21

перверзия в мисленет

преди 9 години

Ето това е перверзията в политиката на западняците. Те самите нагнетяват напрежението във вече бивша Украйна, чрез отказа си на практика да разоръжат и да разформироват фашистките банди. След това, за всичко им е виновна Русия.

20

ъъъъъъ

преди 9 години

Като гледам какво стана след решителната намеса на Меркел, Оланд и Камерън в Либия и Сирия се моля да не успее в Украйна бившата комсомолска секретарка.

19

Анонимен

преди 9 години

след като русия се конфронтира с демократичния свят,тя ще става все по зависима от китай.китай е икономически гигант в сравнение с русия.китайската доктрина е връщане на отнетите от русия 1.6 милиона кв км територия. това е само минимума.в по далечна перспектива китай работи за разпад на русия и овладяване на цял Сибир плюс монголия.китайската агентура набута русия в украинската криза както навремето британската и щатската в афганистанската катастрофа

18

срив на борсата

преди 9 години

Вече има срив на борсата във Франкфурт. Още не е криза, но е срив. Акциите на големите немски фирми, като Сим*нс, Б*ш, и други са паднали с по 2-3 точки. DAX-ът, от 10 000 падна на 9000, очаква се да падне на 8000 точки. Цената на златото падна с цели 25% (двадесет и пет!). А златото се купува по време на криза, но сега никой не го ще. До края на лятото се очаква да бъдат уволнени около 25 000 човека. Общо ще бъдат засегнати 300 000 човека от 6 000 фирми. Ръстът във ФРГ няма да е 2,2 процента, а ще е около 0 процент. И всички това заради прищевките на Обама!

17

Анонимен

преди 9 години

кой умрял че не можах да разбера

16

Наблюдател

преди 9 години

Абе днес, вземете малко си ревизирайте глупавите заглавия и на без това полузимислените си статии, баба Меркел може да си тралалика и плямпа колкото иска, ама пред Москва празните и приказки не минават току така лесно . Надявам се сега малко да се е поправила, но едва ли Путин ще я слушка на доверие както изкарвате, да, ще я изслуша търпеливо, и накрая ще я постави на мястото и ако наглярства, както имаше случаи с техни срещи преди...Все пак това не е предизборна агитация пред тълпи ..

15

парад на загубата

преди 9 години

На 24-ти Август в Куев ще се състои "парад на победата". Парад ще има, победа няма да има!

14

Анонимен

преди 9 години

За сега с метода на убеждението, после - после абвера си знае работа!

13

Анонимен

преди 9 години

INTERESNO!!!E dobre de, zashto frau Merkel se opitva postoqno da sdobri Rusiq i Ukraina? A v rodnata si Darjava sazdava rasova diskriminaciq, sreshtu Balgari i Rumanci?

12

Хм

преди 9 години

Само дано ги накарат да спрат да се избиват в Донбас, пък да се разбират каквото искат.

11

лицемерие

преди 9 години

Отново лицемерие и демагогия! Т.н. ЕС се възмущава от зверствата на "Ислямската държава". В същото време, ЕС поощрява зверствата на фашистката хунта в Куев, срещу собствения си народ!

10

въпроси има ли?

преди 9 години

Баба Ангела отива във фашистка Украйна да подкрепи фашистката хунта в Куев. Какво да коментирам?

9

теодор рузвелт

преди 9 години

До Анонименабе то и хитлер беше много ербап ама му се *** май_ата;)

8

Анонимен

преди 9 години

ес сащ канада Япония имат 20 пъти по голям БВП от русия.

7

Анонимен

преди 9 години

обратното броене за полуплешивото джудже започна

6

Анонимен

преди 9 години

русия още не е разбрала каква катастрофа я очаква. демократичния свят е единен,никой вече не възприема путин като сериозен политик

5

:)

преди 9 години

Всички са много притеснени за правата на човека в Русия за правата на човека в Саудитска Арабия да кажем никои не се сеща :)

4

DE

преди 9 години

A Merkel wsikchi nemci q rogaqt za neinata vytreshna politika

3

бат мичо

преди 9 години

ЕС и неговите лидери в лицето на Германия и Франция трябва да се отскубнат от вредното влияние на САЩ. За англичаните си знаем, че са *** по природа, там нищо не може да бъде направено. Но час по-скоро трябва да разберат, че САЩ няма изгода от силна и единна Европа!! ЕС и Русия могат да имат много добри икономически взаимоотношения, и партньорството точно между Германия и Русия доказа това. Кой има интерес от конфликти по оста ЕС-Русия ? Мисля, че отговора е зад океана.

2

Samo minavam

преди 9 години

Точно украинците посрещнаха Вермахта с хляб и сол и избиха болшевишките комисари.Защо ли историята се повтаря.