25

ganeca

преди 9 години

Тоя не е сигурно ще влезне ли в парламента, но вече отворил голямата уста кой да управлява?!

24

ПРОМИТИ МОЗЪЦИ

преди 9 години

До Анонимен 15 : НИКОЙ НЕ ПОСТАВЯ УСЛОВИЯ !!!!! АКО ИСКА БОРИСОВ , ДА ПРИЕМЕ ИДЕЯТА !!! АКО НЕ ИСКА , БСП,ДПС,ББЦ И АТАКА СА НАСРЕЩА !!! УПРАВЛЯВАТ "УСПЕШНО" ВЕЧЕ 13 ГОДИНИ ,ВИЖДАТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ДНЕС, НИЩО НЕ ПРЕЧИ ДА УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО ОЩЕ 4 ГОДИНИ !!!! ТА ЗАДНИЦИТЕ ВИ ДА ХВАНАТ ПАЯЖИНИ ОТ ГЛАД !!! САМО ТАКА ВИ ИДВА АКЪЛА !!!!!!

23

дядо

преди 9 години

А идете да гласувате пак за РБ да угодите на гейбераста Боко да стане премиер

22

Анонимен

преди 9 години

***...

21

bai_jordan

преди 9 години

"*** ти си наш'то знаме!" цитат от Радан Кънев

20

Жоро

преди 9 години

ти пък ! той фронта ако падне под 6 процента ще е срам!

19

Анонимен

преди 9 години

снощи Л.Павлова каза - ако герб има привтелство твърдо ще е с ББ премиер. та така радане, значи ще сте опозиция.

18

Анонимен

преди 9 години

Рамадане, ти хубаво се каниш да управляваш, ама вие сте на кантар за парламента! От 8-9% потенциален електорат, в момента сте на 4-4,5%! Това говори ли ти нещо, момко бледолики, на черния мавър верен пудел! И нещо друго - Патриотичния фронт събира повече гласове от вас, кой ли ще избере Бойко ако му се наложи?

17

Анонимен

преди 9 години

Тези още не са влезнали.. и вече и претенции !!! ТИКВАТА НЯМА ДА УПРАВЛЯВА ОТНОВО !!!

16

Анонимен

преди 9 години

Какво знчение има дали Борисов ще е начело, тъй или иначе всички ГЕРБери гласуват като зомбирани по заповед на ББ, аз много пъти съм се чудил що за мижетурка трябва да е човек за да стане депутат от ГЕРБ и да позволява подобно *** отношение от ББ

15

ZABOBOL

преди 9 години

Izglejdash mi na inteligenten,zatova se osaznai-podkrepi GERB bezuslovno,za sega tolkova sa ti silite sled prostotiite na samovlubeniqt Kostov.

14

ларсен

преди 9 години

формацията на рамадан маи ще влезе краи парламента кво му пречи да реди правителство просто няма акъл човека

13

Анонимен

преди 9 години

Какви сте вие бе, умрялковци, че условия да поставяте? Кунева която за пореден път се явява на избора, макар че народа всеки път й показва, че не я иска ли? Ти ли политика на хартия, без никаква идея, дето чака само заповеди от Драгалевци?

12

анонимен

преди 9 години

винаги когато си отвориш устата, излиза по някоя глупост, за това по добре е за теб е да си мълчиш, тогава изглеждаш даже интелингентен.

11

М. Миков

преди 9 години

Пудела на Костов като не иска ние сме готови Болисов да ни поведе, без момата бегулец разбира се...

10

Смю

преди 9 години

Хахаха :D Порасна Раданчо и вече взе да поставя условия. Невероятно големи глупци се оказват Реформаторите, че търпят Костовото *** Раданчо да им смалява изборния резултат с всяка своя дума. Но, който каквото сам си направи, никой друг не може да му направи. Продължавайте в същия дух другарю Костов, така де Кънев!

9

Анонимен

преди 9 години

Раданчо, кой си ти, че да поставяш условия ????

8

7

преди 9 години

Богата фантазия.Това никога няма да се случи.Бойко толкова усилия и пари пръска да е на власт,а пък Радан иска от него де се откаже.СМЯХ В ЗАЛАТА.

7

Анонимен

преди 9 години

А колко получава под масата господин Кънев. Разбрахме, че легалните му доходи са 3000 лева на месец, какво обаче става с останалите му приходи? Не вярвам да живее с толкова пари...

6

слугинаж

преди 9 години

Още не сте влезли и продължавате с претенциите си !!!! Огледайте се, краката ви са извън чергата. Е няма как господаря ти Костов да се върне на власт. Условия може да поставяш савов къще на жена си, а не на иион и кусур българи, които гласувт за Бойко Борисов. За разлика от доган и госоаря ти, Бойко Борисов приема отговорността с лцето си, а не в сянка да дърпа конците и да разпорежда какво да говорите. мен ак питате, п-добре да ви няма в парламента и да останете с голите амбиции на костов