59

червенит са проклети

преди 9 години

Из "Анатема на комунизма" от Свети Патриарх Тихон от 1818 г."С властта дадена ни от Бога ви забраняваме да пристъпвате към Христовите Тайнства, анатемосваме ви, ако и да носите още имена християнски, и макар по рождение да принадлежите към Православната Църква.Заклинаваме и всички вас верни чеда на Православната Христова Църква, да не стъпвате в каквото и да било общение с тези изверги на човешкият род Махнете злия изпомежду си. (I ***. 5:13)."

58

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 65... ти сигурен ли си в това... Май от апартамента и тротоара не си правил и крачка встрани... Не знаеш на какво приличат паметниците из Балкана, а и в други части на България на загинали през Руско-турската война. На си виждал какво са направили подобни *** с паметниците на български войници, загинали за България във войните... Получовека винаги е "полу"... във всяко отнощение.

57

Анонимен

преди 9 години

До До 55"Tвоите поробители са САЩ.Построиха си паметник на своите бомбардировачи, които сринаха София."САЩ не са поробители, американците са наши братя освободители които ни освободиха от руско робство. Това го знаят всички млади хора и така възпитават и децата си, и в училище така ще се учи, САЩ са врагове само главите на изветрелите комунисти които си заминават.

56

Анонимен

преди 9 години

Аз пък редовно си плюя по такива паметници.

55

До 63

преди 9 години

Няма никога да боядисат паметника, натрапен ни от USA, в прослава на техните пилоти, избили стотици софиянци!!!Просто никой не хапе ръката, която го храни.Точно от USA посолството направляват зомбитата, които цапат паметниците и участват в дирижирани акции при пристигането в страната на неугодни на САЩ лидери.Агентите на САЩ не се борят против САЩ.

54

ДЕФОРМАТОРИТЕ

преди 9 години

само това им остана - да заливат паметници - /даже КОСТНИЦА, КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧОВЕШКИ ОСТАНКИ ИМА ТАМ / НЕВЕРОЯТНИ БОКЛУЦИНИКОЙ ВЕЧЕ НЕ СКАЧА както пееха СДС. МРАЗИМ САЩ, МРАЗИМ КЛОНИНГИТЕ, които сложиха тук да управляват. ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ЗА ПУСТИНЯТА, КОЯТО НАПРАВИХТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

53

Анонимен

преди 9 години

Паметниците на съветските окупатори не могат да имат добра съдба!Съвсем друга е съдбата на паметниците на руските войски, които воюваха са свободата на България през 1877 - 1878 г.

52

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 47Друже, за затвора са - има един чл. 115(2) от НК на Република България, който предвижда "...лишаване от свобода от 1 до 6 години". Нека администраторите ВЕДНАГА изтриват такива постове. А те ще изтрият мин. На бас? Тъпанарите освен от бояджийство, от нищо друго не разбират, не могат да съчинят с плоските си минимозъчета нещо различно. А тази раправа с кръв е само в мечтите им. Нали знаят какво ще последва...

51

До 55

преди 9 години

Твоите поробители са САЩ.Построиха си паметник на своите бомбардировачи, които сринаха София.Ха да те видя сега как не искаш да им се кланяш!*** направи нещо против наглеците от USA посолството, като си такъв герой!

50

Анонимен

преди 9 години

Няма ли паметник на едни загидина английски/'мъриканси пилоти в София? Защо не боядисат него ?!

49

Анонимен

преди 9 години

чуваш ли ме, другарю ... С ВАС КОМУНИСТИТЕ БЕЗ КРЪВ НЯМА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ !!!

48

Анонимен

преди 9 години

Американските прислужници от Деформаторския блок не се спряха!!!До кога тези *** ще цапат паметници и ще досаждат на обществото?!?

47

тра-ла-ла

преди 9 години

До Говедарин... еха, какви мисли има в главата ти... С тази глава си разбрицал на майка си предницата, докато те е раждала. От яд не те е възпитала, а е оставила това на нЕкой ***.

46

СОРОСОИДИТЕ

преди 9 години

не са хора. Те са кучета на каишка, гледани с цел да правят глутници и надвикват обикновенните хора, а понякога и да ги разкъсват. БЯСНИТЕ КУЧЕТА ГИ СТРЕЛЯТСОРОСОИДИ СПРЕТЕ СЕ НАВРЕМЕ!

45

до 48

преди 9 години

Очевидно е, че самолетът е свален по нареждане на комунистическият диктатор Путин - факт! Всички знаят това, ако не беше така западните демокрации нямаше да налагат санкции на комунистическия режим в Москва.

44

Анонимен

преди 9 години

Самолета го свалиха криминалните престъпници, които отвличат и убиват по заповед на Путин, а с вас комунистите без кръв няма да се разбереме !!!

43

Анонимен

преди 9 години

Всички съветски паметници трябва да се махнат. Аз не искам да се кланям на поробителите си.

42

Анонимен

преди 9 години

До 50 ГоведаринГОВЕДАРИНО,наистина МЯСТОТО ТИ Е ПРИ ГОВЕДАТА!!!!ЗАЩОТО ПОЧИСТВАНЕТО НА ПАМЕТНИКА ЩЕ ГО ПЛАТИМ ВСИЧКИ ОТ НАШИЯ ДЖОБ В КРАЯ НА КРАИЩАТА!!!

41

Анонимен

преди 9 години

Вие червените искате да правите тук втора Украйна за РУСКИ пари, но няма да ви го позволим !!!и България върви към лошо заради червени *** като тебе - памперс вмирисан !!!

40

тра-ла-ла

преди 9 години

До Анонимен 44... тук е заровено кучето. При Тато, родителите на такива ***, бямного активни партийци, естествено с привилегиите, които им се полагаха. Сега децата им всякак се опитват да продължат с традицията.