176

софиянец

преди 9 години

До 221- "...Украйна не е чужда дуржава...." Хайде бе!!! Украйна е суверенна самостоятелна държава, със собствена територия , освен това е унитарна държава! От кога Украйна е в състава на рф, след като от 1994г. именно рф е ГАРАНТ за СУВЕРЕНИТЕТА И ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА СУВЕРЕННАТА ДЪРЖАВА УКРАЙНА?

175

rumen72

преди 9 години

До Слава Украiнiти се стягай за зимата стига си писал за слава, пълни мазата от сега с продукти, обръщай гривните в долари, защото ви чака здрава зима придружена с хиперинфлация с мин. цел гривна - долар (300/400:1), защото със СЛАВА няма да изкараш зимата трябва и да се яде. Всичко това с любезното съдействие на ЕС и МВФ.

174

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 216- "...Ако ти си много наясно с нея, значи или си военен експерт от висшите военни, или си свръхинтелигентен, с мноого военен, политически и разузнавателен опит...' Има друго обяснение- напр. Стратегията за националната ни сигурност е НОРМАТИВЕН АКТ, и като всеки юрист, съм ДЛЪЖЕН да мога да направя правен анализ на неговото съдържание- в правото се нарича " систематично тълкуване на правни норми" и се прави професионално от всеки български юрист.

173

Слава Украiнi

преди 9 години

DOPITVANE 6te podkrepite li Ukraina v voinata sre6tu agresora rusia DA +NE -

172

Анонимен

преди 9 години

Софиянец, военната доктрина на една държава, било и България, не е четиво за всеки. Ако ти си много наясно с нея, значи или си военен експерт от висшите военни, или си свръхинтелигентен, с мноого военен, политически и разузнавателен опит. Ако нормален, цивилен човек има времето да прочете и вникне в една военна доктрина, то това не е доктрина, а научнопопулярно четиво за любопитни лаици. Евалата, братче. Понеже явно не си военен(личи си), требе да си свръхумен. Знаеш доктрините на БГ и РФ наизус

171

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 211- "...Руската армия е наборна - такава армия не можеш да пратиш в друга държава.." хайде бе- а гласуваният мандат от Руската дума, че ПОЗВОЛЯВА на путин изпращането на РУСКА ВОЙСКА в Украйна - това какво е? Кажи сега, че това не е истина- за да се посмеем малко над жалките оправдания на руските *** ;)

170

софиянец

преди 9 години

До един българин 207- Не чакайте смислен отговор от руските ***:) Никой от тях не може да обясни защо във Военната доктрина на рф е заложена точно тази постановка - че нато се явява пряка заплаха за рф ,след като юрисдикцията на рф НЕ СЕ простира върху други суверенни държави извън териториалните граници на рф :0 Т.е.- руснаци искат цяла източна Европа да НЯМА военна защита, за да може да си отхапват парчета от териториите им, както си искат;) ДА, АМА НЕ - НЕ СТАВА!

169

Слава Украiнi

преди 9 години

Rusia e zaplaha za sweta. Ot rusia izliza samo terorizam - komunizam (1917g), voini sre6tu Ewropa (1939-1945). Sega rusia voiuva sre6tu Ukraina - prevze Krim, no do esenta 6te si varnem Krim. NE NA RUSIA NE NA KOMUNIZMA

168

Брaнник

преди 9 години

Ние в Европa нещем войнa, но ще воювaме зa свободaтa нa всеки Европейски нaрод, стрaдaщ от рускaтa aгтесия! Подчовеците в Aзия, дaлеч от Европa, Укрaйнa е нaшa Европейскa земя!!!!

167

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 200- ПУКА МИ ДА ЛИ НАТО НОСИ МИР НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ! ВАЖНОТО Е, ЧЕ Е ГАРАНТ ЗА СУВЕРЕНИТЕТА И ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА БЪЛГАРИЯ, ВАЖНОТО Е, ЧЕ ИМЕННО ЗАРАДИ ЧЛЕНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ В НАТО, РФ НЕ НИ НАПАДА- И ТОВА Е ФАКТ, КОЙТО РУСНАЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА ОТРЕКАТ!

