18

Анонимен

преди 9 години

" Либерална и демократична" Европа се прави на глуха и сляпа за жестокостите и убийствата на невинни хора в Украйна. Чудовищно лицемерие и липса на всякакъв морал!

17

Документален филм

преди 9 години

До ЙовоТова което пишеш, може и да е вярно, но в ЮТуб е пълно с документални кадри - руски и чеченски за двете войни.Погледай малко от тези филми (освен аматьорските има и доста добри руски документални) и се замисли малко върху написаното от теб.Приятно гледане.

16

Йово

преди 9 години

Някой не е запознат с двете войни в Кавказ. Никога като цяло населението от Чечня, Дагестан и Ингушетия не са искали да се отделят от Русия. Първата война имаше няколко стотина сапаратисти(чеченци) и няколко хиляди ислямисти от други държави финансирани от САЩ искащи да създадат "Кавказки емират" По време на втората Война имаше само чужди наемници също финансирани от САЩ които е биеха срещу федералните войски и Кавказките опълченци( които бяха на страната на Русия). След разгрома отидоха в Ирак.

15

Вишнофка

преди 9 години

Където се е усетила американска воня нищо добро не е излязло

14

Използване на термин

преди 9 години

До il_choДо всички които употребяват термина "Фашизъмм" - имате ли представа какво означава и каке възникнал?Хайде малко се ограмотете и после пишете врели некипели!

13

Гларус

преди 9 години

Хубавото на цялата работа е че ще има много руски вдовици.

12

Анонимен

преди 9 години

До ЕлемагЩо се касае до зимата - украинците воюват на своя територия, имат същата подготовка за водене на бойни действия в зимни условия като руснаците (ако опълченците са наистина съставени само от местни доброволци, то те тогава имат същата подготовка каквато и противниците им - в съветската и по-късно украинската армия)

11

Българин

преди 9 години

И какво викат украинците? Лошо ли им беше като бяха на страната на Русия? Не се избиваха взаимно, имаха евтин руски газ, цареше мир и разбиране в страната.Сега една година по-късно да се замислят те самите до къде се докараха.

10

il_cho

преди 9 години

До БранникЕй, *** фашистка гадна! Като гледам фашизмът си е по-жив и здрав отвсякога!Ти не се притеснявай за Русия... вече две екскурзии правиха на запад - един път на разходка до Франция, един път до Германия... ако се наложи и трета ще направят!

9

REV

преди 9 години

SEMEISTVO ZAGINALO PRI OBSTREL ... TOVA V CHEST NA VIZITATA NA FRAU MERKEL LI E ?AZ SAM VAZMUTEN ,A TIA?

8

ТТ

преди 9 години

Нито думичка кой е извършвал тези бомбандировки. Браво предатели браво ***.

7

коля

преди 9 години

До Бранникщо псуваш ве ***

6

Анонимен

преди 9 години

До оная с косатаЗАГУБАТА на нито един човешки живот...сори

5

fripp

преди 9 години

Явно голяма смелост се изисква да се прицелиш с гаубицата в една майка и нейните деца. Няма нужда да излизаш в открит бой с опълченците. Какви *** само.

4

оная с косата

преди 9 години

До ГЕРБдопустими грешки ,казваш?!...това може да го твърди само някой *** от ГЕРБ....нито един човешки живот не бива да бъде окачествяван като "допустим"...недопустимо е!

3

Митко палаузов

преди 9 години

Дано не са украинци.

2

ГЕРБ

преди 9 години

Допустими жертви в името на демокрацията. Да живее ГЕРБ, САЩ и ДЕМОКРАЦИЯТА.

1

:(

преди 9 години

Не бива да загиват хора!Опомнете се, бе!!!