36

ГОШО

преди 9 години

https://youtube/watch?v=Kfn2Ya8_I4kВИЖТЕ КАК МОЖЕТЕ ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ДАНЪК МПС

35

аС

преди 9 години

Те това ни чака, като дойде ГерП на власт! Свален данък в/у ВЕИ Високи цени на ток. Уестингхаус. Шистов газ. Реваншизъм . Всякакви калинки. Лакеи на ЦРУ и Мосад. Приятел на Ердоган.....Народееее.....!Само Атака, заспал ми, Народее....

34

Анонимен

преди 9 години

"срещу страната ни беше започната наказателна процедура във връзка с търговете за избор на изпълнител. Според опасенията на Брюксел при процедурата не са спазени принципите за прозрачност и участие на всички заинтересувани компании." НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ПРЕВЕДЕ КАКВО ЗНАЧИ ТОВА ? НЯКОЙ ЕВРОПЕЙСКИ ЧИНОВНИК НЕ СИ Е ПОЛУЧИЛ РУШВЕТА !!!

33

Анонимен

преди 9 години

Смърт за нашите продажници!

32

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 31Какви сделки, каква Македония бре? Ами Сърбия, май и тя беше про-руска! Сега обясни защо толкова драпат за ЕС? Тези, които бяха бомбардирани!

31

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен40:Заради такива "хубави "думички изречени от зомбираният ни народ през последните 25г. по адрес на Русия,Обамофиле!

30

пълен продажник

преди 9 години

Такъв министър с онуй да го сочиш.Продажник интересите на България.Боже,спаси България от такива интересчии,за сметка на държавата и народа.Не загробвайте страната.Всички около нас искат Южен поток през тяхна територия,някои"милеещи за България", без много да му мислят не дават.Нима съседите ни да са по прости,че искат потока?

29

Анонимен

преди 9 години

И какво значение питам пак - руската фирма се махна от България преди месец(може и да е фалирала след падането на курса им), искат да минават през *** - и какво като формално се спре. Той е спрян от безкрайно много време. Като искат Турция, да си одят у Турция. И да си вземат Доган ако може и всичките му слуги от парламента.

28

АНТИОВЦА

преди 9 години

СПИ и СЕ НАСЛЪЖДАВАЙ на ПАРАДИГМИ МРЕЩИ за ЮЖЕН ПОТОК! Ей ***, КОЛКОТО ПОВЕЧЕ МЪРДАТЕ, ПОВЕЧЕ ВИ ВЛИЗА! Добре, добре прави НОВОТО ПРЕМИЕРЧЕ.

27

Анонимен

преди 9 години

Соросоиде.Разтоянието от Катар до Япония е почти еднакво с това от Катар до България , защото втечнения газ ще мине през Суецкия канал .. Газта за Германия е възможно да по-евтин от този за България защото Сверен поток е строен и със германски инвестиции.. Т.е. е собственост на половина и на германски фирми.

26

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 40 Защото си имат Северен поток и взимат директно от извора А нас ни лющят украинците за пренос и затова плащаме по-скъпо То се иска малко акъл,че цената на едро и директно от призводителя е по-изгодна от цената в супермаркета Елементарно Уотсън,иска се малко акъл да се сети човек,но ти го нямаш естествено затова не се сещаш

25

Анонимен

преди 9 години

Плевнелиев: Да купуваме газ от Катар, но как да го докарамеТОЗИ ЩЕ МУ РАЗТВАРЯТ БУЗИТЕ И ЩЕ ГО ПЪЛНЯТ С ГАЗ, ЧЕ ДА НЕ СМЕ ЗАВИСИМИ ОТ РУСИЯ... ТОЙ ЩЕ НИ ПРЕНАСЯ ГАЗ ОТ КАТАР !

24

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 35О *** путиноиде, на теб понятно ли ти е къде е Япония и как си транспортира газта?! Нещастний путиноиде, я кажи защо България плаща по-скъп газ от Германия?

23

Анонимен

преди 9 години

Русия трябва да завърти крана на тези американски мекерета Европейски Съюз.. Резултата ще е спад на 30-40% ..

22

Анонимен

преди 9 години

Щонов възложи на БЕХ да спре действията по "Южен поток"..........................................................................................ако ще не газ ами злато да тече ... щом е от русия - трябва да се спре НЕЗАБАВНО !!!

21

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 29Здравствуй моя настоящая родина, моя матушка!

20

Анонимен

преди 9 години

Япония купува Катарски газ със 150 долара по-скъпо отколкото руския по тръбътъ..*** нямат нужда от доказателства кое по-изгодно , те са шпиони на САЩ и изпълняват заповеди..

19

Анонимен

преди 9 години

Що се вълнувате толкова, бе? Как тъй няма да имаме газ?Споко, скоро тука ще е Турция! Всичко ще се нареди отведнъж, няма да разберете как!

18

Анонимен

преди 9 години

Живеем в най-пропадналата държава в света.Как в нито една страна по трасето на ЮП не се чуват гласове против,а само тук.И то в момент,когато Украйна открито заявява,че може да спре транзита през нейна територия.Парадоксалното е,че тези решения се вземат от хора без всякаква политическа подкрепа и с почти нулев рейтинг,които обаче по някакви неведоми пътища успяват да се докопат до властта.А народът спи ли,спи.Сега заради овчедушието на този *** народ ще останем и без газ,и без ток.Заслужаваме.

17

Достоевски

преди 9 години

Абе мислеч, че има само една такава идиотска страна, укруината. Ама се оказва, че сме по-*** и от тях. Те поне имат една газотранспортна система (построена от целия съветски народ) и сега само това и правят, изнудват всички подрет. А ние,ние и това няма да имаме. Ще го караме на слънце през зимата. Очаквах че сме ***, щом и свинар ни е бил цар, ама че сме тоооооолкова ***???????????????