166

юбералес

преди 9 години

До БобиБоби - 1. Няма резолюция на ООН по повод воденето на бойни действия в района на падналия Боинг. Това беше решение на украинското правителство. 2. Забранени оръжия УА не използва. Такива са предимно оръжия за масово поразяване, а в случая няма нужда от такива, защото ''врагът'' се крие, т.е. трябват високоточни оръжия. Украйна е подписала международни договори, но тук нямаме международен конфликт, защото няма държава ''ДНР'' или ''ЛНР''.

165

софиянец

преди 9 години

До Анонимен "...България в член на НАТО - военнен блок насочен срещу Русия..." Мдаа- явно сте увреден в главата....НАТО- ВОЕНЕН БЛОК, НАСОЧЕН СРЕЩУ РФ?! Виждам, че освен руски *** , има и български ненормалници, чиито глави са увредени от руската пропаганда....

164

Анонимен

преди 9 години

Признание на украински пилот че те са свалили Малазийският боинг---немската преса го написала,

163

Анонимен

преди 9 години

186 Ти ставаш ли за партизанин бе славянче , я направи няколко лицеви опорив бъдката , вземи се стегни малко само пред компа не става

162

Obzidan

преди 9 години

youtube/watch?v=NFP6vL_w66s&feature=youtu.beето кого поддържа Европа с тези санкции... убийци на деца и мирни хора...

161

софиянец

преди 9 години

До 186- "...а ако те започнат да атакуват Русия от базите си в България.." БЕ ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ?!ЗАЯЩО МУ Е НА НАТО ДА АТАКУВА РУСИЯ? ЗАЩО? САМО ВЪВ ВАШАТА РУСКА ВОЕННА ДОКТРИНА ГО ИМА ТОВА - НАТО Е ВРАГ, И КОЯТО И ДЪРЖАВА ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА ДА Е В НАТО, ЗНАЧИ Е РУСКИ ВРАГ И Е ВЪЗМОЖНО ВСЕ НЯКОГА ДА АТАКУВА РФ! НА ЕС И НАТО Е НУЖЕН МИР, А НЕ ВОЙА! ВОЙНАТА ОБАЧЕ Е НУЖНА НА ПУТИН , ЗАЩОТО ГАЗПРОМ ВЕЧЕ ОТСЛАБВА ПОЗИЦИИТЕ СИ, А В ЕС СОЛАРНАТА ЕНЕРГИЯ Е ПРИЗНАТА ЗА БЪДЕЩ СТРАТЕГИЧЕСКИ ИЗТОЧНИК

160

Анонимен

преди 9 години

191 да да и един мормот шоколади завива нали давайте давайте , продължавайте с опорките от листчето

159

Анонимен

преди 9 години

189 Я кажи Боби как се чете ГЕОПОЛИТИКА , ужасссссссссссссс

158

Анонимен

преди 9 години

До 159 Софиянец относно"Тикво заспала, в момента точно НАТО е ЕДИНСТВЕНИЯТ ГАРАНТ ЗА ТОВА, ЩОТО РФ ДА НЕ МОЖЕ ДА НАПАДНЕ БЪЛГАРИЯ! Това може ли да го проумее главата ти или казваш- ти си руски ***- изобщо не ти дреме за България- за теб платените коментари с руска пропаганда ти осигуряват хляба на децата ти, защото си неук, мързелив безработен- нямаш професия или занаят, които да ти носят законни и почтени доходи?"Бре,бре,брей , много "УМЕН", "УЧЕН" и РАБОТЛИВ" Бойко ще те вземе за министър..

157

rumen72

преди 9 години

До софиянецтова, че някой не споделя дадена позиция която не е удобна на НАТО, ЕС и американското посолство не го прави руски ***. Това го запомни добре, може и да си го запишеш.