90

Анонимен

преди 9 години

Господа умници, гейски ***! Не разбрахте ли че сте извратеняци? Защо вървите срещу еволюцията? Вашият свят е на някоя измислена планета. Дори няма писател фантаст който да подкрепя вашите илюзии. ПРАВОСЛАВНОТО ХРИСТИЯНСТВО е над вашите долни съзнания! България и Русия ще ви вкарат в правия път с всички позволени от бога средства! Който не желае да влезе в правия път - го очаква божие наказание. Желая ви спокойно пътуване към вашата цел - самоунищожение!

89

Анонимен

преди 9 години

Кремълският плъх изгуби Украйна по най-безславен начин. Наред е да изгуби и Русия. Този път няма да се размине само с отстраняването на фишека Путин, ще се действа много по круто. Вече е поставен въпроса или Русия връща Крим обратно на Украйна или изчезва от картата на света.

88

ivi

преди 9 години

До ШопСАЩ, страната в която всяка седмица някой стреля в някое учебно заведение ?!?!?!?!?

87

Румбо

преди 9 години

Естествено е САЩ да се опитват да отстранят човекът направил отново Русия силна!Идеята им за световно господство не включва в плановете силна Русия!Но сега,когато руснаците почувстваха отново националната гордост,да се опиташ да ги върнеш в ерата на Елцин или Горбачов(смятан за национален предател от 80% от руснаците) си е безумие!По скоро биха преживели ядрен конфликт,отколкото връщане на това тъмно време!Западните стандарти не работят в Русия,разберете го!Западняците едва ли ще оцелеят тогава!

86

Шоп

преди 9 години

До PeshoИндия евтини интелектуални ресурси----------Това беше интересно.Страната, в която пускат труповете на умрелите там, където се и къпят. И страната в която масовите изнасилвания в автобуса са национален спорт.

85

Анонимен

преди 9 години

До до 170 от славянинrusnak и славянин, от вас двамата кой е по-българин?

84

Голям смях

преди 9 години

САЩ поради прекомерната си алчност пораждат ненужни конфликти по целият свят.Всички лоши неща идват от алчност.Русия е поставена в казано по нашенски ситуация:САЩ казват,че Русия имат дъщеря пред цяло село(цял свят),която са е.али,Русия да доказва пред наше село(целият свят),че изобщо нямат дъщеря.

83

на кол?

преди 9 години

Какви ще бъдат санкциите срещу Украйна, Сащ, ЕС и Нато, когато окончателно стане ясно, че украински военни са свалили Боинга? Нато ще бомбардира Киев ли? Всички украинци ще бъдат изгонени от Европа ли? Порошенко ще бъде набит на кол?

82

А Следващият ?

преди 9 години

Светът ще се обедини, но Путин трябва да го няма.

81

ivi

преди 9 години

До 124 Не е сам - БРИКС тепърва ще има да казва думата си. ( 3 членки на брикс - китай, русия, бразилия) - държат около 50 % от външния дълг на САЩ (50 % на около 18 трилиона долара)Путин си свърши работата - по време на визитата в Ю.Америка - договори за строителство и сътрудничество - и там не долюбват УСА - така че спокойно , тепърва ще гледаме възхода на една друга икономическа сила в света - и залеза на друга- сега идва проблема, че пак (БГ) сме на грешната страна на барикадата !!!!

80

Pesho

преди 9 години

БРИИ..ИИКС им пречи на хамериканците ....-26% от територията на Земята-население 42% от това на планетата (7 милиарда към 2008 г.)-14,6% от световния брутен вътрешен продукт-32% (0,5 млрд. ха) от обработваемата земя в света.-най-големия потребителски пазар с около 2,8 млрд. души.Бразилия богата селскостопанска продукцияРусия най-големият в света износител на минерални ресурсиИндия евтини интелектуални ресурсиКитай евтини трудови ресурсиРЮА (от 2010 г.) - природни ресурси

79

Трета световна война

преди 9 години

Обама иска да започне Трета световна война срещу Русия!

78

Анонимен

преди 9 години

Путин, трахай свою Алину и отебись от Украину! Какво ще стане с БРИКС, когато видят, че големия отворко Вова *** не може да излезе на глава с една нищо и никаква Украйна. Той нали сега се напъва да докаже колко е сериозен, силен и страшен, но...всуе. Постепенно зрителите ще опразнят театъра...

77

няма да мирясат

преди 9 години

Сащ искат да си продават скъпия шистов газ в Европа. За това са наели киевската хунта постоянно да нажежава отношенията с Русия, с цел влошаване на отношенията между ЕС и Русия. В резултат на това, американците искат така да изолират Русия, че всички доставки на газ до Европа, през Украйна или Южен поток, да бъдат прекъснати и Европа да стане зависима единствено от Сащ. Другата им цел е да обединят американския с европейския пазар, за да могат да си възстановят и финансовото господство. Затова фашистката хунта няма да миряса и няма да спазва каквито и да е било мирни споразумения.

76

rusnak

преди 9 години

Ти не си Шоп, а ***!

75

FMC

преди 9 години

До ШопПич, защо обиждаш хора, които си изказват мнението и които не познаваш най вероятно? Нещо нервите си ли изтърва, а? Само ще ти кажа едно. Заради такива като теб, България 25 години не може да се оттласне от дъното. Аха да се изправим на крака и хората от твоя калибър я дърпат веднага надолу. Истина е. Повярвай ми. Достатъчно живях и видях, как рушите България! И ще продължавате да я рушите вие, заедно с ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС и някои не толкова значими формацийки.

74

Верно ли?

преди 9 години

До анонимен."Руснаците живеят зле".Тъй ли???Отиди на слънчев бряг там ти трябва руски език.Умряли са от глад горките затова пенсионерите им стоят по 5 месеца на морето и са си закупили собствени жилища.Забележи не олигарси обикновенни хора.Българите като много богати защо гледат морето,което им е на 300км.на снимка???Сигурно защото са по-добре от руснаците?Българите са толкова зле,че дори не могат да го проумеят.Живота им се изчерпва до това с мизерната си заплата да си платят сметките....

73

за 160

преди 9 години

Тез смешници от ИБРИК ('и' заради Иран) даже и банка си направиха с долари, а не с руска шума....още около 150 години и току -виж доларът ке падне..Дерзайте, друзя ! Не остана !

72

Анонимен

преди 9 години

До славянинЖириновски президент?!??Ако това стане - закривай !

71

Somebody

преди 9 години

Не е лоша идея, Путин да започне да продава газ и ПЕТРОЛ в Евро и Юани! Веднага ще спечели любовта на Меркел и ще затвърди позициите си с Китай и ще преобърне световния ред на 180 градуса... А може би и за всички нас ще е по-добре...