43

Анонимен

преди 9 години

За незнаещите които пишат глупости,в момента в МВР се пенсионират с най малко 27 г. стаж.В МВР има 24 000 полицаи а не 60 000 и как един полицай ще работи на 60 г. възраст помислете само.

42

Анонимен

преди 9 години

и не само това...и със поне 30 процента да се сакратят тия ***

41

Анонимен

преди 9 години

който не ще,да напуска мвр. искам да ги видя тия на свободния пазар как ще си изкарат хляба,как ще се осигуряват за пенсия от собствения си джоб и как ще се пенсионират на 40-45 години. да напускат и толкоз, има кой да ги замени

40

аааааааааа

преди 9 години

видяхте ли как ни го начукват на нас обикновените работяги ,хайде сега и на вас..

39

BG

преди 9 години

Някой може ли да ми каже какво прави по цял ден един военен ?!??! Щото аз доста пъти питах и все не получавам отговор !!!Иначе виждам как военните и полицаите след "тежък" труд ритат до среднощ топка и правят купони до ранни зори на другия ден ! Докато останалите в частния бизнес дето им плащаме заплатите едвам вървим на връщане от работа !!! На всичкото отгоре, доста от моите познати носят оръжие всеки ден - от "добра" работа на полицаите !!!

38

Анонимен

преди 9 години

на 100 000 жители в бг има 2.5 пъти повече полиция от Румъния. в сравнение с Европа е 4-5 пъти повече. да сте чули да има повече сигурност и по малко кражби

37

Анонимен

преди 9 години

Защо ги хулите,защото си търсят правата ли?Типично по български...Полицаи,,пожарникари и спасителни служби протестират а хората на които те служат и спасяват се обръщат срещу тях,а не срещу бат сали и още 239 подобни крадци.УСПЕХ им пожелавам и догодина да имате по малко работа от тази.

36

Анонимен

преди 9 години

значи,работиш 20 години и 40 години взимаш пенсия

35

Анонимен

преди 9 години

къде го има това да се пенсионираш на 40 години,да вземеш 20 заплати и да работиш със заплата плюс пенсия. такъв абсурд няма никъде

34

Анонимен

преди 9 години

Аз ако взема властта , първото нещо което ще направя е да закрия безполезното МВР. Ще направя ново в което всички ще са нови. Персонала ще е на половината и всички ще минават на изпити през 2 месеца. Който не го издържи ВЪН ! Докато новото МВР стане готово , армията ще пази улиците от престъпници.

33

Баланс

преди 9 години

Tия пък за какво са ги притиснили да се притесняват ...След като - Последно в стадото, ще умре овчаря с кучето дето го пази...Преди това, всичките овСе, ще бъдат изпапкани.Значи, притеснението им е точно затова вменено - за да разберат овцете, че докато ги изядат, мърдане няма!Овцете могат да умират, но и падарина с *** може да се оплаква :))))))))))))))

32

МАРА

преди 9 години

Моляяя?! Пенсии ли?Няма пенсии за вас, ще бачкате като всички нас!

31

????

преди 9 години

kakvo iskat tezi hora???ta te dori i pari za sol ne trqbva da poluchavat nqma li koi da im obqsni che za da iskat neshto i te trqbva da se poizpotqt malkokorumpirani chengetakorumpiteni nadzirateliparaziti koito samo smucht ot darjavatadori i kato se penaionirat i lapnat 20 zplati prodaljavat da rabotqt na cherno i da izqjdat hleba na mladite hora

30

Анонимен

преди 9 години

За повечето тук,полицаите са тези,които ги глобяват и които не им дават да правят ,каквото си искат.Когато обаче са на зор полицаите са много готини,ама те случайно са попаднали на такива.:)И аз искам да е еднакво за всички,да мога да работя втора работа,да мога да се занимавам с политика,да не ме уволняват,ако карам пил(аз не пия,но по принцип) и още куп неща,които останалите граждани могат,а аз не.

29

SOS

преди 9 години

Kojto ne hrani i ne osigurjava SVOJA armija i policija 6te hrani 4UJDA !!!

28

Анонимен

преди 9 години

ЕДИНСТВЕНИЯ ХОД НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТЕО КОЕТО ХАРЕСВАМ Е ТОЧНО ТОВА ЧЕ ОРЯЗОХА УШЕВИ МВР

27

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Публична тайна е, че ГЕРБ е милиционерска партия. Или хайде да не се изразяваме толкова грубо - ГЕРБ е полицейска партия. Сиреч повечето от полицаите и техните семейства припознават в Б.Б. и Цв.Цв. свои.Точно сега обаче на власт е марионетното служебно правителство на ГЕРБ. И точно то вдига възрастта за пенсиониране и иска да ореже привилегиите на полицаите.Каква ирония на съдбата , а?!

26

Анонимен

преди 9 години

Бойко дойде ,и тея нямащи срам мързеливи овце пак почнаха да стачкуват,нагла ***,а *** защо не спрете бе,рамбовци

25

ДО 36

преди 9 години

Смисъл няма и за това сме Абсурдистан! С такава система и ненормална логика никога няма да се оправим!!!

24

Несъгласен

преди 9 години

До 29..Съвсем друга ми беше мисълта,но явно не сте ме разбрали.Представете си какво би станало с политиците и Народното събрание,ако по време на протестите полицаите "пушеха" или " пиеха вода" или просто ги нямаше зад загражденията.Политиците дължат на тях управлението си,спокойствието си,та в някой случай дори и живото си,та те си позволяват с тях да се подиграват и да ги правят на ***,та какво биха направили с един учител.Както се видя учителите стачкуваха един месец и полза никаква!