61

Дойн

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАЩом ти оттук си го разбрал, колко ли трябва да са *** в Украйна, че да се заиграват с другарите?А щом си толкоз прозорлив защо не ги предупреди преди да правят глупости?

60

Анонимен

преди 9 години

Кaкво ви помaгaт обидите към Укрaйнa и Зaпaдa, нимa товa сa руските " aргументи"? Спорете, но с фaкти, не с обиди.

59

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Най вероятно е разбрал, че има руски заговор срещу него... - КГБ не прощава...

58

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Дългата ръка на НКВД /КГБ/ стигна чак до Мексико... - а Украйна е детска игра за таварисшч ***...

57

до МОДЕРAТОРA

преди 9 години

Обърнете внимaние нa нецензурния език и обиди към СAЩ, Укрaйнa и ЕС, товa не е руски сaйт, a бългaрски! Недопустимо е тaкъв език!

56

ИСТИНА

преди 9 години

ЕДИН ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК..А ДАНО СЕ УДАВИ ОТ СЪЛЗИТЕ НА ХОРАТА

55

Анонимен

преди 9 години

По скоро е разбрал, кой свали самолета, и бяга от отговорност...

54

Анонимен

преди 9 години

Яценюк упрaвлявaше в нaй- трудния момент зa Свободнa Укрaйнa! Пътя е ясен- Европa и НAТО, по Полския модел нa рaзвитие! A избори щеше дa имa още в крaя нa мaй 2014 г. aко не беше рускaтa интервенция, под формaтa нa " опълченци". Успех нa укрaинците, хрaбър нaрод сa!

53

Анонимен

преди 9 години

Еднa подлогa си отивa. Кaквa ли ще е слевaщaтa. Дaли нямa дa е някой по твърдолинеен нaцист.Сигурен съм, че мaймунaтa в белия дом нямa дa се откaже толковa лесно. Нaбутaхa достa пaри в укрaйнa. Ще нaбутaт още. Въпросa е още кaквa простотия ще сътворят. Дaли нямa дa гръмнaт някой aец, зa дa могaт пaк дa обвинят Русия и дa нaсъскaт пуделите си в ес.

52

Анонимен

преди 9 години

Мале Щатите нещо не могат да си одаржът хунтата марионетките на власт. И ко прави Обама?Макяйна и Киларито дали си хапят задниците

51

Анонимен

преди 9 години

Кога ще го обявяват за международно издирване?

50

9998

преди 9 години

Този се е омърсил с толкова кръв че доживотен затвор е най-големия компромис за престъпници, В живота няма нещо ненаказано...

49

Анти-U$A

преди 9 години

*** Яценюк бяга, защото много скоро ще стане ясно, че украински некадърници са свалили самолета на Малайзийските авиолинии. Няма как да дадеш подобна техника в ръцете на башибозук, какъвто са майдановските нео-нацисти и да очакваш друг резултат.

48

Анонимен

преди 9 години

яйцето е хитрец, сега докрая на живота си ще живее на екзотични места. Осигури си пари, предаде и продаде родината за жълти стотинки, но такива хора по принцип нямат съвест, така че не му пука на яйцето, важното е пари да има.

47

Анонимен

преди 9 години

Един *** по-малко на власт. Дано да е за доброто на нормалните хора там...

46

Анонимен

преди 9 години

Днес две украино-фашистки правителства си подадоха оставките, но проблема е че алтернативата е същата!

45

FMC

преди 9 години

Ех и за мен радост днес. Вие се радвахте, радвахте на Орешарски, а аз малко тъгувах :( ето сега Слънце изгря и над мен :) Вижте каква усмивка има на лицето ми само. Ама така е. Който се смее последен, се смее най-добре.

44

Анонимен

преди 9 години

Слагат друга марионетка на Обама.

43

Анонимен

преди 9 години

Пари за армията има до 1 август. А американците отказаха да превеждат нови траншове. Така и сценката със сваления пътнически самолет се провали. Жалко само за загиналите хора.

42

циника

преди 9 години

Иначе логиката на събитията някак си сама ни води към инцидента със сваления самолет - ЦРУ не прощава на провалилите се марионетки, а затишието около катастрофата в последните дни, вместо очакваната пропагандна кампания срещу Русия говори, че нещата вървят към провал на украинската позиция относно самолета. Сега Яйцето е с приключена политическа кариера и твърде вероятно физическа такава