237

Анонимен

преди 9 години

До Спонги 322Ама само провокатор или агент провокатор с гарнитура диверсант?Не виждаш ли че ти използваш същите думи/речник/ с които говорят "опонентите" ти.Най обичат комунистите да ловят агенти,диверсанти,шпиони либерали и т.н.т.Яко се изложи тоя път.А на тебе ти се вижда малко 20% да бъде наш добив може би,много на едро го даваш искаш да открием щял океан/газ,нефт ли от едно находище.Много си прозрачен.

236

демокра

преди 9 години

Цяла България не иска шистов газ.Защо ли тази тема се КРАДЕ от БСП-КГБ агентите?Сами може да си отговорите...или да напомня че са определени фирмите на БСП (без конкурс)да помагат за ЮП.Ама толкова са прозрачни и елементарни!

235

Шоп

преди 9 години

Най-резонната постъпка е да се смаже Фашистка Русия, да се бие през пръстите където си покаже носа, да им потопят корабите с бразилско месо, да им взривят влаковете с македонски домати и да ***. Зинали са да лапнат целия свят. Я ми кажете, бе пилета, как се докарва месо и зеленчуци за 140 милиона от 15 000 км? То в нета е много лесно - ори, мели, яж. А иначе требва огромен хладилен флот, требва да си задръстиш пристанищата с хладилни контейнери, жп мрежата с хладилни вагони...

234

Дива селянка

преди 9 години

До Див аграр 316Колега много избирателно го даваш,дай някое филмче за РФ където също вадят по метода фракинг шистов газ.Германия си има северен поток,който трябва да изплаща,искаш да го затвори ли? Шистовата революция настъпва и никой не може да я спре особенно сега когато спонсора на антишистовата пропаганда остава без много средства от санкциите.Това е положението новото винаги плаши,но накрая идва.

233

софиянец

преди 9 години

До Див аграр "...На всяка керемидка трябваше да има фотоволтаици ...-, това е енергийна независимост..." Точно това имам предвид.

232

софиянец

преди 9 години

До Спонги 313 - Прегледах договорите на Мариците. Трябва да знаете,че съществува Договор за особен залог...За 15 години след подписването му, ВСИЧКИ плащания на НЕК по договора служат за особен залог към мариците...Ако го пипна този, който го е подписал, лично ще го увеся на първият стълб..

231

Шоп

преди 9 години

До алКойто има дърва и живее на село добре а другите какво да правим-------------- 2009 г. като ни спряха газа на -10 градуса какво правихме 20 дни? Парното мина на мазут и не умрехме, нали?

230

Анонимен

преди 9 години

До Спонги 310Какво общо има селскостопанското призводство в БГ има 55млн.декара земеделска земя.Ти да не мислиш,че ще се дупчи на 50 000 кв.км. за шист,как ще мине през земите,/ако мине/ Южната Птица ,а не може на малка площ да се търся находища и евентуално да се добива.А за Черно Море мълчиш.Даваш го много хард по разни второстепенни въпроси,а по този най важен за БГ въпрос за енергийна независимост се накланяш на Изток браво добре го даваш.

229

Георгиев

преди 9 години

Нали путеноидите заплашвахте че Русия щяла да врътне кранчето? Е украинците ще го врътнат,що не се радвате?"Еврогейска" Европа ще мръзне зимъска....ха..хаАма Русия ще гладува!Китайците са съгласни ако цената е 200 долара не 500 (както е при нас)

228

софиянец

преди 9 години

До Спонги 310- Газпром= рф- рф е 50,001 % собственост на руската държава. За това дори и минималното й участие като съакционер в друга фирма е достатъчно основание вече да е нежелателно сключването на дългосрочен договор с тази друга фирма.

227

Анонимен

преди 9 години

О,бамс-изненада за ЕС от яценюк! Честито на печелившите.

226

софиянец

преди 9 години

308- Това как точно доказва, че именно украинските военни са изстреляли ракетата с топлинно насочване, а не проруските терористи?

225

до бугаристанците

преди 9 години

ава бугаристан то това дето е не е срещу Русия а срещу европата, да се сещат да дават парата защото нещо Меркел не идва да ни дава пара а ни чака зимъз, и белите *** шъ студуват а кличко и сие трябва да вадят ***, а на РУСНАЦИТЕ им е все тая ТЕ ГАЗ ИМАТ И НЯМА ДА *** ОТ СТУД..

224

Украински тарикат

преди 9 години

Ся, да ви светна в далаверата. Врътваме кранчето на нашта граница. ЕС почват газова война с москалите. Ний през туй време си пълним хранилищата безплатно и зимата сме на топло. За другата зима като почнат да доставят втечнен газ и на нас ще дадат, че слушкаме големия брат. Пък, ако решат да дупчат за шистов газ - не ни дреме. В донбаския регион са терористи. Кто не скаче тот маскал.

223

vanko84

преди 9 години

тоя наркоман яценгейтаков лети ли лети

222

Мечта

преди 9 години

За политик с качествата на Путин може само да си мечтаем

221

ШИСТ ШЕВРОНСКИ

преди 9 години

До Спонги 300Спонги и ти ли Бруте,какво неприятно има в това да се добива в БГ шистов газ?Нали точно тия които плащат за да се шуми с/у фракинга/РФ добиват яко шистов газ у тях.Няма никакъв проблем ,не виждаш ли че дори и в Черноморския шелф на БГ пак не се търси нито нефт ,нито газ пак поради същите причини,а в Румънския Черноморски шелф вече се откриха находища.Хайде стига с тия анекдоти че Шистовия газ не може да се добива в БГ,защото е опасно!!!

220

софиянец

преди 9 години

До Спонги 300- Не трябваше да си продаваме мариците на американците, както и не трябваше по този гаден начин да се развият ВЕИтата в България.Политиците нанесоха твърде много вреди и щети на България. Ето- бсп ПАК мрънка- ще строим юп..А дано поне НПОто си наемат читав колега, който да напише една добра жалба до ВАС и да се оспори разрешението за строеж.Ако питат мен- искам на всяка керемидка в Бг. да се забучи соларна система и да има 1 -2 прка за обществени нужди....

219

Анонимен

преди 9 години

До софиянецКолко грузинеца ти казаха това? Колко пъти си била в Грузия?

218

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 294- За това, че Грузия иска да се откъсне от влиянието й и да поеме друг курс- към ес! Да не мислите, че чета руски партенки за станалите събития? Трябвало е нато да я приеме - тогава нямаше много руснаци да мучат по нашите форуми и даа обработват по-наивните и незапознати българи и така да внасят разделение у българският народ