142

Ани

преди 9 години

Това пожелание ще им се върне!

141

Анонимен

преди 9 години

"По традиция партията на Бойко Борисов внесе първа заявлението си, след като няколко денонощия поред младежката й организация пази ред пред сградата на комисията."Младите тиквички окупираха ЦИК и създадоха бустан пред сградата. Лош матр'ял казвам.

140

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ показа, че комунизмът все още има бъдеще! С ГЕРБ напред и ПОБЕДА!

139

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Лято е, жега е... - всички ходят до морето и се връщат... - возят се по магистрали като от стъкло - без нито една тръпчинка или бабуна... - и разбират за кого трябва да гласуват...

138

Българин

преди 9 години

Да подкрепим генерал Бойко Борисов. На България и трябва именно такъв лидер, а не цяла глутница от псевдно-партийни лидери, борещи се да се докопат до властта. Да живее ГЕРБ!

137

АНТИ

преди 9 години

Гласувайте за ГЕРБ!Само ГЕРБ!Боко ще ви направи заплатите европейски!Вие вЕрвайте!

136

ДС-то

преди 9 години

МикоФ вече ТЪРПИ първата си загуба.... не е номиниран като водач на листа в СОФИЙСКАТА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ на БСП леваците на България!

135

ВЕНСЕРЕМОС!

преди 9 години

ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ ОТ НИЗШИЯ ЕШЕЛОН НА БКП /КАТО ТИЯ ОТ СНИМКАТА/, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЛИЛИТО ПАВЛОВА, СЕ СБИХА С ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ ОТ ВИСШИЯ ЕШЕЛОН. ЗАСЕГА ПЪРВИТЕ ВОДЯТ, ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ ПРОСТОТИЯТА И ПРОСТАЩИНАТА СА НЕПОБЕДИМИ! А ЗА ЕЛЕКТОРАТА ИМ ОТ МАЗОХИСТИ И НЕДОК*АТЕНИ ЛЕЛКИ -НЕ МИ СЕ ГОВОРИ.

134

независима

преди 9 години

Пожелавам на ГЕРБ пълен крах на изборите!!! Нека измислената Ви партийка се разпадне!

133

Наказателен вот

преди 9 години

Борете се, но няма да ви дадем мнозинство. Аз съм част от този народ и ще гласувам против старите шайки, в това число и ГЕРБ. Гласовете за новите партии са наказателен вот за старите крадци.

132

До 119

преди 9 години

"Ами прави са хората да не искат да са свободни. Сводобата означава повече ангажименти.... Въобще, свободата е за *** - ние си искаме господар, който да ни дава заповеди. Иначе ще умрем от скука."Ами ходи гласувай за Боко тогава :) П.С. Съжалявам за дублирането, бях изпуснал една съществена дума)

131

Анонимен

преди 9 години

Чудно ми е ,че някой които досега са били против Боко ,изведнъж се обръщат на 180 градуса да го защитават.Пример Странджата , Янето ,Беновска ,Мира Радева.Боко вади пари крадени от Ес и от нас данъкоплатцитеи купува ,който надигне глас..Ако дойде на власт ,помнете ми думата ,ще бъде безпощадно настървен към бедния народ.Отсега си говори за заеми ,затягане на колани ,довършване на магистрали.Съжалява ,че БСП тегли заеми да раздава на майки и пенсионери........Касичката му се поопразни ,трябва да я допълни.Хора осъзнайте се ,че за власт се гласи ,най голевият бандит,буда .....

130

до Странджата

преди 9 години

Странджа тоя комунистически девиз го знаем що се не завреш некъде и да не излазаш

129

ТОШО

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА : ТОЙ , НЕ Е НЕКАДЪРЕН , АМИ СИ Е ПРОСТО БЕЗХАБЕРНИК С ИЗКУСТВЕНИ ГЕНЕРАЛСКИ ПАГОНИ ,ДАДЕНИ МУ ПОНЕ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ,КОЕТО ОБЯСНЯВА БЕЗХАБЕРИЕТО МУ ! НЕКА ТЕЖИ НА СЪВЕСТТА НА ТИЯ ,ДЕТО МУ КУРДИСАХА ПАГОНИТЕ . НИЕ ЗНАЕМ МНОГО ДОБРЕ КОИ СА -СЪЩИТЕ ДЕТО КУРДИСАХА ПО ПОДОБЕН НАЧИН И ПАГОНИТЕ НА ДИМО ГЯУРОВ ОТ СДС ! ДВЕ ПАРТИИ БЛИЗНАЦИ ,С ДВАМА ПИШМАН ГЕНЕРАЛИ !

128

До 133

преди 9 години

"Тоя от ляво що още не е в затвора? Абсурдистане, Абсурдистане..."А споко, на него там си му е мястото и рано или късно ще отиде там.

127

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

който не е с Герб е против герб

126

Анонимен

преди 9 години

този път ще е позле от изборите за евро парламент ! БКП няма и толкова да вземе ! Пък вие вейте червеното знаме колкото си искате ...електората ви умря! хахаха

125

До 119

преди 9 години

"Ами прави са хората да не искат да са свободни. Сводобата означава повече ангажименти.... Въобще, свободата е за *** - ние си искаме господар, който да ни дава заповеди. Иначе ще умрем от скука."Ами ходи за Боко тогава :)

124

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Знаете ли кое е най-парадоксалното нещо в тая държавна, на което всички сме свидетели... - дърти, мастити комунисти от Позитано крещят срещу ГЕРБ... - ууууууууу, комунистиииии....

123

Анонимен

преди 9 години

За Миков - първа загуба, за Бойко - втора оставка!