14

Анонимен

преди 9 години

Евелата, Русия. Разбивайте чийзбургерската държава САЩ. Оставете им само хамериканската мечта, че са страна на неограничени възможности.

13

ГЕОРГИОС НИКОЛАС

преди 9 години

А ГРЪЦКАТА АРМИЯ ЩЕ ПРАВИ УЧЕНИЯ В ИЗМИР И БУРСА.

12

Анонимен

преди 9 години

*** русофилска ***. Левски ще се обърне в гроба да можеше да прочете пасквилите ви.

11

13

преди 9 години

до АнонименПутин видя че губи донецк и Луганск и реши да демонстрира сила---...през нощта 438 украински войници са поискали убежище в Русия. В отговор на молбата руските граничари са открили хуманитарен коридор и са допуснали украинските военни в Русия. Сред тях е имало 164 служители на държавната гранична служба на Украйна.

10

Анонимен

преди 9 години

Брей голяма новина Явно за първи път руснаците правят учения и поради тази прична е толкова скандална :)))

9

Аз

преди 9 години

Либералните мишки вече са напълнили гащите! Надявам се скоро тези самолети да летят над България като поддръжка за сухопътните войски на руската армия!

8

Румбо

преди 9 години

Тая новина много се вързва с другата:"400 украински военни нощес избягали в Русия ". На кой му се умира за няма нищо!Хунтаджиите ще прибират американски парички,хората ще им загиват!Ай,сиктир,както казват братята мюсулмани!

7

Някъв от България

преди 9 години

Междувременно снощи 438 украински военни избягаха в Русия!

6

Анонимен

преди 9 години

режима в москва вече не знае какво прави

5

Анонимен

преди 9 години

***, дадох ти съвет в другата статия, но не слушаш. Като си журналист-копирач на текстове от информационни агенции, поне се стреми да копираш не само от БТА или БГНЕС. Стига с тези статии, минаващи през американската цедка на медийно словоблудство. В статията няма нищо сензационно, Русия прави учения на собствена територия. Когато САЩ правят учения над собствена територия няма такива гръмки статии нали?

4

Анонимен

преди 9 години

Този път бунтовниците-терористи да не свалят по погрешка и свой самолет ...

3

-*-

преди 9 години

Акцента в "плашещата" новина е "близо до Украйна",така ли,г-жо Василева ?Русия винаги си е била близо до Украйна.Освен това на своя територия,ще прави колкото си иска учения........Напълно Ви разбирам - иначе глад.

2

Vengeance

преди 9 години

Сега очакваме Обама да обясни как военните учения на собствена територия са проява на агресия и дрънкане на оръжие, а бомбандировките и ивазиите на другия край на света са борба за демокрация и защита на човешките права.

1

Анонимен

преди 9 години

Ще има учения в Украйна :)