43

Анонимен

преди 10 години

"...също помага на енергийната независимост, ако има проблем заради кризата в Украйна, уточни министърът."ЕНЕРГИИНАТА НЕЗАВИСИМОСТ ЗА КОЯТО ТАКА ПРОПАГАНДИРА ЩОНОВ НЕ Е НЕЩО ДОБРО. ЗАЩОТО ТОВА ЗНАЧИ ДА ЗАВИСИШ САМО ОТ СЕБЕ СИ И СОБСТВЕННАТА ГАЗ А ПРИРОДНИТЕ ЗАЛЕЖИ НА ГАЗ СА НЕЩО ОГРАНИЧЕНО. И КОГАТО НАМАЛЯВАТ - ЦЕНАТА НА ГАЗА СЕ ВДИГА И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ТЪРСЕНА ГАЗ ОТДРУГАДЕ НА ПО-ВИСОКА ЦЕНА. ЗАТОВА САЩ ВЕЧЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ РАЗЧИТА НА ЧУЖД ГАЗ ЧРЕЗ ВОЙНИ - ЗА ДА НЕ СИ ХАБИ СОБСТВЕННИТЕ ЗАЛЕЖИ.

42

Анонимен

преди 10 години

До Бомбакога ги свършваш - дано да е след изборите че събранието да е пълно.....

41

asd

преди 10 години

К'во ревете ве, мишоци. Ше в вдигат сметките, като си седите и си траете. Колко хора излязохме на протестите, от 1,3 млн. София, не повече от 10 000 бяха на улицата. Един човек на 130 е изразил недоволство. Тогава, какво ревете. Не ви ли стана ясно, че докато не ги изметем всички от Парламента и от Съдебната система (там е разковничето), няма да има подобрение. Пак си редят листите, пак същите ще ни управляват. На какво се надявате, за да има промяна, като в Парламента ще са същите мутри.

40

В

преди 10 години

НАРОДА НЕ ТРЯБВА ДА ВИ ПЛАЩА ЗА НИЩО,ВИЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТЕ НА НАРОДА ЗА НЕ ДОСТОЙНИЯ ЖИВОТ И УНИЖЕНИЯТА И МИЗЕРИЯТА,АМА ОЩЕ НЕ ГО Е РАЗБРАЛ НАРОДА ТА ДА ВИ ДОЙДЕ ЕДНО ЧУДО ДЕТО НЕ СТЕ ГО ОЧАКВАЛИ.БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ

39

Анонимен

преди 10 години

прав е - то няма народ - има *** - те ще я платят )))))))))(аз тока си го крада)

38

Домошар

преди 10 години

Коя цена ще вдигат? Битовата или промишлената, щото втората вече е твърде висока, а първата по-добре да не пипат. Все пак ексцесиите миналата година бяха с/у правителството, ама май други сега излизат виновни !

37

Shark

преди 10 години

Значи ще увеличавате цената на тока, пък нямал да плаща народа. А кой бе ***!!

36

Анонимен

преди 10 години

"Народът няма да плати за нехайното управление в енергетиката!"Народът няма да плати нехайството и кражбите на управляващите само в един случай - като си вземат сопите и изринат политиците от парламента (Да се надяваме като дойде този ден да не сме въоръжени само със сопи). Всичкото друго дето пожелае политикът да си го платите - ще си го платите. Другото е замазване на истината и очите на обикновенния човек от медиите и политиците.

35

BG

преди 10 години

Някой ще каже ли по колко купуват ток от ВЕИ-тата по договор и няма ли да се предоговорят, защото цената май е в пъти по-голяма, отколкото ни я продават. И вместо да вдигат цената да намалят тази цена и разходите за пренос и доставка - там е проблема. Каквото и да си говорим ядрената енергия си остана най-евтината. Защо нея продаваме, а скъпата остава за нас и трябва да я плащаме?

34

Анонимен

преди 10 години

хората да си направят планове за следващите няколко години.....по-скоро да се запасят с камъни и сопи и да ви запукат, *** такива...

33

Анонимен

преди 10 години

Какъв ток при ГЕРБ бе?!Я марш в пещерите!

32

о,цк

преди 10 години

Народът няма да плати за нехайното управление в енергетиката!А кой ще плаща, защо тогава вдигате цената на тока.

31

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен То пък при Бойко един рай настана, едни добрини.... здравей живот, пей сърце! Ето го, пак иде и носи беднотия, глад, мизерия и безработица. Като ви думне и борда и д астане 3.80лв за 1 евро, е те тогава - живот без ***, нали?

30

Пешко

преди 10 години

Не знам за тока, но четох някъде, че държавните служители вероятно ще трябва да плащат сами част от осигуровките си. Това е огромен скок за нашенското човечество.

29

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ отново ще оправя поразиите на ***

28

Анонимен

преди 10 години

тези неса видяли беден и гладен народ на еднао место , и от торе на тава и на тъмно , ще видят звезди посред бял ден

27

Гласоподавател

преди 10 години

Колеги, вие сега тука много се зъбите, ама на изборите гласувате за същите тия бандити, които ви ограбват - бойковците! То много лесно да си ербап в нета, ама като ви дигнат цените и ви изхвърлят от работа, тогава стоите кротки, плащате мълчешком и ходите да търсите поминък в чужбина. Като искате да сте щастливи в България, дайте гласа си за българи, за да не ви управляват купените за 20 лв *** и ДПС, не чакайте добро от герберастите!

26

Анонимен

преди 10 години

След всяко управление на БСП е криза.Нещата ще се стабилизират след изборите

25

Лъже!

преди 10 години

Лъже!

24

Анонимен

преди 10 години

интересно - тия пичове що вземат отношение по въпроси дето не им е работа - на тоя *** мандата му изтича след точно месец - айде месец и половина - кво го боли някой к.ра кво мисли този зомб за енергетиката?