35

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"знаят че България е демократична страна и българите са човечни."В Турция са още по-демократични и човечни от нас, да ходят да берат ***-ове там.

34

Страж Европейски

преди 9 години

"ТУК ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМЕ АМЕРИКАНСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО. И ВСЕКИ НЕЛЕГАЛЕН ДА СЕ РЕПАТРИРА. ДА РАБОТЯТ И ДА СИ ОПРАВЯТ ТЕХНИТЕ ДЪРЖАВИ"Те не се заседяват тук. Временна спирка е към заветната Западна Европа. Западноевропейските държави имат най-голям интерес за ограничаването на Пришълците през турско-българската граница. Ще ни научат как да репатрираме ефективно.

33

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен56Ами вземи си в къщи малко от тях за отглеждане бе :) кво само морал четеш :)

32

ххх

преди 9 години

До 56Абе ти с гугъл-преводач ли си го писал това? Щото 20% от него е разбираемо.

31

Анонимен

преди 9 години

пУмак, не идва от ПУМАвсъщност е *** и ми се види, че идва от увлечението на човеците ПО МАКа...

30

До 48

преди 9 години

1 Шоколад = събирателен образ на парите, които взимат от мен за разни идиотщинипо народному => ОБРАЗНО КАЗАНОНещо за 100-те години да кажеш?

29

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Още 100 години ще си останате на тоя хал. Заслужавате си мизерията. Един шоколад!"Муйо, вместо да се правиш на хитър ми кажи, как така тези хора са бежанци, след като идват от страна, в която няма бойни действия, а не са нелегални имигранти?

28

ххх

преди 9 години

До Адам Смит"с някой, който не е продукт на инцест между селски братовчеди"Aхахах :) Аз не бих бил толкова сигурен :)

27

Анонимен

преди 9 години

Той Волен,ще ги измете,заедно с дичевци ,берлиновци и тем подобни меки китки :)

26

Анонимен

преди 9 години

"и аз вместо да купя 2 шоколда на детето си, требе да купя само един, а парите за другия да ми ги вземат, щото на ГОЛЕМИЯ бежанец не му се живее във фургон,"...Евала. Още 100 години ще си останате на тоя хал. Заслужавате си мизерията. Един шоколад!

25

Адам Смит

преди 9 години

Нискочелите татар-бунари вместо да се радват, че ще се запознаят с някой, който не е продукт на инцест между селски братовчеди ги гонят....

24

До Дичев

преди 9 години

Не ми вкарвай тия оферти за парите на ООН !!!Видяхме как ЕС дава 6% от исканите пари за бедствията в България.Сигурно и ООН ще даде толкова, че и по-малко.Вън нелегалните емигранти от БГ.Тъй както и нас ни гонеха от Англия до преди няколко години - като крастави кучета.Много бързо забрави, а Дичев?

23

Анонимен

преди 9 години

Не трябва да приемаме нито политически, нито икономически пришълци. Достатъчно грижи си има държавата, още една не й трябва.

22

Анонимен

преди 9 години

Както нас ни връщаха от Европа до преди няколко години, сега и тия да ги връщаме. Самолета и там от където са дошли.Иначе ще дискриминираме сами себе си!

21

Dichev

преди 9 години

До Анонимен 31НЕ мислих да отговарям повече на националистически ***, но няма как. Парите за бежанци се дават от ООН и други международни организации не ти ги взимат от джоба. Така че не ми излизай с тези глупости! А Berlin е прав явно на всички дето ме плюете защото казвам истината чалгата ви е в главата! Аз съм повече българин от всички вас роднините ми може да се проследят повече от роднините на всеки един от вас!

20

ххх

преди 9 години

До Dichev"А тия дето реват срещу тях аз го казах и преди това за мен това не са хора!"ьВземи си ги у вас да си ги гледаш, Дичев :)

19

Монархист

преди 9 години

Да дойде Кристалинка да им обясни на тези от с. Калище как трябва да сме толерантни, как благодарение на бежанците ще си решим демографската криза и ще си разнообразим генофонда.

18

Анонимен

преди 9 години

""Проблемът е, че това не са бежанци. Това са чужденци, търсещи защита, на които е отказана защита сомалийци и афганистанци", казва той." България няма граница с тези две държави. Нито морска, нито сухоземна. В първата страна, в която те избягат и в която няма конфликт те се превръщат в емигранти. Така че, ДГДПШП.

17

Анонимен

преди 9 години

Много правилно нас българите как ни дискриминират в западна европа дават на чернокожите имигранти социали а на нас бъларите не аиде някои бг роми и пумаци турци взимат ама нас българите на дискриминират

16

Berlin

преди 9 години

И още нещо по темата за чалгата - странно как повечето хора, които слушат яки маанета, гьобеци и прочие ориенталска музика, са против бежанците от Близкия Изток, а тези, които слушат рок, джаз и класика, ходят по лагерите, общуват с тях и им помагат?