 50 години да се ползват за публични домове! И цялата тази демонстрация на скъпи автомобили докато родители буквално просят пари за животоспасяващо лечение на деца!

23

Анонимен

преди 9 години

МНОГО ТОЧНО Е КАЗАНО ВЪВ СТАТИЯТА,САМО ДА ДОПЪЛНЯ ,ХЕЛОУИН ТРЪГВА ОТ НАЙ ОКУЛТНАТА СТРАНА ВЪВ ЦЯЛ СВЯТ ИРЛАНДИЯ,ВЪВ ИРЛАНДИЯ Е РОДЕН И НАЙ ГОЛЕМИЯ ОКУЛИСТ АЛИСТЪР КРАУЛИ,А НАЙ ГОЛЯМАТА МАГИЯ -ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ БЕШЕ СЪТВОРЕНА НА 11,09,2001,ВЪВ БЪЛГАРИЯ МАСОНИТЕ СЪЩО ИЗБИВАТ ХОРА ВЪВ ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ,ПРИМЕР ЗА ТАКОВА Е ПОЖАРА ВЪВ ВЛАКА СОФИЯ КАРДАМ.КАЧИЛИ СА СИ ГО ВЪВ УИКИПЕДИЯ ДАЖЕ,ТЕ СЕ ГОРДЕЯТ СЪС НЕГО

22

Анонимен

преди 9 години

До SSЗа мен по-големият проблем продължава да е чалго-аграрският манталитет на българина за което не са ни виновни нито чуждите празници нито Обама, Путин или *** от Мордор.

21

Анонимен

преди 9 години

Значи да се ходи по чалга заведения, където 14 годишни си развяват вагините може, а да се облечеш, като вампир не може? Брех тая църква с нейните принципи бе.

20

senseipetz

преди 9 години

До SSMoral.. Dne6niat moral e prekaleno razmazan ... A stariat twurde lizemeren.. taka 4e po skoro wuzpitanie.. ne moral.. suwest e towa koeto trjabwa da se ceni.. ne moral.. moral e oruzie na sila sre6to rarum..

19

Анонимен

преди 9 години

Мисленето на българският селянин не може да възприема, че може да съществува и друга форми на култура освен ***, тупане по масата в изчакване на следваща ракия и хвърляне на салфетки по силикони.

18

senseipetz

преди 9 години

До Анонимен 9ewala... wze mi dumite ot ostata... ako nekoi ti kaze na dne6no wreme 4e moze da wurwi po woda, 4e go objawjat za lud, ma 4e uz isusa e hodil po wodata se werwa... basi lizemerieto... No neka se 4estwa, neka se spomenawa za buditelite, ma ne za smetka na heloweena.. ina4e kade otiwame... ediniat gospod 4e pliue po drugi koi e po mogu6t.. wizdame w blizkiat istok kakwo se polu4awa ot towa..

17

SS

преди 9 години

До Анонимен 10Проблем е и то не малък. И част от проблема са и тези псевдо духовници дето си бъркат само в г-*а. Щото някога турците 500г. с насилие не са ни сменили идентичността, благодарение на тогавашните духовници и даскали, бедни и гонени, но съомяли да ни запазят като народ, а сега за две тикви и реклама по телевизията сме готови да плюем на оригинала на История Славянобългарская.Това се нарича морален упадък и за него вина носят основно родителите които трябва да възпитават в ценности

16

Анонимен

преди 9 години

*** как ще говорите така за този божи човек!?

15

АЗ

преди 9 години

ПЪЛНА ТЪПОТА Е ТОВА . КАК ПЪК ДА НЕ СЕ ИЗЛАГАМ ДА СЕ ПРАВЯ НА КЛОУН . САМО *** И БАВНО-РАЗВИВАЩИ БИХА Я НАПРАВИЛИ ТАЯ ГЛУПОСТ

14

oo1

преди 9 години

До Анонимен6този празник е келтски впоследствие и католически

13

Анонимен

преди 9 години

Митрополита точно това трябва да каже за да може да оцелее организацията му. Той знае, че финансирането на духовната олигархия разчита изцяло на това България да остане една примитивна средновековна държава с *** народ който не може да мисли за себе си и има нужда някой постоянно да показва "великият духовен път". Само не е ясно защо ръководителите на духовния път се движат в Мерцедеси и носят златни Ролекси а слугите им (народът) умира от глад.

12

Анонимен

преди 9 години

Ей тъжни хорица, никой не ви кара насила да празнувате. Кефете си се на мартениците и си трайкайте, това че нямате повод за празнуване, не ви дава право да разваляте настроението на другите с типично българското си мислене. А за църквата няма какво да се коментира освен едно, което е олицетворява църквата, като институция - Баба Гуси.

11

Анонимен

преди 9 години

ДС - лицето на Злото.

10

Анонимен

преди 9 години

до 12, този човек се е събудил - БРАВО БРАТЛЕ. Зло и омраза има в лицето на снимката му.

9

Бънди

преди 9 години

Баба Гуси почина преди няколко месеца. Поне не пишете глупости. Иначе Хелуйн си е един американски празник. Не виждам ние какво общо имаме с това. Интересно, ако се рекламира така една Масленица колко силно ще завият русофобите от злоба.