68

aтaкисть

преди 9 години

Хaсaн Хaлкидикиев никогa не е бил друго осв3н нaзнaчен с измaмa неизкъпaн пинчер!!Може дa е презид3нт единствено нa Роки Мaунтинс или лaфкa зa локум нa Кaпaлa Чaрши!!

67

Царство България

преди 9 години

86 Научи си Българската ИСТОРИЯ, ако не си от друг етнос разбира се, тогава няма да задаваш *** въпроси!

66

asd

преди 9 години

трябва ни защита от тебе бе!!! *** такъв. за какво ни е нато да ни пази както кипър от турция да узаконява американо турските безчинства???

65

тримата мускетари

преди 9 години

Да Ви напомня драги : 1.Президента на нашата Родина е г-н Плевнелиев.Избран от българския народ. 2.*** не е нашия президент а кандидат император. 3.Ни сме член на НАТО за наша радост,защото руснаците вече няма да имат възможност да бомбандират Варна и Балчик и да ни прекрояват границите. 4.Ако няма НАТО ще има задължителна военна служба и с възможностите на нашата бедна България(която няма средства да има собствена голяма армия) ще сме като първобитни войни с прашки срещу велики военни сили разполагащи с много модерно въображение. Да се радваме че съюзник ни е най-силния али

64

Царство България

преди 9 години

79 Ти обиждаш, а аз казвам това, което е верую на Монархистите в България- Славното ни Царство, побеждавало на бойното поле руснаци, сърби, турци, гърци, англичани и французи! А сега руснаците пак искат от същото лекарство, ти обаче от какво се засягаш? Ти руснак, или Българин си? Ако си Българин, трябва да се гордееш с Родината си и нейното минало, не да го плюеш

63

Анонимен

преди 9 години

"и отразява необходимостта от недопускане на изпреварващи действия на Русия срещу държави членки на НАТО,"Роска, изпреварващи действия могат да бъдат предотвратени само с изпреварващи действия. Затова предлагам да ти дадем една каска, автомат и да те пратим на руския фронт още сега да нападнеш руснаците, преди те нас.

62

Паметника Альоша

преди 9 години

До Царство България, *** ти 'ич не си у ред!

61

Анонимен

преди 9 години

Za kakvo da napada Risiq bednata ni ograbena Darjava? Roska, baltiisko more e natatak!!!

60

Царство България

преди 9 години

Гръбнака на НАТО при война с русия, пак ще се окажат дивизите с морал, чест, достойнство, кураж и патриотизъм- Германските и Български войни! Никога цивилни не са ставали курбан от действията на Централните Непобедими армии, навсякъде са ни посрещали с хляб и сол, като Освободители! Сега Украйна моли за помощ, а ако отидеме русия ще съжалява, че е започнала всичко това!

59

Анонимен

преди 9 години

Ако стане война с Русия, ще пратим само Роската да воюва.

58

др рефлексов

преди 9 години

Росене, ти си зa лудницaтa бе, човек !!!!

57

Анонимен

преди 9 години

Ще вземаме заеми да ги даваме на НАТО, за оръжие ?И сега като " ремонтират ", бюджета , трябва да се запълни със вземане на заем, и увеличение цената на тока ?

56

иво

преди 9 години

До Щерев 66Някой да те е спрял ? Американците са в Киев още от декември .

55

Анонимен

преди 9 години

Офф, тоя неадекватен *** пак ли се е изцепил неподготвен?

54

!

преди 9 години

Искам план на НАТО за защита на България от Турция и Гърция, а не от Русия!

53

Анонимен

преди 9 години

Ot tuhlarnicata!Kakto kazvashe dqdo mi ot Kaspichan,vsichko se opravq bez mnogo patardiq!

52

Анонимен

преди 9 години

Росене, покажи ни индикациите за руска военна намеса. Знам, че не разполагаш с нищо и по телефона ти се обяснява, че трябва да се чувстваш застрашен от руснаците.

51

Щерев

преди 9 години

Ако стане война ще СЪМ ГОРД ДА ВОЮВАМ НА СТРАНАТА НА НАТО! На тия *** е време да се даде урок че източна Европа не им принадлежи!

50

Царство България

преди 9 години

Русофилите нямат ни чест, ни достойнство вас рускини са ви пръквали не Българки! При война директно сте улетели в графата- предатели на честта на България! За това наказанието е ЕДНО!

49

Карл Дьониц

преди 9 години

За да кажа каквото имам няма нужда да пиша от две места. Мога да го кажа само от моя акаунт. Това че има много хора мислещи като мен и Царство България е похвално.