22

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

преди 9 години

Позната хватка на родната опозиция е да саботира всичко в опита й да спечели някой и друг политически дивидент и да се представи като по-европеец от европейците.

21

zeus

преди 9 години

Зад цялата работа стоят САЩ, които желаят да спасяват икономиката си, продавайки незнайно как газа си на ЕС и копаейки из цяла източна Европа за шистов такъв. САЩ сложиха фирмите от Южен поток в черен списък единствено и само понеже участват в проекта, на базата на което ЕС го замрази, малко Параграф 22. Най-веселото е, че нямаме алтернативен маршрут за газ освен този през Украйна, не правим нищо да се подсигурим, а ни е ясно, че е много вероятно зимата руснаците да врътнат кранчето на украинците. С една дума да играем по свирката на САЩ сме загърбили стратегическите си интереси.

20

червената шапчица

преди 9 години

Разбира се, жалко е да оставим България, Сърбия, Унгария и Румъния без газ, особено при положение че след като пуснем Южен поток през Турция и след пълното блокиране на украинската газопреносна мрежа, няма да има физически начин да доставяме газ за тези страни, коментира още Макаренко. Та само да попитам: това ли е по-добрия вариант за нас и откъде ще си доставяме газ?

19

goshu

преди 9 години

тоя Щонов изобщо не го слушайте. Продължавайте с Южен Поток, зимата като останем без газ Щонов ли ще ни топли или Плевнелиев?

18

Питащ до №16

преди 9 години

До ПешкоЕх, Пешко, Пешко, ти да не си пешката на ЕС в шахматната дъска на която се опитват да унищожат България? Много компетентен се извади по въпроса, ама в теб няма и част желание да защитаваш българските интереси. Единственната ти цел е да плюеш по евтината газ. Като тази газ ти се струва скъпа - защо тогава любимият ти ЕС иска да я купува? А?

17

Анонимен

преди 9 години

КОЯ Е ТЪЗ ЖАЛКА МИШКА,ЧЕ ШЕ СПИРА ЮЖЕН ПОТОК,ТЕЗ СЕЛЯНЧЕТА НЕ СЕ НАУЧИХА,ЧЕ ИМА ХОРА КОИТО СТОЯТ ПО НА ВИСОКО ОТ ТЯХ В ЙЕРАРХИЯТА,ЕЙ ПРЕЗИДЕНТЧЕТО МАСОНСКА СЛУГА ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА ЗАЕДНО С ГАДЖАЛА И ТУРЧИНА БОРИСОФФФФ АГА.

16

АЗ

преди 9 години

БРАООО..ЛЕГНАХМЕ И ДИГНАХМЕ КРАКА ПАК НА ***..ЧРЕЗ НАС ЩЕ РЕКЕТИРАТ ЕВРОПА..ТА ХЕМ ЩЕ ПОЕМАМЕ ДЕБЕЛИЯ ОТ ЗАПАД ХЕМ ЩЕ НИ КЛАТЯТ ОТ ИЗТОК..ДНЕС УКРАЙНА УТРЕ БЪЛГАРИЯ..ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ОТ ВАРНА НА СЕВЕР ВСИЧКО СА ИЗПОКРАЛИ *** ОТ ***..

15

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 13,за ползите спор няма - но не и при настоящите условия: ние (руснаците) ще ви дадем заем от еди колко си милиарда дая си построите вашата част, после няма да ви плащаме 30 години такса пренос, като вие (българите) междувременно ще си плащате заема, пък като минат 30 години ще го мислим. -----трябва да се преборим за следното - щом тоя проект ви е толко ценен, строите си го сами, плащате си таксите като попове, изпълнителите са бг фирми, по тръбите може да тече всякакъв газ.

14

Анонимен

преди 9 години

Тоя временен министър Щонов не е никакъв и няма правото да се опитва да спира "Южен Поток". Да се завре в някое село заедно с цялата си рода и да се топли на въглища като толкова много знае. Да живее без топла вода и без кола. А храната му, която купува от магазинчетата, които използват транспорт - да му я продават на двоина-троина цена. И това ще му е малко в предвид, че се опитва да прецака целият български народ. Просто го натиснаха отзад от Европата.

13

Анонимен

преди 9 години

Южен Поток може да донесе само ползи на България. Разбира се нека се направи по европейските изисквания, но като държава ние трябва да гледаме в посока изпълнението на този проект, а не да се чудим как да го спрем.

12

ь

преди 9 години

строежа на Южен поток бил довършително действие на започнатото. счупиха скалата по наглост.

11

Анонимен

преди 9 години

До фефНе само той. Всички комунодепесарски *** превръщат България реално в робиня на путин.

10

Пешко

преди 9 години

до 2Абе щом е руска собственост ние кутевистите-бузлуджанци сме ЗА. Щом зад г.за ни е руският медун и вазелинец не искаме, не щеме

9

Google.kr

преди 9 години

Това значи,че правителство много яко е загазило,просто не знаят с какво се захванаха!

8

енергетик

преди 9 години

Ето това е доказателство, че супер-калинките от БСП и ДПС трябва тотално да се сменят. Те работят само за Руските интереси.

7

Анонимен

преди 9 години

Интересно, защо не се шуми с такава сила и за договора на Уестингхаус, които ще ни правят реактор на проектна стойност от 12 млрд.? Аааа, вярно - щото са добрички хамериканци, нищо че договорът с тях е подписан в пълна мъгла, както стана и с лошите руснаци... До медиите - или отразявайте еднакво всичко, или се откажете от професията "журналист" и заработвайте във весели заведения. Разлика никаква!

6

феф

преди 9 години

"Бившият министър на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев пък поясни, че става дума за довършителни действия, а не за нови процедури по Южен поток, което не е забранено от Комисията"Е те тоя е за бесилката!!!

5

?!?

преди 9 години

Прокурорска атака в БЕХ или гражданите в прокуратурата, щот направо полудяхте!

4

афж

преди 9 години

Няма нищо непоправимо, нужно е желание. Сега е момента праветулството да покаже, че е българско като отмени увеличението и спре напълно проекта.

3

Алекс

преди 9 години

Хахаха, кучетата и кервана с пълна сила. :)