128

Анонимен

преди 9 години

Всяка казана дума, която прочетох беше лъжа. Путин лъже точно толкова, колкото и Обама. Ако някой го мисли за справедлив и политиката му за правилна, сериозно се е объркал и е попаднал в клопката на дуализма, т.е червени срещу сини. Разберете че честни политици няма. Те са там за да ни издоят и подчинят. Който все още им вярва е балък!

127

ии

преди 9 години

Украйна притежаваше 3 в света ареснал от ядрени оръжия!Украйна подписа договор с USA, UK, Русия които гарантираха територялната и цялост ако унищожи всичките ядрени ракети.Украйна изпълни договора и унищожи ракетите.ФАКТРусия анексира част от Украйна!

126

АТАКИСТ

преди 9 години

Пешко най-много с Одисейчо и Бранник да се изпонаебът в задните хралупи някой ден. На там ги влече натурата им.

125

mente

преди 9 години

Русия атакува 1939-40 Полша - въпреки че са имали договор все пак руснаците забиват нож в гърба на Полша , и с Украйна бяха подписали некъф си договор ама май че за руснаците договори не важат.

124

АТАКИСТ

преди 9 години

до 144Поляци превзели Москва? Коя година, по кой начин и накрая да ми кажеш от кой до кой период властват и управляват в Москва тия поляци юнаци. Много ти се моля!

123

Анонимен

преди 9 години

то и макетата са българи ама тавариш сталин ги направи на македонци.

122

Пешко

преди 9 години

В Руската федерация има 22 автономни области. Защо демократът Вова Велики Грозни не направи едни бързи 22 референдума?

121

Анонимен

преди 9 години

Господа русофили, знаете ли, че вече и българи загиват, защитавайки своята свобода в Украйна ? Убиват ги същите тия монголоидни руски ***, които вие така усърдно и (без)користно защитавате. Балтажи обясни: Да, има такива българи, които взимат участие в антитерористичната операция, има и доброволци. Онзи ден научих, че четирима от тях са загинали, за голямо съжаление, има и ранени. Искам да отбележа, че българите, както и украинците, не искаха тази война - те искат мир.

120

сибиряк

преди 9 години

До АТАКИСТ 136Ама на теб не ти се вярва че поляците са превземали два пъти Москва ли ?Ти може и да си спал в Московското метро,но поляците са превзели Москва!

119

Българин- АБВ

преди 9 години

Няма смисъл да го иска, няма да стане, има причина и то голяма, Украйна вече има териториален проблем, съгласно Договора на НАТО, кандидат държави членки не трябва да имат такива проблеми. Те трябва да си ги решат, а не НАТО.

118

Анонимен

преди 9 години

До до Одисей 1Той затова има толкова пяна на устата.

117

ии

преди 9 години

Пешко добавиКалининград и Курилски острови

116

До Тина

преди 9 години

Визия 2020, всъщност се казва, че инакомислещите блогъри са заплаха за васалната олигархия! За първи път държавата управлявана от екипа създал тази доктрина, признава, че в Бг има геноцид-посочвайки опасност от партизанско движение! Точно паричините за тези движения са записани като геноцид в доктрината на ООН!п.д. се създават при народно недоволствие от диктатура,колонизиране и окупация!иначе казано власт имащите признават за наличие на такова състояние на държавата!Страшното е, че се залага въоръжаване на армията с/у цивилно население!

115

анониме

преди 9 години

Нещо в отношенията межди Русия и Украйна ми напомня на България и Македония.

114

АТАКИСТ

преди 9 години

до 133Толкова да си кух не е истина!Хайде сега вложи малко мисъл в думите ми в 126-ти пост и ела пак!

113

Пешко

преди 9 години

Защо загриженият за правата на малцинствата Путинчанин не се разкара от Абхазия и Чечня? Там руснаци няма не е и имало. Чий го дърви там?

112

АТАКИСТ

преди 9 години

до 133И аз я превзех един път Москва- обиколих я един ден с метрото.

111

до 126

преди 9 години

Хитлер е е имали нужда да се разбира с Чърчил защото се е разбрал с Руснаците и Сталин!Русия атакува 1939-40 Полша, Финландия, Литва Латвия и Естония !!!

110

сибиряк

преди 9 години

До Москва, Москва 129Поляците също са превземали два пъти Москва !

109

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТ Тази война + Крим са разход, който в дългосрочен план ще е пагубен за Русия, също както Афганистан се оказа пагубен за СССР. Ако Русия влезе реално в Украйна с армия и вземе територии ще трябва да храни и населението и да възстановява инфраструктура, да носи отговорност за безработица, здравеопазване, пенсии - РАЗХОДИ и то големи. А приходи? В същото време САЩ и ще печелят защото НАТО ще хукне да се превъоръжава.