149

Ловджията

преди 9 години

Еее колегата гръмнал ягуара.. обра точките. Ягуарите са забранени за лов и дори с 100 000 евро няма да се уредиш да отстреляш такъв звяр. Това е мечтата на всеки ловджия.

148

ISTINATA

преди 9 години

VECHE NISHTO NE ME UCHUDVA V TOQ BALKANSKI OSRAN KENEF PYLEN S MOZYCHNI INVALIDI I DIVI PIQNI SELQNI!!! EDNO HUBAVO NESHTO DA IMA V TOQ ZADRYSTEN ZOOPARK I TE GO UNISHTOJIHA!!! TOLKOVA NE MOJAHA DA GO UPOQT LI?! HAIDE STIGA GLUPOSTI....MNOGO QSNO CHE VYPROSNIQ LOVDJIQ E DIV SELQNIN ZAKREPOSTEN GQUR RESHIL DA SE IZFUKA TAM PRED DRUGITE DIVNI SELQNI CHE MOJE DA ZASTRELQ QGUAR!!! SEGA AKO TOVA E DYRJAVA A NE KENEF - VEDNAGA 30 000 EVRA DA PLATI GOLEMIQ BABAIT LOVDJIQ - PLITKOUMEN LAINOVOZ!!!

147

Анонимен

преди 9 години

На горкото животно сигурно така му е по-добре отколкото да "живее" в условията на един български зоопарк.А на ловджия трябва някой да го набара и да му извие вратлето. И като го питат защо го е направил, "ми беше ***, нямах друг вариант!"

146

Анонимен

преди 9 години

До 190: съгласна съм с хипотезата с едно "но'. Мей би, кметут е дължал парите...ъ?

145

Анонимен

преди 9 години

България не може да опази едно ценно и изчезващо животно. Българинът също е застрашен вид и държавата ни е подготвила и на нас куршума...

144

Анонимен

преди 9 години

Е защо не написахти подробности. Котака е гръмнат на 2 метра от отворената врата на клеката точно когато се е прибирал за следобедното хранене. Аз лично много пъти съм го галил този котак и мога да потвърдя,че по улиците има доста по-диви котки от него. Но все пак да отстреляш ягуар в Южна Америка се плаща 30 000 Евро. А тука е без пари.

143

Анонимен

преди 9 години

в зоопарка е отраснал,правят му прегледи всяка година..знаят колко килограма е,колко упойка ще е достатъчна..мама им.. в африка диви слонове упояват тея тука веднага куршума

142

Анонимен

преди 9 години

Всичките диви селяци във въпросното село сега ще имат да разкажат тази история на следващите 5 поколения диви селяци. Как всичките са се вдигнали от ракиената маса в 8 сутринта да ловят "*** ниеква там голема котка!" и как следва лично селският кмет дошъл да ги почерпи с още 10 литра ракия и нови камуфлажени якета от *** пазар. А в този момент танцуват на масата и се състезават кой може да пърди най-силно без да гръмне бушона.

141

Кмета на съд

преди 9 години

Божи или човешки

140

Анонимен

преди 9 години

Живеем в един ***... който още не го разбрал, нека го разбере. Подобни новини вече не ме учудват. *** ти ***.

139

Селянин-ловец

преди 9 години

Голямата трагедия е не че градското население е повече от селското, трагедията е, че това градско население е виждало живо животно само по Дискавъри или гледа при ужасни условия в маломерните си жилища домашни любимчи , изживявайки се като животнофил.Резултата е, че не знаят какво е агне и шиле и пишат сълзливи глупости по форумите.

138

Анонимен

преди 9 години

А ние пък решаваме, че ловецът е долен селски *** на градус и няма друг вариант освен някой да го застреля

137

Анонимен

преди 9 години

Ягуарът напада хора изключително рядко! Това е абсолютна селяндурщина да убиеш животното все едно е плъх. Държавата ни не е способна да защити една голяма котка. Ужас... свършени сме

136

АНТИМУТРА

преди 9 години

ЛОВЕЦА Е ПЪЛЕН ***!!!!ДОРИ ДА УМРЕ И ТОЙ И ЦЯЛОТО МУ СЕМЕЙСТВО НЕ СТРУВА ИЗОБЩО КОЛКОТО ТОЯ ЯГУАР!

135

АНТИМУТРА

преди 9 години

Ягуара е изчезващ вид и най-рядката дива котка на света!по данни има 292 ягуара на света!!!!!честито днес убихме един от тях!

134

АНТИМУТРА

преди 9 години

ЛОВЕЦА ИЗОБЩО НЕ Е ИЗПОЛЗВАЛ УПОЙВАЩАТА ПУШКА!!!!!!НАПРАВО ГО Е УБИЛ ЗА КЕФ!!!!!!!!!!!!!

133

Анонимен

преди 9 години

А тия диви селски о*репки няма ли кой да ги застреля, че не е имало друг вариант

132

Анонимен

преди 9 години

абе льольовци смотани начело с кмета.. ако на един затворник му оставиш вратата отворена естествено че ще излезе,сигурна съм че животното само се е разхождало около клетката си,това му е територията..50 човека го търсят а той си е вътре(колко е голям тоя зоопарк БРЕ!???), май заповедта е била да се убие направо..

131

АНТИМУТРА

преди 9 години

сРАМ!

130

Анонимен

преди 9 години

Незабвно да се закрие скапанато ловно рибарско дружество,а на дебелите скапаняци "ловците" да се прибере оръжието.Бездарни ***!!!