205

Анонимен

преди 9 години

До onz 246:Абе знам аз за едо Априлско въстание,как е било потушено и с какви зверства от турската армия,знам и за един Батак,знам и за Старозагорските кланета и палежи,за паленето на живи хора,набучените на колове българи от османците при освободителната война!Знам че българското население е целувало и прегръщало руските войски,че ги спасяват от този терор,от тези зверства по онова време!Слава на Русия,че ни освободи!Ние никога няма да забравим!

204

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен254Същия! Само че е роден в Русия, изучил в Русия и чак след това работи в Англия!По твоята логика Ойлер е руснак, защото е работил в Русия (да не изреждаме и доста други).

203

Анонимен

преди 9 години

Момчета и момичета Русия преди 15 години беше поже би зле колкото Африка за тези 15 жддине Русия има доста проблеми но никой тук не може да спори че вече не е в дупката в която беше а за Америка ами има време и Америка ще надмине

202

SPb

преди 9 години

onz "особено ми харесва руската опаковка забавления, на цената на един виц на къци. помни чернобил, еничарино!onz нещо не разбрах вица, но предпочитам цената ми за опаковка / 2 блистера/ да е по-евтина за сметка на шаренията и лъскавия етикет и милионите за реклама, които трябва да се възвърнат от моя и твоя джоб

201

Анонимен

преди 9 години

До оДИСЕЙ: Точно бабите в Ново Село,и никой в селото не е доволен от американците,лично съм разговарял на тази тема!Отначало хората се надяваха на някакъв поминък от тях,работни места,обслужване и прочие,но американците всичко си вкарват от САЩ,даже и чистачките са им американски,един българин няма там да работи!Че и навън не излизат говедата белким някоя *** намаже от тях!А пък за пазенето от кой ни пазят,от марсианците ли?За ради тях най-много и някоя руска ракета да е насочена към базат!

200

Апостол Български

преди 9 години

Eй, ***, това не е Русия, загубила 20 МИЛИОНА човека и воювала 4 години!!!Това е РУСИЯ!!!!!

199

Анонимен

преди 9 години

До Dea AtargatisИ откъде ти хрумна за тридесетгодишното зреене? Ти чиста стая виждала ли си? А случайно да знаеш, че освен силиций има и по-качествени полупроводници (галиев арсенид, например?) *** де толкоз акъл в блондинка...

198

Анонимен

преди 9 години

Слугата си е слуга-има нужда от господар.Слугата не харесва свободните хора,те го плашат.Най-големият страх на слугата е да не го освободи господаря му.Без господар слугата губи своята същност.

197

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 234Само че Нобелев Лауреат по физика за миналата година е един млад руснак! Дааа

196

Dea Atargatis

преди 9 години

Отговарям на всички от веднъж, защото и с другите "агитки" си мъркаме по форумите...1. Честит Ви Крим ! Да си го храните, ползвате, и да си му купувате бутилирана... вода от Украйнето, ако не са ви сърдити... за нещо си... То ако мислите, че не е било сметната издръжката от Хрусчов ... лъжете се ! А на бас, че в Русията има математици-икономисти !2. Електрониката се прави от силициеви пясъци, които зреят 30 години и трябва да са чисти много стопляте ли какво казвам или да си говорим за газ?

195

Анонимен

преди 9 години

До оДИСЕЙ:А кои те освободи от турците бе ***?Никой не смееше да си развали отношенията с Османската империя,ама никой,единствено Русия тръгва на война и го прави!След тази война,България поема по пътя на независима държава!Нвма да се учудя ако почнете да твърдите ,че НАТО,ЕС и САЩ с идианеца Винету ,са ни освободили от робство!

194

Анонимен

преди 9 години

до 234 кажи ми някаква технология благинка от Индия,Бразилия,ЮАР ? или пък от развитата Финландия,Белгия,Норвегия,Испания

193

Анонимен

преди 9 години

Русия е антисоциална държава.В момента виждаме масово оглупяване на руските хора под влияние на Путкината пропаганда.Минималната заплата е по-ниска от тази в най-бедната държава на ЕС -България.По брой на патентите спрямо Германия, САЩ,Япония разликата е в хиляди пъти. Замълчете руски агенти ! "В России сегодня МРОТ составляет 5554 рубля, или 116 евро.То есть минимальная зарплата в России на 25% ниже, чем в самой бедной стране ЕСБолгарии." kasparov.ru/material.php?id=537C7CB38FC3B

192

формула 1

преди 9 години

До аз 213какви руски технологии бе баце,руснаците имали най добрите хакери викаш..ти хакери ли си купуваш или мобилни устройства и ползваш западните мобилни и мрежови гиганти.За хакерите си близо,за щуротии ги бива руснаците,могат да развалят нещо или да го разстроят,но да направят нещо позитивно и полезно ,което ще ти служи в бита хич ги няма,само гепат технологии,но като им набутат новия КОКОМ и им спрат технологичното кранче ще изостанат пак както беше при СССР.

191

SPb

преди 9 години

До аптекарНЕ казвам,че лекува А ОБЕЗБОЛЯВА А/ използвах аналгина за пример, че нали нашо лекарство ))/ А ми да забранен е ..нали трябва се пробутват други лекарства АСПИРИН примерно, то пълк АУЛИНА много полезен.. и т.н. Знаем ги тия неща А ти?

190

Анонимен

преди 9 години

Какви блага произвежда Русия ?????

189

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 219:И не само освобождението приятел,едно време си беше истинска дружба и приятелство с руснаците,даваха ни петрол и газ без пари,ние им изнасяхме домати,купуваха ни продукцията вървяха предприятията,абе имахме си файда от Русия,а не като сега от американците,ползват ни базата в Ново Село,без да дават и една стотинка на държавата!Само ни командват как да живеем и какво да правим,абе направо ни съсипват държавата!

188

Блондинка

преди 9 години

С какво закусват европейците?-Ами,с технологии.А с какво се топлят европейците?-С парниковия ефект,дето са си го създали с технологии.А какво пият европейците? -Приливна вълна от наводненията,които са си предизвикали с технологии.

187

Анонимен

преди 9 години

Русия е гнусна *** непроизвеждаща никакви блага за народа си и за останалия свят. Държава *** управлявана от шепа еврейски *** с главатар ***..та

186

Анонимен

преди 9 години

Путин само трябва да превключи от Европа към Азия и Южна Америка. Към какво ще превключи ЕС не е ясно.