38

Анонимен

преди 9 години

На франсетата от "Франс Прес" може и да им се струва твърд Туск спрямо Русия, ама е точно обратното - по-скоро е мека китка на Европата. Франсетата като не правят разлика между твърд човек и мека китка сами са си виновни. Подмазвач. Не замеряха ли точно поляците с ябълки политиците си в знак на протест, че не могат да получат компенсации, от санкциите на Русия. Май народа му не мисли така както "Франс Прес". Същият като родните ни дупедавци - не мисли за народа и страната си. Твърд бил. Хъ.

37

rusnak

преди 9 години

Туск е балък. Да внимава, да не се репчи много.

36

Мето

преди 9 години

До Мето,никой не искаЕ толкова я е съсипало, че държи 1/8 от сушата на планетата, и то най-богатата на ресурси! Това да не мислиш, че става с чист въздух? Как мислиш, че се пази тази територия - с мушмули? Или първа сила в космоса се става с гнили компири? Защо цял свят кудкудяка, а те си правят каквото си искат - щото са съсипани, или защото не ги е страх да се изправят срещу целия свят?Те ако беха толкова съсипани, отдавна да са си ги поделили мераклиите, които от векове им се точат...

35

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 41 Абе за много неща премълчава,които не са удобни Например,че Германия ,Италия ,Франция са в стагнация Оланд сменя кабинети като носни кърпички по време на настинка Меркел я осфиркаха при предизборно обръщение Но това удобно се премълчава от днес.бг Да не говорим за стотиците пленени ур. воиници,унижтожените им военни колони,баталъон "Донбас" сванал отделение "Донбас" и т.н. Просто не е удобно ,и това ако му викате демократична медия,здраве му кажи

34

винкел

преди 9 години

До Леле че народМисля че Путин е най подходящия

33

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Мразя русия повече от всички на света....

32

pastoral

преди 9 години

тази ода за радостта на туск на каква мисъл трябваше да ни Наведе? поредният "оправяч". поне спомена ли някакъв срок за оправяне? не им върви на европейците. все са от трън та на глог.

31

Анонимен

преди 9 години

"Орева Европа", ама уреди продукцията на фермерите им да бъде изкупена! А ние още през соца бяхме започнали да внасяме храни. Само припомням, че Царство България е произвеждало храна за два и половина пъти по-голямо население от тогавашното българско.

30

Мето,никой не иска

преди 9 години

война на европейския континент. Хората не са против руснаците, а против шантавото управление, което близо век съсипва тази огромна християнска страна и половин Европа, като погубва най-вече самите руснаци. Не си мисли, че тукашните десни ненавиждат болшевизма повече от самите руснаци. Точно обратното е. Преди време, когато ми се случи да отида в страната им, не вярвах на ушите си, когато слушах какво приказват интелигентните им хора относно Втората световна война. Но не за това става дума сега.

29

r`

преди 9 години

vij mu liceto.. dqvola!!

28

Бира-скара

преди 9 години

Вече проядохме полски домати, та що не и поляк да ни управлява! Ако някой беше ми казал преди 30 години, че българите ще купуват полски ябълки и домати, щях да се смея 3 дена!Това е сигнал - Европа стигна дъното! Този не го е избрал народът на ЕС, а американците. Те слагат този полски ястреб, за да откъсне Европа от Русия, но това ще е краят на Европа! тази зима гледайте първите признаци на началото *** края!Русия си има всичко, за да оцелее. Европа обаче на кого ще продава? На България?

27

Леле че народ

преди 9 години

В статията пише абсолютни глупости Тоя Туск ,така хубаво ще ни закопае всички,че дълго ще го сърби г*за от псувните по негов адрес Инак с такива начело,ЕС не го чака нищо добро Сега поляците всички ще ни го върнат,задето Русия не им купи ябълките ,а Меркел не им даде 500 млн долара Стоите и гледаите какви циркове ни чакат и как ще ни вдигаст цени,спират фондове(не заради нашите политици)

26

Анонимен

преди 9 години

Никъде не съм писал за какво е била предложена криСталинка. Разговори имаше за разни позиции, но важното е кой с каква биография се опитва да изпъкне сред останалите.Относно троленето си прав.Като гледам плюсовете и минусите, ясно е, че троловете са приблизително два пъти повече от останалите в коментарите към тази статия.Това все пак е нищо в сравнение с чудесиите,когато бе свален полският правителствен самолет. Тогава антиполяците тук бяха над 90% от коментиращите, голяма мобилизация е имало

25

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Ще изравним москва със земята и ще накараме всички руснаци да плюят на руското знаме и да напишат "Аз мразя русия" с кръвта си...Да живее САЩ!!!

24

Мето

преди 9 години

Добре, че няма никаква власт този, че иначе 100% ще вкара ЕС във война с Русия, а нея знаем кой и как ще спечели... Плюйте си в пазвите и се молете да не посрещате пак руските войски на Орлов мост! Вече виждам бригади от червенобузи софиянчета да лъскат паметника на Съветската армия за събитието...

23

Анонимен

преди 9 години

27Не е евреин. Кашуб е.

22

Анонимен

преди 9 години

до 23: ..."а Путин е по-скоро изключение от правилото"...докато западяците му постилаха червен килим, но сега си показа лукавата азиатска натура и започна да подготвя следващата Перестройка.

21

Можем да се поучим

преди 9 години

Има над какво да се замислим.Поляците са поддържали привилегиите,дадени не само на хора, които рискуват живота и здравето си под земята. Привилегии има и за онези, които произвеждат храната и образоват децата! А у нас?За да не може Туск да премахне тези привилегии, значи и народът е бил убеден, че тези професии са от жизнено важно значение за нацията.Значи, това е една от особеностите на психиката на този народ, който векове наред е успявал да оцелее в желязното менгеме между Германия и Русия.

20

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

САЩ спешно трябва да насрочи бомбандировки над москва и петербург. Чечнските терористи спешно трябва да насрочат атентати в известни руски училища, за да се стрестнат *** от кръвта на собствените им деца и да свалят путин от власт.Да живее Капитализма, долу комунизма!!!Да живеят САЩ и ЕС, долу русия и евразийския съюз!!!

19

КуРти

преди 9 години

До 12. Принципно има известна логика в коментара ти, при положение че 90% от американските президенти са бивши кадри или директори на цру, виж до къде докараха Пиндостатн, а Путин е по-скоро изключение от правилото, с оглед на резултатите в Русия от както пое управлението.