178

do 300

преди 9 години

Su 25 Ukrainski pilot priznava za svalqneto na malaiziiskia samoletnemski vestnik Wahrheid fur Deutschland ot vchera.

177

НФБ

преди 9 години

До АнонименРУСНАЦИТЕ ДА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАТ А ДА СЕ ГОТВЯТ ЗА ИСТИНСКА ВОЙНА..АМЕРИКАНЦИТЕ ПРИДВИЖВАТ АТОМНИТЕ СИ САМОЛЕТОНОСАЧИ И ПРАВЯТ ВОЕННА КОАЛИЦИЯ..СЛЕД РУСИЯ ЩЕ УДАРЯТ КИТАЙ...БРАЗИЛИЯ...

176

Анонимен

преди 9 години

абе да разширяват границите още 1000км. на запад и да приключват с въпроса, какво се правят на толерантни тия руснаци

175

Путин е ...

преди 9 години

Защо всеки ден десетки руски войници ги изнасят в чували към Русия? Нали бил непобедим руския солдат? Путин какви ще ги пише тези убитите? Загинали при хранително отравяне сигурно

174

Анонимен

преди 9 години

За да ядеш първо трябва да изкараш пари. Следователно руснаците не продадат ли нещо в най-скоро време за коледа може да стоят на празна маса. Дори се очертава да се научат как се ядат камъни след 1 година

173

НФБ

преди 9 години

До АнонименВРИКСРАЗГОНВА ФАМИЛИЯТА НА САЩ И ДОЛАРА..ТАКОВА БЯГСТВО ОТ ДОЛАРА И ТАКОВА ИЗТИЧАНЕ НА КАПИТАЛИ ОТ САЩ...ДОРИ ПЕЧАТНИЦИТЕ НА ЗЕЛЕНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ НЕУСПЯВАТ ДА СЕ СПРАВЯТ..ЛИПСВА ЛИКВИДНОСТ В АМЕРИКАНСКИТЕ БАНКИ И ЗАТОВА НАЛАГАТ САНКЦИИ ЗА ДА НАМАЛЯТ ТЕГЛЕНЕТО НА ПАРИ И ТЯХНОТО ИЗНАСЯНЕ...САЩ СА ПРАКТИЧЕСКИ ВЪВ ФИНАНСОВ КОЛАПС..СТРАНИТЕ ОТ АЗИЯ..АФРИКА..ЛАТ.АМЕРИКА НАПУСКАТ АМЕРИКАНСКИТЕ БАНКИ ПОРАДИ НЕСИГУРНОСТ..ВИНАГИ МОГАТ ДА ИМ БЛОКИРАТ ПАРИТЕ АКО ГИ СМЕТНАТ НЕУДОБНИ ЗА САЩ

172

КЪДЕ са?

преди 9 години

А разните му там журналисти и експерти на Путин не са спирали от години вече. Къде е Испанския диспечер? Къде е растежа на руската икономика? Къде е евразийския съюз? Къде е Янукович? Къде е онова СУ, "мега машината с плащещото устройство"? ЗАЩО славната руска армия яде боя в Украйна?

171

Анонимен

преди 9 години

И в какво се изразява руската сила ?

170

Анонимен

преди 9 години

Те руснаците не могат икономически да се борят само с Италия тръгнали да се репчат на целия свят. Смешници. Добре че на европейците не са им избили още бушоните че на кремълското джудже ще му причернее.

169

====================

преди 9 години

Вчера МВФ и рейтинговата компания Фитч предупредиха че санкциите срещу Русия ще са силно пагубни за европейската икономика.Първо ще пострадат страните членки на Е.С. и тяхната нестабилна икономика.......Това ни чака и няма какво да се радвате.............

168

Канадски Индианец

преди 9 години

Не ги слушайте тези двамата бели канадци,аз съм кореняк канадец и ако на някой ще изпращат руснаците пари,аз съм най подходящия.Имам приятели и в Аляска и може да съм свръзка и куриер до там.Не забравяйте Аляска ,там още помнят Матушка Русия и ще свършим хубава работа заедно с тях.Пращайте бързо рублите.Чакай че един бизон минава да го вербувам и него за Източната кауза,тъкмо се е запътил към щатите.Абе голяма работа ще излезе само парите по бързо да идват.

167

Стига глупости

преди 9 години

Руски "политолог". Супер измислена и пропагандна статия. Аре спрете се вече с тая евтина руска пропаганда, а? Бившия вице на Путин каза, че с тия нови санкции Русия фалира за 6 месеца. Той ли ги разбира повече нещата или някакъв си там "политолог" на заплата при Путин?

166

ИОРГОС СИДЕРОС

преди 9 години

ВУЛГАРИ..ВИЕ СТЕ ПО-ГОЛЕМИ РУСНАЦИ И ОТ АКАНЪ РУСНАЦИТЕ.ДА СА МАХАТЕ ОТ Е.С, И ДА ВИ РАЗЦЕПИМ ТЕРИТОРИИКАТА СЪС СЕРВИТЕ И РУМАНИА.

165

Анонимен

преди 9 години

Ukrainskiat pilot na CU 25 prawi priznanievestnik Wahrheid fur Deutschland

164

ДУХЪТ

преди 9 години

на СТЕПАН БАНДЕРА се завръща в УКРАЙНА.Да му мисли Пу.

163

Анонимен

преди 9 години

ДОБРЕ ДЕ РАЗКРИХТЕ МЕ. НИТО СЪМ ХОДИЛ В КАНАДА НИТО В ХОЛАНДИЯ , НО СЪМ ЧЕЛ ПО РУСКИТЕ КНИГИ И МОЖЕ ДА СЪМ СЕ ЗАБЛУДИЛ

162

Анонимен

преди 9 години

Боже Боже тръгнал да нарича блато една от най-подредените държави в света.

161

По Чист Канадец

преди 9 години

До Чист Канадец 271Братче аз съм от френскоговорящата част на Канада,на мен да ми пратят руските пари,нямам като теб претенции дали в контейнери ще ги товарят или в тирове,само да ми ги изпратят.

160

до 266

преди 9 години

Какво блато, бе ***, ти ходил ли си в Холандия?Питай някой, разгледай снимки!Блато е вашата усрана Русия, в буквалният и в преносен смисъл!Дори не блато, а истинско тресавище, кумир за *** като ТЕБ.

159

Анонимен

преди 9 години

Пак не си разбрал. Демокрацията дава свобода на хората и те могат да избират своите управници и имат свобода на действията и на мислите. Способни са да направят нещо качествено защото им идва отвътре. То не е наложено. При бедните държави има диктатъра защото населението е просто и е допуснало престъпници да управляват и да пият кръвта на народа. Там няма свобода и всеки опит да надигнеш глава се смазва. Ето това е разликата ама ама трябва да имаш акъл за да го проумееш.