36

alf

преди 9 години

Bravo Boyko. Trolove vie izpit minahte li?

35

Анонимен

преди 9 години

Това ще бъде една опашка от парцали, без собствено мнение и лично достойство, съгласни да ги тъпчат и мачкат, само и само да се доберат до лапаницата в парламента. Срам ме е от такива сънародници.

34

Анонимен

преди 9 години

Говори се за миза от 250000 лв. !!! Ех ,ако имах и аз още 5лв.....

33

Чуйте

преди 9 години

При мутрата трябва да бъдат най-бруталните и безочливи типове,също като него! Нека да изясня,че ад не съм комунист,не съм депесар,аз съм противник на целия политичеки модел,дори на парламентаризма! Аз съм назционалист и не скам евреи и масони да ни управляват чрез мутри като Бойко,марионетки като Станишев и всякакъв род продънени хорица! Стоп на еврейското иго на САЩ и ЕС! Свобода за народите! Това е истинският национализъм! Всеки народ тряба да се развива според собствените си възможности!!!!!!

32

Анонимен

преди 9 години

i kakvo shte gi pita tozi koito nemoje da kaje edna duma ??neshto nemoga da razbera

31

ГЕРБ Хинтелект

преди 9 години

Изпита ще обхваща трите части на Винету, като по първите две ще изпитва Бойчо Борисофски, а по третата - другарката Искра Фидосова (защото Бочко не я е дочел още).

30

хъм

преди 9 години

Олеее тези които не са чели Винету нямат шанс.

29

Бойковист

преди 9 години

До Широко затворени очиВинету иска интелигентни хора,които да знаят как да бъдат послушни и да могат да си затварят очите и устата.Псевдо-демокрация.Псевдо-лидер.Псевдо-държава.

28

Широко затворени очи

преди 9 години

... Кой ИСКА да си интелигентен? Не тези, които са на власт (политици и духовници). Как биха могли те да ИСКАТ да си интелигентен? - защото ако си интелигентен, започваш да ВИЖДАШ цялата им стратегия, ИГРИТЕ им. Те ИСКАТ да си глупав и посредствен. Определено ИСКАТ да си ефективен, що се отнася до РАБОТА (РОБ), но не и ИНТЕЛИГЕНТЕН (СВОБОДЕН човек). Поради това, до СЕГА, човечеството живее в най-ниската точка, в минимума на своя потенциал.

27

Бойковист

преди 9 години

Поредната глупост на Винету.Препитайте ги,Другарю Борисов.Трябват послушни хора дето няма да се отцепят след време.Трябва ви присъствие в Парламента,но не и съзнание,морал и чувство за дълг.

26

Анонимен

преди 9 години

Е*аси и "демократичната" партия, и на тия "комунистите" са им винивни ..............

25

Широко затворени очи

преди 9 години

... (представителна демокрация, като - фашизъм, социализъм, капитализъм, монархия, република и т.н). Диктатура е, когато друг и САМО друг, те представлява ВИНАГИ теб пред ТВОЯТА държава (политик и духовник, адвокат и т.н. ТЕ и само ТЕ, те представляват ВИНАГИ теб, нали). Ти къде си тогава реално тук и сега, теб те НЯМА, и това се нарича ДИКТАТУРА, а не нещо друго. Тогава човек не е НИЩО повече от една празнота, кухост, едно БЕЗСМИСЛЕНО съществуване. Тогава можеш да ПРАВИШ каквото си ИСКАШ с човечеството и НИКОЙ няма да се бунтува, никой няма да има ДОСТАТЪЧНО смелост да се разбунтува. Кой ИС

24

2

преди 9 години

Макар че гласувах за ГЕРБ,...едно е ясно -има нещо унизително във подобно безпардонно лидерско държание.ГЕРБ трябва да стане НОРМАЛНА партия ,за да има бъдеще.Лидерските партии ,винаги свършват на бунището на историята.

23

Дядо Петър

преди 9 години

Капо ди тути капи ще препитва мафиотчетата.

22

Анонимен

преди 9 години

150 души ще чакат на опашка пред дома на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов...Крадциииииии............

21

Широко затворени очи

преди 9 години

Шепа представителни политици и духовници, които са "представители" на представителната демокрация (психо-соматична диктатура) са ЗАРОБИЛИ хората. Представителният политик и духовник е ВРАГ на човечеството. Представителната демокрация е ВРАГ на човечеството. Те (представителният политик и духовник) са в конспирация, защото политикът ИСКА да управлява твоето тяло, а духовникът ИСКА да владее душата ти. А тайната е една и съща: УНИЩОЖАВАНЕ на любовта. Това е било от хиляди години за човек и РЕЗУЛТАТЪТ е ВИНАГИ един е същ, и за теб, но не САМО за ТЕБ - ДИКТАТУРА (представителна демокрация, като

20

www

преди 9 години

МУТРА ОТИВА НА КИНО - ВЗЕМА СИ БИЛЕТ И ВЛИЗА СЛЕД МАЛКО СЕ ВРЪЩА ВЗЕМА ОЩЕ ЕДИН БИЛЕТ И ПАК ВЛИЗА И ПАК СЕ ВРЪЩА И ТАКА ДЕСЕТ ПЪТИ . НАКРАЯ ЖЕНАТА КАЗВА АКО СТЕ ДЕСЕТ ДУШИ ВЗЕМЕТЕ СИ ДЕСЕТ БИЛЕТА - НЕ САМ СЪМ НО ДОКАТО ВЛЯЗА НЯКОЙ МИ ВЗЕМА БИЛЕТА И МИ ГО КЪСА....

19

уж-избирател

преди 9 години

Както партията правеше навремето - дори на изпита за медицина, не са важни толкова познанията ти по специалността, колкото тези по партийна работа и тестисите на другаря Живков. Препитвай ги, Борисов. Нека си сигурен, че всички са като тебе, защото ти си най-великият от великите, единствен, разбиращ как да оправи положението. Нали и затова ти си над Изпълнителната комисия там...Пази Боже, България! А на тоя дай му светлина, та да види до къде и от какво разбира, за да се засрами и спре!

18

Анонимен

преди 9 години

Аз вече си закичих портрета на кауня,на стената , а вие? Много младолик на тая снимка бре, той се сбръчка от крадене, а вий сте сложили снимка от преди двадесет години.

17

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Герб е еднолична,феодална...партия,управлявана като...борческа фирма.Характерно за нея е...арогантноста и еднопосочноста на мненията и...указанията.Тук битуват определено...антипатични хора,нагли и без покритие на безмерните им амбиция и...самочувствие.Боко има тъмно...минало.Това ще се...разбере,но дано да не е,като...евентуално пак стане...премиер;скандалът ще е...огромен.