122

Анонимен

преди 9 години

Айдее и Кривбас замина... чака ги или прокуратурата или Русия... нетърпимо било, обстрелвали ги били... Ей тия укроси, като лъвове се бият!

121

Анонимен

преди 9 години

Дали Канцлер Германия Отто фон Бисмарк не казвал тия думи и за България ако се съди по пиндустанците тука бил е прав.Опс май тогава България е нямало.

120

Анонимен

преди 9 години

тербат Донбас се предават офицерите, практически вече не съществува каза прес службата на батальона...Всеки час влиза все по надълбоко нали? Врещете, врещете до Лвов има много време...

119

Анонимен

преди 9 години

Всички се гъбаркат с мурзилите ооооохохоххохохохохо

118

Анонимен

преди 9 години

200 укропите са *** (не факт, а закон) Канцлер Германия Отто фон Бисмарк:"Нет ничего более гнусного и омерзительного, чем так называемые украинцы!Это отрепье, взращнное поляками из самых гнусных отбросов русского народа (убийц, карьеристов, пресмыкающейся перед властью интеллигенции), готово за власть и доходное место убить собственных отца и мать! "Интересно нали?

117

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевПутлер - враг номер едно на тутраканската селищна системавсеки български домат - пирон в ковчега на ЕСВсеки грейтуол, кабърче на стола на обонго

116

Бялата Златка

преди 9 години

"А 195 Бялата Златка да си го нач..ка от.аде . Еврогейския коптор почва да се разпада както и Пиндостан." Ето още един повод да си стоите- ти и останали пияни *** в родината си Русия и да не цапате с присъствието си Еврогейският коптор.

115

шефа на света

преди 9 години

Никой не го интересува, дали в Украйна има руски войници или не! Решението за санкциите срещу Русия е взето от шефа на света, Обама, много време преди това събитие. Агент-провокатор Петро П. само достави псевдо-причината.

114

Анонимен

преди 9 години

Гледам хунтата в Киев вече и дипломати отвлича... вече съм убеден, че *** им дърпа конците на тия, няма как да са толкова ***, нали утре ще влезнат гру и ще изтребят съветниците... *** и *** и тогава пиндосляка ред сълзи ред сополи...

113

Анонимен

преди 9 години

Браво на опълченците само за ден 4 самолета на Урина са приземили в храсталаците.А 195 Бялата Златка да си го нач..ка от.аде . Еврогейския коптор почва да се разпада както и Пиндостан.

112

Анонимен

преди 9 години

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.Русчук, 1-й Март 1886 г.З.Стоянов

111

jan

преди 9 години

До Анонимен 193За тебе винаги готов. Заставай в партер!до СалахадинОткрай време симпатизирам на германците, и много съжалявам , че щатите ги вкараха в блатото. Русия може да ги удави.Ако не бяха нападанали СССР сега наистина щеше да има истински ЕС, а ние свястна държава.

110

Анонимен

преди 9 години

192, хлъц, мое съм *** ама я кажи какво става, що пан Туск пуснА Шойгу, щом Ту-то на Шойгу сменило позивната? *** не ***, като гледам си го поел обонговия яко! обаче знам кво е замком по мордел... и как звъчи също... та и твойта сура така след това...

109

Бялата Златка

преди 9 години

Затваряйте границите, всеки с руски паспорт вън от ЕС и Америка, те руснаците сами ще го линчуват Лилипутлер.

108

jan

преди 9 години

До sallaadinИ нямаше да има ч.футска Америка.

107

Анонимен

преди 9 години

Момчета и момичета кажете какво ще правим?Шойгу Поляците взеха, че го пуснаха след като си променил от граждански на военен самолет... тоя Туск нещо плашлив ми изглежда... а го гласят за евроглаватар...И защо не сте постъпили вече в редовете на нацгадовете и тербатовете? а? Амбасадата не е доволна, няма да има центове... Ей на Бранник, вече и пяна му излиза... да си сложи маркуч и да пълни балони с отходните газове от много стягане и конвулсии.

106

sallaadin

преди 9 години

Нещо се размечтах, как ли щеше да изглежда света ако парада на победата бе на 09.05.1945г. в Берлин: 65г. Европа ще е обединена, 65г. ще има една единна европейска валута - райхсмарка, всички ще караме Мерцедес, през 2014г. ще празнуваме 11 световна титла по футбол, България ще е на три морета. ще има нов световен ред и всичко ще е под контрол.

105

Анонимен

преди 9 години

До До 165Не приятел бил съм и в Москва и в Санкт Петербург,и в Калинград,и в Екатеринбург и в Казан и мога да ти кажа че тези градове по нищо не остъпват на европейските,нито по визия ,нито по стандарт!Бил съм и в доста европейски градове,обикалям често и мога да преценя!Просто да се говори че Русия е бедна,изостанали мизрерна е несериозно!

104

миро

преди 9 години

За едни криза за други не е на вкус и цвят приятели няма това е

103

darko

преди 9 години

amerikanskiat knijen tigar mai vse poveche vze da se nasira