60

Анонимен

преди 9 години

тая чума няма ли да си ходи вече?

59

Иво

преди 9 години

Благодарение на кого? На мега, хипер "експерта" Орешарски и шайката му и зад тях подлеца Станишев, който се ската в европарламента. Сега отново други ще им перат пешкира и плащат масрафа.

58

Анонимен

преди 9 години

Януари 2015-та Пенсия - 150лв. Сметка за ток - 250лв.ДА НИ СА ЧЕСТИТИ НОРМАЛНИТЕ ЦЕНИ !

57

Монархист

преди 9 години

Елементарните планове за действие са да изгонят ЕОН, ЧЕЗ и ЕВН, да закрият фотоволтаиците и всякаквия глупав добив на зелена енергия, защото е неоправдано скъпа и да приоритизират строежа на АЕЦ Белене и Южен Поток с условието да газифицират Северозападна България, за да тръгнат някакви евентуални инвестиции към тях. Само тогава ще мръднем в някаква положителна посока.Нищо сложно, на пръв поглед. Само желание да има, но очевидно такова няма. По-лесно е да вдигаме цените.

56

Анонимен

преди 9 години

Те са нашите спасители, ураааааааааа!

55

Ева

преди 9 години

Спасение за кого ,за мафиотите ли?Хептен за балъци ни вземате.Я да ти видя на теб спасението ,ако заплатата ти е 300 лв.,ааа,а може би ми говориш за спасение в ОТВЪДНОТО.

54

протест

преди 9 години

Вън кликата на Боко Тиквуня !!

53

Анонимен

преди 9 години

ЦЕНИТЕ ДА БИЛИ НОРМАЛНИ ??? А ДОХОДИТЕ НОРМАЛНИ ЛИ СА СПОРЕД ТАЗИ *** ?

52

Анонимен

преди 9 години

Това правителство трябва да е първото изправено пред съда !!!

51

Анонимен

преди 9 години

Нещата в милата ни родина не вървят на добре ...

50

Анонимен

преди 9 години

Има специализации по Развитие на способностите за извършване на оценка на въздействие на законодателство и политики по проект "За добро обществено регулиране: институционализиране на процеса на оценка на въздействието в държавната администрация", Консорциум Джейкъбс енд Асошиейтс Юръп Лимитид; по Европейско право; "Човешки права и околна среда" във Венецианска комисия в Триест, Италия; по "Стратегическо планиране и координация за оценка на въздействието на законодателство и политики и участие на обществеността във взимане на управленски решения в Института по публична администрация в Дъбл

49

Анонимен

преди 9 години

Служебните герберасти ще вдигнат тока и ще се покрият , но това нямада спаси вожда им - тиквата . Бунтовете от февруари 2013 ще му се сторяткато детска пиеска ,в сравнение с това което го чака .

48

AAA

преди 9 години

Нас кой ще ни спаси, а?! Колкото на вас ви пука за нас, толкова и на нас за вас! Крадете по-малко и ще има пак достатъчно голяма печалба - дори и само цената на преноса си е 100% чиста печалба, защото нищо не влагата като ресурс.

47

EON

преди 9 години

Ей сега вече ви гръмнаха електромерите на продажните политици.

46

Анонимен

преди 9 години

Увисването на уличен стълб е вредно за вашето здраве.

45

опредеделение

преди 9 години

революциона ситуация е когато норода не желае да е управляван по старому а управляващите не могат....

44

Анонимен

преди 9 години

поскъпване на тока не е съвсем правилен, защото вече става въпрос за спасение...на тлъстите печалби на американската, еврогейската мафии и ибрикчиите от рода на недоклатената очиларка от снимката.

43

Анонимен

преди 9 години

Тези май не разбраха, че с никакви приказки не могат да отложат неизбежното- бунт. Като си получиш сметката и очите ти хвръкнат, само до спасение ще ти е.

42

Анонимен

преди 9 години

НЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ 15% ЗАГУБИ В ПРЕНОСНАТА МРЕЖА.НЕ СМЕ В АЛБАНИЯ !!!СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ !!!СПРЕТЕ ТОКА НА *** !!!ТОГАВА МИ ОБЯСНЯВАЙТЕ КАКВО ТРЯБВА, ЖАЛКИ НЕЩАСТНИЦИ.

41

Анонимен

преди 9 години

Madam Zacharieva, ne ni obajvajte s popski prikazki za spasenie, a namerete vinovnitsite za lipsite v NEK - mnogo po-lesno i bezopasno e ot unishtozjitelnoto za 70 % ot horata uvelichenie na toka. Sas sigurnost - po-bezopasno! Stiga ste spasjavali banditski institutsii, banki, prestupnitsi !!! Nas koj shte spasjava? Trjabvat mi okolo 2000 leva za zuboletchenie - veche se pruskam ot bolki, za lechenie na artrit - 7000, za diafragmalna operatsija - 4000 i t.n. Hajde, spasete me, ne sum prestupnik!